کد های مخصوص فیلم دی وی دی رو نصب کردی با چه برنامه ی فیلم میبینی ؟نقل قول:
Printable View
کد های مخصوص فیلم دی وی دی رو نصب کردی با چه برنامه ی فیلم میبینی ؟نقل قول:
مشکلی که سری DV ها بعد نصب درایورهای متفرقه گرافیک برای بازی دارند ... من هم خودم داشتم البته برای DVD standard Movie ها یا کلیه فیلم هانقل قول:
برو توی پارتیشن C و در پوشه ساپورت HP ( یا توی پارتیشن ریکاوری اگر دسترسی به درایورها داری) درایور کارت گرافیک geforce رو نصب و ریست کن درست میشه ...
یعنی چی؟نقل قول:
تغییر کد region اپتیک ات چیه ؟!!! :rambo:
سلام.
من یک لپتاپ اچ پی 6880ee خریدم.
ولی در بایوس و ویندوز ویستا، Product Model رو مینویسه 6700.
اینجا مشکلی وجود داره؟! این واقعا 6880 هست؟!
با سلــــام
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي کنيد
اگه درايو ريکاوري رو مخفي کنم مشکلي پيش نمياد؟ چون خودش مخفي نبود!!
مي خواستم از ريکاوري که مال خود اچ پي هستش پک آپ بگيرم ولي حجمش زياده .تقريبا 8.7 Gb
اول يه Dvd دو لايه خريدم که توي اون بريزم اما بعد متوجه شدم که دي وي دي دولايه 8.5 گيگه !
نقل قول:
کاش قبل از پست دادن چند صفحه قبل رو نگاه کنید !!! :13:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2624165&postcount=884
فقط مخفی کردن مشکلی نیستنقل قول:
دو لایه ؟ :31:
آره دولايه .چطور مگه؟
راستي يادم رفت بگم چند وقتيه کليد Roate button لبتابم کار نمي کنه . شايد ازتنظيماتش باشه . چطور فعالش کنم؟
سلام به همگي
من يه لپ تاپ دل 1520 دارم كه سي دي ويندوز ويستاي اصلي رو روش گذاشتن و درايورهاش هم روش هست خب حالا اگه من پارتيشن بندي اون رو تغيير داده باشم امكان اينكه يه بار ديگه بتونم پارتیشن ریکاوری رو روي اون درست كنم وجود داره ؟؟؟؟
يه چيز ديگه هم يادم اومد:
دكمه media كه كنار دكمه پاور قرار داره وقتي فشار مي دم مياد كه ويدئو و عكس و اينا رو نشون بده ولي چيزي پيدا نمي كنه !!!
امكان داره كه از همون تغيير پارتيشن باشه؟؟
برادر من اگر بخوای خود ریکاوری نصب کنی یعنی بک آپ با خود کنسول بگیری دو تا DVD استاندارد 4.7 ازت میخواد نمیشه روی یک دو لایه ریخت ... البته دو طرفه میشهنقل قول:
اگر دکمه های لمسی کار نمی کنند باید درایورش رو دوباره نصب کنی ... توی پارتیشن C اگر فرمت نکرده باشی توی پوشه support هست