امتحانات پایان ترم شروع شده ... گذاشتم امتحانا تموم شد، سر صبر بازی کنم! :46:نقل قول:
باقی دوستان که بازی میکنن کجای بازی هستید؟ من که دو روزه اصلا بازی نکردم :13:
Printable View
امتحانات پایان ترم شروع شده ... گذاشتم امتحانا تموم شد، سر صبر بازی کنم! :46:نقل قول:
باقی دوستان که بازی میکنن کجای بازی هستید؟ من که دو روزه اصلا بازی نکردم :13:
Gta Iv نسخه Pc تایید شد.
این عنوان هم اکنون توسط Rockstar برای PS3.X360 منتشر شده که کنسول بازها میتوانند
اون تجربه کنند. چند وقت پیش شایعاتی مبنا به عرضه نسخه PC وجود داشت که Rockstar
به تمام این شایعات خامه داد و رسما اعلام کرد نسخه PC در November 2008 منتشر
میشود. امتیاز به این بازی در سایت های که reviews بازی رو قرار داده اند 10/10 میباشد.
این سادستنقل قول:
پی سی قابل ارتقاست ولی کنسول نه!
راستی بچه هایی که الان آی وی بازی می کنند جای خالی چیزی رو در بازی حس نمی کنند؟
بیابان و جنگلو و کوه . که تو سن آندریاس زیاد بود و میزدی به جاده حالشو میبردی!
تو آی وی به غیر از چهار راه و خانه و کارخانه چیزی نمی بینی!
و با یه ماشین ویا موتور زیاد گاز بدی یا میری تو در دیوار یا تو وسط چها راه ومیری هوا!
در ضمن من نقشه رو کامل باز کردم.
و من کوه و دره و بیابانهای وگاسو رو به شهر پر جزئیات ترجیح میدم.
آی وی زودتر از سن آندریاس تکراری میشه!چون یکنواخته!
سلام.
من بازی رو روی آلترینیت اندیگ Deal تموم کردم. الان مرحله ی آخرم بحالت آلترینیت Revenge(یک مرحله قبل معین میشند... بازی کنید میفهمید)
این دیلش که زیاد جالب نبود ببینم این ریونجش قشنگتره یا نه.(جالبه آدم توی صحنه ای از همین صحنه ها یاد فیلم Godfather III میفته. کپی همونه:31:)
شرمنده مبسوط ترش نکردم داستان لو بره زیاد ارزش نداره.
شما سعی کنید همه جای نقشه رو بگردید(دنبال این کبوترها برید تا پیداشون کنید) تا ببینید نقشه واقعا متفاوت تر از SA کار شده.نقل قول:
راستی بچه هایی که الان آی وی بازی می کنند جای خالی چیزی رو در بازی حس نمی کنند؟
بیابان و جنگلو و کوه . که تو سن آندریاس زیاد بود و میزدی به جاده حالشو میبردی!
تو آی وی به غیر از چهار راه و خانه و کارخانه چیزی نمی بینی!
و با یه ماشین ویا موتور زیاد گاز بدی یا میری تو در دیوار یا تو وسط چها راه ومیری هوا!
در ضمن من نقشه رو کامل باز کردم.
و من کوه و دره و بیابانهای وگاسو رو به شهر پر جزئیات ترجیح میدم.
آی وی زودتر از سن آندریاس تکراری میشه!چون یکنواخته!
من هنوز در عجبم که شما چطور یه همچین بازی رو با کلی مرحله به این زودی تموم کردید.
خیلی طول میکشه... حدودا 2 هفته پیش بود که بازی رو گرفتم. الانهم امتحانهای میان ترم زیاد بود وگرنه میشنهای بازی زیر 30 تا 40 دقیقه وقت میگیرند و اگه شخصی مداوم روز 6-7 ساعت بازی کنه، توی 2-3 روز هم میتونه تمومش کنه.نقل قول:
تمومش کردم ....
من این بازی را به اتمام رسوندم اما از همین الان بگم که آمدگی هیچ راهنمایی را ندارم ، ان شا ا... یکبار دیگه با صبر و حوصله می رم تا بتونم در خدمتتون باشم ... آخه اینقدر فشرده تمومش کردم که نفهمیدم چی به چیه و چی شد ؟؟؟؟؟
نقل قول:
Grand Theft Auto IV Special Edition - PC (DVD-ROM)
by Rockstar Games
Platform: Windows 2000 / XP / Vista
ESRB Rating: Rating Pending
Buy New: $89.99 $89.99
Condition: Brand New, Factory Sealed "US Retail Boxed" Copy
Available: Pre-Order Only
Eligible for FREE Super Saver Shipping with tracking & delivery confirmation
Product Details:
The Grand Theft Auto IV Special Edition will be presented in a customized Grand Theft Auto metal safety deposit box.
The box will contain:
1. Grand Theft Auto IV on the Microsoft Windows system with special packaging
2. The Grand Theft Auto IV Art Book, featuring never-before-seen production artwork from Grand Theft Auto IV
3. Selected soundtrack CD from Grand Theft Auto IV, featuring new material from top artists, only available on this release
4. An exclusive Rockstar keychain for the safety deposit box keys
5. Completing the collection is a limited edition Rockstar duffel bag
6. All of the items have been created with the utmost attention to detail to create a unique Grand Theft Auto IV experience.
7. Game developer RockStar Games announced that GTA:4 will be released for Microsoft's Windows platform sometime in 2008
Product Description:
Niko Bellic is an Eastern European immigrant in his mid-thirties, who has come to Liberty City to pursue the "American Dream". Niko was persuaded to move to Liberty City by his cousin Roman, who claimed in multiple e-mails to Niko that he was living a fabulous life, with two women, four hot tubs and fifteen sports cars; but he was in fact telling lies to hide his own failures.
Roman is the only person Niko knows in Liberty City to begin with, and is one of his major connections in the first part of the game. Niko is a tough character, whereas Roman is friendly. Roman is heavily in debt and a lot of people are after him. He desperately needs Niko's support, hence the reason he deceived Niko into traveling to Liberty City. They are constantly bickering. It is later revealed that Niko has also been avoiding other, as yet undisclosed, problems at home.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟
اینم از منبعش :نقل قول:
کد:http://uacgames.com/1021174.aspx
جون من :40::40:
من فقط یه خبر را واستون کپی کردم و هیچ مسئولیتی هم ندارم .نقل قول:
بعد نگید محسن دروغ گفت ؟(البته نمی دونم دروغه یا راست)