حداقل 30 فریم در ثانیه برای اجرای بازی به صورت روون لازمه.نقل قول:
Printable View
حداقل 30 فریم در ثانیه برای اجرای بازی به صورت روون لازمه.نقل قول:
nدوستان عزيز من با لب تابم با مشخصات زير اصلا نميتونم بازي رو رون اجرا كنم و مرتب گير ميكنه و اهسته ميره جلو جالب اينه كه من توي چند سايت ديدم كه افرادي با همين لب تاب و مشخصات تونستن بازي رو با 20 فريم بازي كنند و سرعتشون خوب بوده!!!!!
دوستان خواهش ميكنم كمك كنيد و بگين راه افزايش سرعت چيه؟ من حتي وقتي مشخصات بازي رو روي low ميزارم و رزولوشن رو كم ميكنم بازم نميتونم بازي رو اجرا كنم!!!!
xps 1330: ram 2
2.2 ghz
8400 gs
لطفا نگين گرافيكت پايينه!!!چون ديدم كه بعضيها با همين گرافيك روون اجرا ميكنند!
چه كار كنم؟درايور گرافيك اپديت كنم؟(اخه تازه لب تاب خريدم و فكر كنم جديد باشه) يا پچ ها ميتونند كمكم كنند؟
ممنون از همه
دوست عزیز! با این کارت گرافیگ که شما دارید انتظار معجزه نداشته باشد.نقل قول:
یک جمله عنوان میکنم ولی ناراحت نشید ... اصولا لپ تاب برای بازی کردن به هیچ وجه خوب نیست چون آزادی عملی که کامپیوتر رومیزی داره لپ تاب نداره و لپ تاب برای کارای اداری و سبک ساخته شده نه این مورد...
ولی اگه برای اجرای بازی در لپ تاب پافشاری میکنید چاره ای جز ارتقا کارت گرافیک ندارید
کسانیکه این بازی رو راحت اجرا میکنن و سرعت اجرای بازی روون بوده کسانی هستند که یا کامپیوتر اونا قویه و بازی رو با حداکثر تنظیمات دارند و یا کسانیکه سیستم ضعیف دراند و بازی رو با حداقل تنظیمات اجرا میکنند.
حالا خوبه من قبلش گفتم كه چند نفر با همين كارت گرافيك در حالت medium روون اجرا ميكنن!!!!!!!!!!باز شما ميگي كارتت خوب نيست!!!!!!نقل قول:
دوست خوبم من ميدونم راه حل هايي وجود داره شما اگه پچ مناسب كه واقعا سرعت رو ببره بالا و يا....سراغ داري معرفي كن
دوست عزیز با این کارت گرافیکی که تو میگی نباید انتظار از این بیشتر هم داشته باشی.(ناراحت نشو)
حتما اونهایی هم که با همین کارت اجراش کردن کارت گرافیک رو Over Clock کردن.
شما هم یه امتحان بکن شاید تاثیر داشت.ولی این رو بدون این کارت بدرد بازی نمی خوره.
دوست عزیز! فقط این راهها میتونه سرعت اجرای بازی رو بهبود بده:نقل قول:
*نصب آخرین پچ بازی که سرعت اجرای بازی رو حدود 10 فریم در ثانیه افزایش میده و در پست 834 موجوده:
*آپدیت کارت گرافیککد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2173165&postcount=834
*آپدیت ویندوز (مواردی که شامل کارت گرافیک میشه)
* تنظیم اجرا بر روی حالت Performance در Nvidia Control Panel
Over Clock کردن کارت گرافیک به هیچ وجه توصیه نمیشه و اون هم حدی داره چون ممکنه به نابودی کارت گرافیک منجر بشه.نقل قول:
اگر over clock حساب شده و دقیق باشه و از حد زیاد نباشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
Over Clock کردن کارت گرافیک به هیچ وجه توصیه نمیشه و اون هم حدی داره چون ممکنه به نابودی کارت گرافیک منجر بشه.
ممنون از راهنماييه همه شما عزيزان
راستش حق با شماست من خودم دوست دارم over كنم اما يكم كه تاپيكش رو خوندم حسابي گيج شدم كجا ميتونم ساده و دقيق over رو ياد بگيرم؟!!!!!!!!!!!1
اين پچ با اين حجم بالا ارزش دانلود داره يعني فقط براي افزايش فريم ساخته شده؟
البته من يه بار بازي رو تموم كردم دارم از اول ميرم مشكل گرافيكي ام ندارم روي high با رزولوشن 1152 بدون افت فريم:10:
اولا لب تابت مبارک اما ای کاش با گرافیک 8600 میگرفتی اما 1530 8600 نداره اما بازم چیزه بدی نگرفتی.
1 اول اون پچی رو که میگن بگیر اما مثل اینکه لینکش پریده یه سرچی بزن پیدا میکنی
2 اخرین ورزن rivra tv tuner رو هم با یه سرچ دیگه پیدا کن 2 مگ بیشتر نیست اینم بگیرش.
بعد از خوندن تاپیک اورر کلاک 10 تا 10 تا هسته و مموری رو بلا ببر اگه زیاد بالا ببری لب تاپ هنگ میکنه که باید کلید پاور رو 5 ثانیه نگه داری تا لبی خاموش شه به حر حال باید یه چیز نرمال رو خودت پیدا کنی
اما نباید یادت naره که حتما دمای gpu رو بعد از اورر یعنی موقیی که ازی میکنی یه نگاه بندازی که یه وقت سیستم دود نشه از کنترل پنل انویدیا همون کنترل پنل گرافک کارت دما رو میفهمی
حتما یادت نره که زیر پایه های لب تاپ باسهی هر کدوم یه جا نواری بذاری که سیستمت خوب نفس بکشه تا زغال نشه
اما بازم یادت نره ه سیستم لب تابه و حساس پس تمام این کارا با مسعولیت خودته
---------------------------------------
در ضمن تمام لب تاbای دنیا همین مشکل رو دارن که همون کارت گرافیک معمولا روی لب تاب 20 درصد ضعیف تر جواب میدن vمثلا 8600 جی تی لب تاب inprion یک چهارم ضعیف تره pc ه
اما 8600جی تی xps 1520 که sli هم هست بازم چیزی حودود یک یازدهم ضعیفتره pc میزنه
------------------------------------
in ja jash nabod ama jvab damam
با مسعولیت خودته
با مسعولیت خودته
با مسعولیت خودته
ali yaret