خوب همه لپ تاپ های دنیا یه چند ثانیه تو قسمت wellcome صبر میکنن!! از 3 تا مثلا" 7 ثانیهنقل قول:
قبلا" تو ضیح دادن بچه ها...با windows media center توی قسمت tvو بعد live tv یه ویزارد (مراحل راه اندازی)داره که انجام میدی...
Printable View
خوب همه لپ تاپ های دنیا یه چند ثانیه تو قسمت wellcome صبر میکنن!! از 3 تا مثلا" 7 ثانیهنقل قول:
قبلا" تو ضیح دادن بچه ها...با windows media center توی قسمت tvو بعد live tv یه ویزارد (مراحل راه اندازی)داره که انجام میدی...
نقل قول:
خوب اینو نمیدونستم. پس میشه گفت دیگه dell xps l502 انتخاب منه. به نظرتون با کدوم گارانتی یا از کجا بگیرم ؟
اگه راهنمای کنید ممنون میشم. بعدش یه سوال دیگه . ینا همه چینی هستن نمیشه غیر از چینی گیر آورد ؟
دوست عزیز بهترین گارانتی شاید زیگورات باشه اما خیلی گرون میفروشه...من از پایتخت 28 روز پیش خریدم 1470000نقل قول:
که tv هم داره و گارانتی 1 ساله arax ..اما زیگورات همون روز این مدل رو بدون tv میداد 1600000..خوب من با وجود اختلاف 130000 تومن اراکس رو انتخاب کردم....
همه اینا مونتاژ چین هست و فقط باید ببینی سفارش کدوم کشور گیرت میاد...با زدن service tag که زیره لپ تاپ هست توی سایتاینو میفهمی...کد:www.dell.com
اگه یه بار صدای این L502 رو بشنوی دیگه محاله برنده دیگه ای بیاد تو ذهنت !
نقل قول:
ممنون . آره منم میخوام همین مدله tv دارش رو بگیرم. شما با tv ش کار کردین ؟ مشکلی نداره؟
واسه شما سفارش کدوم کشور بود ؟
آره کار کردم..به راحتی با windows media center راه میفته و تی وی دیجیتاله خوب هم داری دیگه.نقل قول:
ماله من سفارش اینگلیس هست
سعی کن با هارد750GB بخری...یه مزیت دیگه این لپ تاپ نسبت به HP باطری 9 سلولی هست که خیلی توپه...البته HP6090 هاردش 1TB هست
یه مزیت دیگه L502x اینه که از مدل chipset HP67 اینتل استفاده میکنه در حالی که HP6090 از chipset HP65 استفاده میکنه .
چیپست l502 قویتر و جدیدتره و توانایی مدیریت انرژی و محافظت از داده های کاربر رو داره
نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. واقعا سیستمه قوی ای هست. انتخابم از همون اول هم همین بود ولی یخورده تردید داشتم. دیگه الان مطمئن شدم که انتخابه خوبیه
واقعا دل یکی از برند های برتره لپتاپ هست.
انشاالله هرچه زودتر میگیرمش.
انشاالله لذتشو ببری...ما در خدمتیمنقل قول:
سلام
من یه l501 دارم مدتیه وقتی به اینترنت وصل میشم سرعت سیستم به شدت میاد پایین گنونم تو نتورک مشکل داره
تا حالا کسی چنین مشکلی نداشته؟!
لطفا راهنمایی کنید
سلام به دوستانم
من چنتا مشکل جدی با این لپ تاپ دارم عزیزان
یکیش داغ شدنش هست
دمای هارد تا 57 درجه سانتی گراد بالا می ره خواهش دارم هر گی می تونه چرک کنه با برنامه HDD Regenerator
ببینه طبیعی هست یا نه.
مورد دیگش اینه که شاید به دلیل همین گرمی گاخی هارد به طور مداوم شروع به خوندن می کنه و سرعت به شدت پایین می یاد
تا جایی که برنامه ها ارور Not responding می دن.
خواهش دارم نظرتون رو بگین