بعید میدونم اصل باشه.چند بهتون گفته؟چرا بهتر از این نمیخرید؟نقل قول:
Printable View
بعید میدونم اصل باشه.چند بهتون گفته؟چرا بهتر از این نمیخرید؟نقل قول:
هر 45 روز یکبار البته نا گفته نماند که مربیمون برنامه درست و درمون نمیده منم باشگامو عوض کردمنقل قول:
30هزار تومانه برای شهرستان ها این جورییه تا برسه دستمون قیمت ها 2برابر می شه.نقل قول:
تعویض برنامه تمرینی دوره خاصی نداره و شما میتونی هر وقت دلت خواست حرکت جدید با بار وزنه جدید ضمیمه کنی .نقل قول:
مدت هاست که برنامه تمرینی من و هم تیمی هام چند حرکت فیکس داره ( به اجبار ) و بقیه به صورت دائم در حال تغییره .
شما میتونی هر بار که دیدی به حرکتی احساس خاصی نداری و روت فشار نمیاره تغییرش بدی
تغییر بار وزنه - تمرین سبک و پرتکرار - سوپرست ها و ... بهت کمک میکنه که جهش عضلانی داشته باشی و توقف تو کار نیست .
با توجه به سن رشدت بسیار به وزنه جواب میده بدنت .
بهت پیشنهاد میکنم برای فرار از تمرین زدگی و تکراری شدن حرکات یه حرکت دوست داشتنیت رو انتخاب کنی و 3 ست با 30 تکرار یا 2 ست با 50 تکرار انجام بدی و تاثیرپذیری حرکت رو حس کنی!!!
برای شروع این پیشنهاد رو دارم . بعد میتونی سراغ سوپرست و تغییر حرکت و ... بری .
رو یه عضله امتحان کن . مثلا بازو . با مثلا جلوبازو هالتر 1 ست گرم کردنی و 3 ست 30 تکراری قاعدتا با وزنه خیلی کمتر از حد توانت اجرا کن .
مگه تو بازار الان مکمل اصل هم هست ؟!؟! :31:نقل قول:
قیمتش و اسمش شاید اصل باشه !!! ولی خودش نه !
این هم که تاثیر میذاره اثر طبیعی درصد خالص بودنشه . حسابشو بکن اگه 100% مکمل ناب باشه چی میشه !
...
یه دوره ای این به اصطلاح ساندیسی ها خوب تو بازار بود . هم قیمتش مناسب هم تاثیر خوبی می ذاشت . ولی همینم خراب شد .
قبلا یه سری مارک هایی پیشنهاد میدادم . ولی الان میترسم هر چی بگم بیشتر آسیب برسونه به طرف !
ویدر که پاش از ایران قطع شد دیگه مکمل حسابی ندید م .
بله هست ولی قیمتشون یه کم بالاست. من خودم سراغ دارم هر کی هم میگه قلابین پیغام بده تا براش کامل توضیح بدم که قلابی نیست:46:نقل قول:
نقل قول:
مکمل اصل دیگه پیدا نمیشه .
دوستان مربی من گفته قرص تراپوتیک هر روز یکی بخور . ولی تو اینترنت که سرچ میکنم نوشته واحد ها ویتامینش زیاده و بدون دستور پزشک نخوریدش.
حالا چیکار کنم ؟
حالا بنده نظرم رو همون مینرال هستش :
کد:http://ali-hardy.blogfa.com/post-125.aspx
چه مکملی ؟؟؟نقل قول:
مکمل اصل دیگه پیدا نمیشه .
یکی منم روشن کنه
پیدا میشه دوست من فقط باید یه کم بیشتر خرج کنید میبینید که پیدا میشه:46:نقل قول:
من قبل عید 1 پروتیین کیسه ای خریدم.
مارکش KAIZEN بود.خریدم 70 تومن.
تاثیرش بد نبود.ولی اونجوری که انتظار داشتم نبود.
به نظر من هر چقدر که پول بدی همونقدر پروتیین اصل میخوری!