دوست گلم ممنونم بابت راهنمایی شما من خیلی دنبال دکمه تشکر گشتم ولی فکر کنم غیر فعال هستش برای کاربران عادی...در تکمیل فرمایل شما باید بگم که بعد از رفتن به لینک بالا گزینه اول را زده و ادامه مراحل را جلو میریم من امتحان کردم و ایمیلم برگشتنقل قول:
Printable View
دوست گلم ممنونم بابت راهنمایی شما من خیلی دنبال دکمه تشکر گشتم ولی فکر کنم غیر فعال هستش برای کاربران عادی...در تکمیل فرمایل شما باید بگم که بعد از رفتن به لینک بالا گزینه اول را زده و ادامه مراحل را جلو میریم من امتحان کردم و ایمیلم برگشتنقل قول:
سلام . خدا رو شکر که مشکلتون حل شد . لینکِ ریکاوری رو توی favorite ذخیره کنین تا اگر مشکلی پیش اومد بتونین مستقیم وارد قسمت ریکاوری بشین .موفق باشیدنقل قول:
سلام دوستان
اگر آی دی شما در جی میل نقطه داره ( .) لزومی نداره نقطه رو تایپ کنین
مثال
ahmad.shirazi
بنويسينش
ahmadshirazi
نقل قول:
ولی اگه مثلا یکی آیدی با نقطه از قبل ساخته باشه چی؟ یعنی دیگه به شخص جدید اجازه نمیده بدون نقطه بسازه؟
سلام .نقل قول:
بله . برای کامپیوترهای جی میل اون نقطه چه باشه چه نباشه فرقی نداره .
AB.CD همون ABCD هست .
حالا اگر یه نفر ABCD رو بگیره , دیگه امکان گرفتن AB.CD هم وجود نداره چون هر دو یکی هست برای کامپیوترهای جی میل
یا برعکس , اگر کسی AB.CD رو بگیره دیگه نمیشه ABCD رو گرفت
ABC.D و A.BCD رو هم نمیشه گرفت چون همه ی اینها برای کامپیوتر های جی میل یکی هست
سلام دوستان
یه تجربه که شاید به دردتون بخوره :
بنده تو ایران یه آی دی ساختم و شماره موبایل ایران رو نوشتم
حالا اینجا که خواستم ازش استفاده کنم گفت اول باید شماره موبایلی رو که باهاش آی دی گرفتی بدی تا برات کد فعال سازی بفرستیم تا مطمئن بشیم خودت هستی و هکـر نیستی
اون خط هم اینجا کار نمیکنه .
اما دیدم یک گزینه ی دیگه هم داره . کلیک کردم
باز هم اون موبایل رو خواست اما این دفعه کنارش نوشته بود skip
شماره موبایل ایران رو نوشتم بعدش skip رو زدم , وارد ایمیلم شدم .
یعنی اصلاً نیازی به ارسال مسج به اون موبایل نیست . فقط کافیه شماره رو درست بنویسید بعدش skip رو بزنين .
بعدش وارد account شدم و شماره موبایل رو عوض کردم
یک ایمیل جایگزین alternative هم اضافه کردم تا از طریق اون بتونم پاسوورد فراموش شده رو دریافت کنم یا ریست کردنِ پاسوورد
سلام دوستان . عکس این مطلب هم درست هست . یعنی اگه آی دیتون بدون نقطه هست میتونین نقطه بذارین بین کلمات آی دیتوننقل قول:
سلام
اگه صد تا نقطه پشت سر هم یا بین حروف بذارین باز هم هیچ تاثیری نداره
abcd همون a....b..c.d هست
دوستان سلام
حدود 5 ماه هست که چندتا ایمیل رو پاک کردم. آیا امکانش هست اونارو برگردونم؟
سلام . اگه از trash حذف شده دیگه نمیشه کاریش کرد حتی اگر یک ثانیه قبل از trash یا spam حذف شده باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: