حذف شود ..................
Printable View
حذف شود ..................
تقریبا میشه گفت نه. اما یه کار غیر ممکن هست اونم -- کردن.نقل قول:
بهتره که پسوردهای مختلف رو امتحان کنید. راهی جز این نیست. مطمئنا محتوای ایمیل ها براتون مهم هست وگرنه می تونید بعد از 3 ماه همین آیدی رو با یه پسورد دیگه بسازید.
راستی سعی کنید از طریق مسنجر پسوردهای مختلف رو تست کنید. چون اگر به دفعات پسورد رو اشتباه وارد کنید ایمیل شما بلوک هم خواهد شد.
یعنی هیچ راهه دیگه ای نیست ! چه جوری میتونم ه ک ش کنم ؟نقل قول:
والا -- کردن به این شکل می تونم بگم غیر ممکنه. چون شما با سرورهای یاهو طرفی. نمی دونم باید دنبال یه هکر بگردین.نقل قول:
سلام با تشکر از سایت خوبتون
آیا میشه فهمید که با ایمیلمون تا بحال توی کدوم سایتا ثبت نام کردیم؟
سلام به فروم p30world خوش اومدید.نقل قول:
فقط می تونید سایتهایی رو که از طریق open id ثبت نام کردید رو ببینید.
open ID :روشی هست که برخی از سایت ها برای راحتی کاربران استفاده می کنند و از این طریق میشه با آیدی یاهو یا هر اکانت دیگری که پشتیبانی بشه وارد سایت شد و از امکانات اون استفاده کرد. یعنی دیگه نیازی به ثبت نام جداگانه داخل اون سایت نیست.
اما برای اطلاع از ثب نام در سایت های دیگه هم یه راه وجود داره. وارد سایتی که احتمال می دید ثب نام کردید بشید و از طریق قسمت فراموشی رمز عبور با وارد کردن ایمیل می تونید بفهمید که آیا ثبت نام کردید یا نه. البته امکان داره پسورد شما ریست بشه.
سلام به دوستان
نحوه گذاشتن عکس تو ایمیل و ارسال رو میخواستم بدونم ، راستش قبل از این سوال جستجو کردم ولی راهکارهایی که ارائه شده بود عملی نشد ، یا عکس اصلاً نمیومد یا نهایت بجای عکس علامت ضربدری ظاهر میشد و با راست کلیک و انتخاب show picture چیزی نشون داده نمیشد !
ایمیل یاهو دارم.
میل جدید خیلی راحت این مشکل رو حل کرده. واقعا راحته.نقل قول:
شما به بخش compose message برید. مطمئن بشید که روی rich text mod هستید. به قسمت زیر subject و سمت راست توجه کنید. اگه نوشته شده باشه switch to plain text شما روی rich text mode هستید اما اگر switch to rich text روش کلیک کنید تا امکانات بیشتری اضافه بشه و در ضمن امکان اضافه کردن عکس. حالا عکسی رو که میخواید داخل میل بذارید رو آپلود کنید روی سرور دیگه. یا اگر داخل یک وبسایت هست که کار آسونتره. عکس رو بکشید و داخل متن میل رها کنید. یا اینکه copy-paste کنید. به همین راحتی.
سلام چگونه در یاهو یک گزارش از باز شدن نامه توسط گیرنده دریافت کنیم منظورم رسیدن نامه نیست چون خودش در هنگام رسیدن یک پیام میده که نامه رسید منظورم اینه که بفهمیم گیرنده نامه رو باز کرده و خونده یا نه. خواهش می کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه اگه به جز سرویس یاهو سرویس دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده هم لطفا معرفی کنید در ضمن من از اوتولاک 2010 و 2007 هم که می گفتن یک گزارش از باز شدن نامه میده استفاده کردم هر دو گزینه ارسال گزارش دریافت و باز شدن رو تیک زدم ولی هیچ کدوم عمل نکرد آیا اصلا همچین راهی وجود داره ؟
شما می تونید از spypig استفاده کنید. به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید. اطلاعات ایمیلی که می خواید ارسال کنید رو وارد کنید.نقل قول:
1- ایمیل خودتون
2- موضوع ایمیلی که می خواید ارسال کنید.
3- یک عکس رو انتخاب کنید. این عکس در ایمیل شخص مورد نظر نمایش داده میشه.
4- روی این قسمت کلیک کنید.
5- در قسمت پایین عکس مورد نظر ظاهر میشه و تایمر شروع به شمردن می کنه شما 1 دقیقه وقت دارید تا عکس رو کپی کنید. ( یا خود عکس یا آدرسش )
6- عکس رو داخل میل کپی کنید
7- میل رو ارسال کنید
تذکر:
1- این سرویس می تونه اطلاعاتی مثل دفعات باز شدن ، تاریخ و ساعت باز شدن میل و همچنین اطلاعاتی از کامپیوتر شخص مثل IP address ، سیستم عامل و مرورگر به شما بده.
2- بهتره که شما شخص رو مجبور به باز کردن عکس کنید. چون اونطور که من فهمیدم load شدن عکس کافی نیست. بهترین روش اینه که شما عکس رو روی نوشته ای لینک کنید و مجبورش کنید که روی اون کلیک کنه.
برای مثال بنویسید : اکانت رایگان .... و آدرس عکس رو روی اون لینک کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اگر ایمیل گزارش رو دریافت نکردید پوشه spam رو چک کنید.
4- با عضویت در سایت می تونید عکسی از خودتون رو آپلود کنید و از اون استفاده کنید. رزولوشن این عکس نباید بیشتر 200*300 باشه و حجمش هم نباید بیشتر از 3 مگ باشه