کجاش زشته ، من که خیلی با ظاهر گوشی حال می کنم .نقل قول:
وی.پی.ان نمیخوره . اما اگه به بادا 2 آپدیت کنی داره .
Printable View
کجاش زشته ، من که خیلی با ظاهر گوشی حال می کنم .نقل قول:
وی.پی.ان نمیخوره . اما اگه به بادا 2 آپدیت کنی داره .
اقا میگم این صفحه ش ضد خشه ؟ یعنی محافظ نمیخواد ؟
ورژنش اینه :
s8530jpkg1
اپدیت میخواد ؟
نرم افزار و ایناش قضیه ش چیه ؟ باید چه جوری نصب کرد برنامه هاشو ؟
سلام .نقل قول:
صفحه این گوشی ضد خشه اما بهتره شما یه محافظ صفحه خوب که تقریبا 4000 تومن قیمتشه تهیه کنی .
خوب اگه فریمورش فارسی داره بهتره که دیگه دست کاریش نکنی تا بادا 2 براش ریلیز بشه .
برای استفاده از نرم افزار و بازی باید کایز دانلود و نصب کنی و یه اکانت بسازی .
دانلود آخرین ورژن کایز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویو 2 دارم اگه کسی سوالی داره بگه تا جواب بدم
اقا این قسمتی که مموری توش میره چرا اینطوری؟ باید لق باشه ؟
ویرایش : مشکل حل شد !
من کیز نصب کردم توی سامسونگ اپز هم رفتم ولی نتونستم برنامه چیزی بگیرم . چه طوری باید رو اینا برنامه و بازی ریخت ؟
مرسی
وقتی کیز رو نصب کردی باید گزینه ی سامسونگ اپس رو بزنی وقتی رفتی تو سامسونگ اپس باید یه حساب ایمیل داشته باشی البته نمی دونم که باید گوگل باشه یا یاهو من که با جیمیل رفتم.نقل قول:
روی sign in کلیک کنید و ایمیلتان را وارد کنید بعد در قسمت برنامه های رایگان روی گزینه ی get که نارنجی رنگ هم هست کلیک کنید تا دانلود بشه.
اگر سامسونگ کیز گوشی شما رو نشناخت باید یک بار گوشیتون رو خاموش و روشن کنید و دوباره به کامپیوتر وصل کنید .
اگر سامسونگ کیز گوشیه شما رو تونست بشناسه در سامسونگ اپس میرید تو گزینه ی my download و برنامه های دانلود شده رو نصب میکنید من الان نزدیک 40 برنامه دانلود کردم.
اقا حل شد. ممموننقل قول:
این بادا 2 کی میاد ؟
توی تستا من بادا 2 را دیدم ولی به نظرم بادا 1.2 قشنگ تر بود :31:
اقا ممنون. حل.نقل قول:
میگم این بادا 2 کی میاد ؟
نمیدونم والا هر موقع بیاد وقتی برنامه کیز رو باز کنی بلافاصله یه پیغام بهت میده که اپدیت کنی نگران اومدنش نباش همه چیزت با برنامه ی کیز حل میشهنقل قول: