نقل قول:
سعید جان فکر نکنم اجازه این کار رو بدن منم از مجبوری اینجا میذارم . اگه همشو توی پست دوم بزارم باز اینجوری صفحه خیلی سنگین میشه ممکنه بعضی از عکسها لود نشه . نمیدونم چیکار کنم .
Printable View
نقل قول:
سعید جان فکر نکنم اجازه این کار رو بدن منم از مجبوری اینجا میذارم . اگه همشو توی پست دوم بزارم باز اینجوری صفحه خیلی سنگین میشه ممکنه بعضی از عکسها لود نشه . نمیدونم چیکار کنم .
حرف دوستمون درسته
پست های آموزشی وسط یه تاپیک 100 صفحه ای خودشو نشون نمیده.
یه تاپیک جدا براش باز کنید
بهترین راه حل اینه توی پست دوم لینک پست های آموزشی قرار داده بشه اینطوری هیچ وقت گم نمیشه نیازی هم به حفظ کردنشون هم نیست هر کی خواست می تونه با مراجعه به پست دوم آموزش خاص رو پیدا کنه لینک پست رو...
خدایی برا این آموزشای حسین آقا باید یه تاپیک مجزا زده بشه . لینک یست رو هم صفحه ی اول میشه گذاشت ولی اگه تاپیک مجزا زده بشه خیلی عالی میشه .
.
جالبه من BE A PRO بازی میکنم برای اینکه یک فصل زود تموم شه لیک استرالیا رو برداشتم
ولی حالا میبینم باید 36 تا بازی انجام بدم اون هم با 10 تا تیم توی لیگ این دیگه چی
مگه لیگ نباید با 18 تا بازی تموم شه
:8: چقدر این منیجر مد فیفا حال میده کلا خود فیفا حال میده
فقط فیفا باید یه فکری برای ارتقا گرافیک باشه بخصوص چمن بازی و صورتهای بازیکنا
و اینکه با این گرافیک بازم یکم مشکل لگ داره بازی ولی تو این کار کنامی میتونم بگم کارش حداقل واسه گرافیک و نرم اجرا شدن عالیه
از همین الان منتظر نسخه 2012 فیفا هستم :8:
نه مال لیگ استرالیا اینطوریه باید رفت و برگشت رو دو باره رفت و برگشت بازی کنی:31: یعنی بازی رفت خودش رفت داره برگشت هم همینطور:27: خوشن خرمن ها این استرالیایی ها :31:نقل قول:
من موقع نصب بازی با این ارور مواجه می شم کسی میدونه مشکل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره کسی نگفت که این بازی رو با گیم پد هم میشه بازی کرد ؟
اگه میشه پس چرا دسته من توی pes 2011 جواب میده ولی تو این بازی نه ؟
بله میشه بازی کردنقل قول:
بالاخره کسی نگفت که این بازی رو با گیم پد هم میشه بازی کرد ؟
اگه میشه پس چرا دسته من توی pes 2011 جواب میده ولی تو این بازی نه ؟
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
:31:نقل قول:
نه مال لیگ استرالیا اینطوریه باید رفت و برگشت رو دو باره رفت و برگشت بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی بازی رفت خودش رفت داره برگشت هم همینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشن خرمن ها این استرالیایی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکاتلند چطور ؟؟؟ اون هم داره یا IRISH هم چطورر داره