تو یاهو برات اف گزاشته بودم . ولی عیبی نداره . بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تو یاهو برات اف گزاشته بودم . ولی عیبی نداره . بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه اين صفحه را پيدا كردم
راستي از بروبچ دانشگاه آزاد كسي اينجا هست؟
سلام عزیزدل .... بسیار خوش آمدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... باشد که بیشتر تشریف بیاورید ...نقل قول:
----------------------------------------------------------
راستی بروبچ من کل آلبوم های آیت احمدی نژاد رو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... از کجا پیدا کنم !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
من سه چهار تاشو دارم :31:نقل قول:
حالا چند تا آلبوم داره ؟
بابا آیت احمد نژاد چیه گوش میدینقل قول:
یه کردی بهتر گوش بده اینا پخمن
حسن زیرک
رزازی
کامکارها
نهایتا حمید حمیدی
والا نميدونم ... ولي فكر كنم كم نباشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من كردي شاد ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اينا كه گفتي واسه فاتحه ميخونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... كمك كنين ثواب داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خبر از ريتيل نويد؟
سريال نامبرش همون سريال قبليه .
منم کرمانشاهیم.خیلی عالیه که انجمن دارید.
اینجا چیا هست ما بیایم استفاده کنیم.
مخلص
بابا من كردي شاد ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اينا كه گفتي واسه فاتحه ميخونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... كمك كنين ثواب داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
حداقل با معنی میخونن
جونه من اسم یارو آیت رو نیار
والا هنوز نصبش نكردم ... چون سيستمم رو دارم ارتقا ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... انشالله در اولين فرصت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام عزيزدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوش آمدي ... همه چي هست ... حالا چي ميخواي ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه ... ولي من دنبال كردي شاد بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كار خودته واسم جور كني ... :27: