بعضی هاشون پسورد میخواد که یکی از این سه تا رو بزنی باز میشهنقل قول:
madeusingtmk
b708k
givememorelives
Printable View
بعضی هاشون پسورد میخواد که یکی از این سه تا رو بزنی باز میشهنقل قول:
madeusingtmk
b708k
givememorelives
سلام . من تو یه مرحله از این بازی موندم . اونجایی که مستر فرییز رو باید پیدا بکنم . سمت راست قرمز و آبی میشه و درجه حرارت کم و زیاد میشه . هرچقد میگردم نمیتونم پیدا بکنم .ضمنا اولای بازی هستم . 5% بازی کردم . میشه کمکم بکنین که چطور میشه رد کرد اینجا رو
ممنون:31:نقل قول:
اینکه آیا این بازی لیاقت GOTY شدن رو داره یا نه رو من اصلا بهش کاری ندارم و نظری هم نمیدم:20:
ولی آخه میدونی چیه؟؟...گذشته از اون صحبتهایی که کردم یه چیز دیگه هم هست که برای من توی بازی خیلی مهمه اونم خشونت توی بازی هست که این اصلا بویی ازش نبرده(توی بازی از دماغ یه نفر هم خون نمیاد:31:)...
(البته این دیگه کاملا شخصیه و اصلا ایرادی به بازی نمیگیره چون کاملا به سلیقه طرف بستگی داره.... به نظر شخص من که بازی اکشن,بدون خونریزی مثل شیر بی یال کوپال میمونه:31:حالا شما رو دیگه نمیدونم:biggrin:)
موفق باشید:46:
سلام.فریز زیر زمین هستا.یه در اونجا هست که باید بازش کنی.نمیدونم اسلحه ی برقی رو گرفتی یا نه؟چون دره با این اسلحه باز میشهنقل قول:
اتفاقا مهدی جان به نظرم همین که بازی این مدلیه باعث بهتر شدنش هم شده :دینقل قول:
قبلا هم به این اشاره شده که کلا بتمن شخصیتی نیست که حتی دشمنان خودشو هم بکشه که این توی بازی به بهترین شکل نشون داده میشه و اصلا راه نداره شاهد یه بازی خیلی خشن باشیم
سلام بچه ها خوبین میدونستین این بازی 2تا پایان داره که به انتخاب شما بستگی داره سر مرحلهcatwomanکه باید بری دو تا چمدان الماس بدزدی وقتی کارش تمام شد catwomanداره بیرون میاد تو مونیتور میبینه بتمن گرفتن اونجا اگه به در سمت راست که روش نوشته live arkham cityبرین بازی همونجا تمام میشه :27:
چرا هی پشت سرهم close the program میده؟
منم گفتم که وحید جون این قسمتش دیگه کاملا شخصیه...یکی مثل تو روحیه_ش لطیف بید از خشونت خوشش نویاد:31:...یکی هم مثل من عشق خشونت:evil:نقل قول:
فضای بازیم یه جوریه ک خون لازم نی ک توش باشه ...نقل قول:
خشن هم هس اتفاقا ...وختی دعوا میکنه خشن میشه!:31:
وقتی میرسم به اون شخصی که اوایل بازی و توی زندان بروس وین رو دید (فکر میکنم مرد پنگوئنی باشه) نمیتونم کاری بکنم.وسط سالن بزرگی ایستاده و مرتب شلیک میکنه.خود بازی یه اسلحه داد که بت من میگیره پشتش و جلو میره ولی نمیشه با اون بهش شلیک کرد.با سلاح های دیگه هم وقتی بهش شلیک میکنم دورش بسته میشه و اتفاقی نمی افته. زیر جایی که هست دو تا پنگوئن رو زدم ولی بازم اتفاقی نیوفتاد.
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.