-
آقا من عموم می خواد وقتی خارج از خونست یا تو سفره با لپ تاپش بره میل چک کنه و از این جور کارا.به من گفت می خواد wimax بگیره من گفتم اج مودم بگیره که بتونه جایی که به برق هم دسترسی نداره به اینترنت وصل بشه.قرار شده من واسش بگیرم ولی می ترسم یه چی بگیرم خوب کار نده ضایع شم.
به نظر شما چه مودمی براش بگیرم؟اصلا همون wimax بهتر نیست؟
این مودم هایی که 3g ساپورت نمی کنند اگه جایی باشیم که اج ندشته باشه عملا بی استفاده میشن؟
از نظر سرعت توی تهران میشه با سرعت و کیفیت خوب ازشون استفاده کرد؟
-
وایمکس نگیر که به درد نمی خوره تو ایران
مودمهای دیلینک نسل سوم رو هم پشتیبانی میکنند که امتحان خودشو پس دادن منم با اون یه یک ماهی میشه میام اینرنت و تقریبا 8 گیگ هم استفاده داشتم و با ایرانسل هست که سرعت بهتری داره.
همراه اول در بعضی مناطق سرعتش پایینه اول با یک گوشی تست کن ببین جواب میده یا نه بعد اقدام کن.
شما دارید مثلا 60 -70 هزینه میکنید خوب یه 10 تومن دیگه میذارید روش یه مودمی میگیرید که نسل سوم هم پشتیبانی بکنه.
در ضمن الان قیمتها خیلی اومده پایین دی لینک با گارنتی تهران میتویند 70 بگیرید
-
میشه یه مدلی رو معرقی کنید که هم 3g رو ساپورت کنه هم edge رو.دوتا سوال دیگه:بهترین گارانتی چیه؟و اینکه از کجا میشه این مودمو خرید؟
-
لینک مشخصات سایت دی لینک اینه
کد:
http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=474&idCategory=199
گارانتی هم تنها نماینده معتبر دی لینک شرکت ایزی .... هست
ادرس هم تهران خیابان انقلاب چهار راه ولیعصر بازار کامپیوتر رضا پلاک 4 شبکه هوشمند که نماینده اصلی هستن و توی سایتشون 74 میدن حالا حضوری رو نمی دونم چجوریه.
خودم همین مدلو دارم که یکماه پیش توی شهرستان(بابل) 88 گرفتم و راضیم ازش.:31:
-
سلام
لطفا راهنمائی کنید
از این مودم های HSDPA USB Modem خریداری کردم و برنامه آن را هم اینستال کردم اما کار نمیکنه یعنی نمیدونم کدام تنظیمات را باید وارد کنم چه تعغیراتی باید بدهم
خواهش میکنم سری راهنمائی کنید
خداحافظ
-
دوست عزیز شما کدوم مارک رو خریداری کردید اگه میتونی یه عکس از منوی اصلیش بذار.
در ضمن لازم نیست تنظیماتی رو وارد کنید خودش طبق سیمکارتی که وارد میکنید همه چیز رو تنظیم میکنه.
-
سلام خدمت همه دوستان عزيز
من اين موديم رو گرفتم چند روز هم ازش استفاده كردم ولي يهو قطع شد يعني ويندوزمو عوض كردم رو ويندوز جديد كه اكس پي هست و قبلي هم اكس پي بود كار نميكند
برنامه شو نصب ميكنم درايور ها هم نصب ميشه تو ديوايس منيجر هم نشون ميده كه نصبه ولي وقتي موديم رو وصل ميكنم يه لحضه نوشته ميشه Please wite و بعد چند ثانيه ميزنه error camunicating with modeom دوستان نظري دارين در اين مورد
iFox EDGE 750
-
پیامی که میده مربوط به برقرار نکردن ارتباط با مودم هست شما یکبار سیمکارت رو دربیار و دوباره وصل کن ببین چجوریه.اگه گارانتی داره در صورتیکه درست نشد عوض کن
-
سلام
آقا تعغیرات مختلف انجام دادم اما کار نمیده چراغ usb هم روشن میشود که روی مودم است اما کار نمیکنه البته مارک خواص نداره و از ایران هم خرداری نشده از خارج یکی از دوستام خرید و بهش گفت برای ایران هم کار میکنه یکی دیگه هم خرید آن هم همینطور است
شاید تعغیرات را درست اعمال نکردم لطف میکنید بگید چه تعغیراتی در آن بدهم سیم کارت ایرانسل هم براش شارژ گذاشتم و تائید هم شده
عکس هم گذاشتم در پائین لطفا راهنمائی کنید
خداحافظ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
شما تنظیمات رو از ایرانسل گرفتین و ذخیره کردید؟
در صورتیکه میخواهید تنظیمات رو بصورت دستی در نرم افزار تنظیم کنید به اینجا بروید
کد:
http://www.irancell.ir/layer2/?id=73
بعدشم روی پروفایل فعلی که استرالیا تنظیم شده حذفش کنید و بازدن new یک پروفایل با توجه به تنظیمات ایرانسل بسازید
اگه درست نشد گزینه only gprs/edge رو بزنید و برای سرچ دستی گزینه mananul رو میزنید تا ایرانسل رو بشناسه
تست کن ببین چجوریه