شاید خدا یه چیز بهتر برای ما کنار گذاشته...مثل اتفاقی که امثال قراره برای من بیفته..نقل قول:
فقط بیاید دعا کنیم تاثیر معدل رو دستکاریش نکنن...همه چی حل میشه...:10:
Printable View
شاید خدا یه چیز بهتر برای ما کنار گذاشته...مثل اتفاقی که امثال قراره برای من بیفته..نقل قول:
فقط بیاید دعا کنیم تاثیر معدل رو دستکاریش نکنن...همه چی حل میشه...:10:
آخییییییییییییییییییییییی ییییییی !!!!:19:نقل قول:
دارم از حسودی میترکم.
داداش کوچیکم برای اولین بار داشت تنهایی میرفت تهران،ما رفتیم که برسونیمش.
اونجا یکی از دوستامو دیدم که همسن من بود رتبش شده بود 46 اینا...
حسودیم شد بهش...
چون یه زمانی از نظر درسی در یه سطح بودیم...
ولی نمیدونم چرا من افتادم به این ذلت....
من تو تمام سالهایی که مدرسه رفتم فقط حواسم به درس بود همیشه هم درسم خیلی خوب بود
نمیدونم چرا یهو اینجوری شد....
به نظرم فقط به ویژگی های شخصیتی برمیگرده ...
کنکور یه بدی (یا شاید هم خوبی) که داره اینه که فقط سطح علمی نیست که سنجیده میشه.
ویژگی های روحی ، سرعت ، روش هایی که برای مطالعه استفاده شده ، وضعیت جسمی ، روحیه و .... همگی موثرن .
مطمئنا شما یه جایی بین این موارد در برابر این دوستتون کم آوردین ...
---------------------------
من زیادی روحیم بالاست!!!:8:
میگم حتما رتبم 711 میشه !!!!:18:
مضر نیست ؟؟؟
نه مضر نیست،اتفاقا خیلی خوبه:27: بهترین چیز همین روحیه است:46: حرف های اولت هم درسته به شرطی که خودت اسیرش نشی:20:نقل قول:
سلام
کنکوری های 90 اصلآ نگران نباشین
مگه فقط شما کنکور دارین؟
مگه فقط شما تابستون اصلآ درس نخوندین؟
ما می تونیم از اول مهر با هم درس بخونیم
هر وقت خسته شدی به این فکر کن که تنها نیستی
خیلی ها توی کل کشور بات هم دردن
ما همه با هم همدر دیم!!!
من بین کنکور های 84-87 پشتیبان قلم چی بودم و با کنکوری های زیادی سر و کله زدم...
به نظر من مهمترین عامل موفقت علاقه است بعد پشتکار...
اگه شما کاری رو که دارید انجام میدید بهش علاقه داشته باشید و با تمرکز انجام بدید خیلی بهتر میتونید نتیجه بگیرید...
سوالی از من توی اون 3 سال زیاد میشد این بود که این علاقه از کجا باید بیاد؟؟!
من هم همیشه میگفتم ما وقتی به کاری علاقه داریم که از ان لذت ببریم...
و لذت هم چیزی نیست که بخوایم بری از جایی بخریم یا پیداش کنیم.. لذت در درون ماست... لذت رو باید حس کنید.. فقط همین..
جواب ندادینا.......نقل قول:
نه
خوب ما هم ازمون جامع سنجش دادیم
دوستِ من خودتون رو درگیر آزمون های مختف نکنین.
شما میخوای برای کنکور درس بخونین.
هر چند من خودم به شخصه قلمچی شرکت می کنم و جامع های دوم و سوم سنجش.
از نظر برنامه ریزی به نظر من قلمچی از همه بهتره!
سوالهای اختصاصی گزینه 2 رو اونجوری که بچه های میگفتن سطح بالاست . و کسایی هم که رفتن گزینه 2 بعدش پشیمون شدن!
سنجش هم سوالاش خیلی آسون تر از کنکوره و فقط جامعه آماری آزمونهای جامع اش خیلی عالیه .
ولی در کل قلمچی خوبه به نظرم!
گاج هم تا اون موقع که من با بچه های کنکوری در ارتباط بودم آزمون برگزار نمیکرد ولی برام جالب بود این موسسه که ادعاش میشد فقط ناشره و در صفحه های آغازی کتابهای اولیه اش چاپ میگرد تخصص ما فقط کتاب است و کلاس و آزمون نداریم!! ( به نوعی قلم چی رو مسخره میکرد) بعد چند سال خلاف اون داره عمل میکنه!!
با سلام
بچه ها من کنکوری90 هستم
و قصدم اینه که از اول مهر استارت بزنم .
رشته ام انسانی و فقط ریاضی1و2 را از پیش دانشگاهی دارم و وقتم ازاد هست
ببخشید که سوال مبتدیانه میپرسم ولی برای کنکور باید از سال دوم دبیرستان خوند یا درس های سال اول هم لازمه
و این که من نمیدونم چطوری شروع کنم یعنی از کتابای سال دوم و یا مثلا از چه درس هایی عمومی یا اختصاصی
در ضمن دروس اختصاصی من شدیدا از پایه ضعیف است شما برای شروع چه کتاب های کمک درسی رو پیشنهاد میکنید و ...
با تشکر