سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم امروز 7 سپتامبر بود دقیقا 9 روز دیگه یعنی 16 سپتامبر 2010 دمو واسه پی سی منتشر میشه و روز 15 واسه کنسول و پلی 3 دمو عرضه خواهد شد
حجمش تقریبا 1.2 گیگ است
Printable View
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم امروز 7 سپتامبر بود دقیقا 9 روز دیگه یعنی 16 سپتامبر 2010 دمو واسه پی سی منتشر میشه و روز 15 واسه کنسول و پلی 3 دمو عرضه خواهد شد
حجمش تقریبا 1.2 گیگ است
ضرورت وجود یک تاپیک مستقل برای مقایسه جزئیات مختلف دو بازی PES و فیفا بارها و بارها احساس شده . من حقیقتا نمیدونم چرا اجازه ایجاد این تاپیک داده نمیشه (البته مطمئن نیستم ) به هر حال اگه این امکان فراهم بشه میتونیم بحثهای مقایسه ای رو توی اون تاپیک بصورت مستقل پیگیری کنیم و این دو تاپیکو فقط به مسائل مربوط به خودشون اختصاص بدیم .
من الان یک ویدئو از سیستم دفاعی این دو بازی دیدم که نکات جالبی توش وجود داشت اما حقیقتا نمیدونم این ویدئو و توضیحاتشو توی تاپیک فیفا قرار بدم یا PES به همین خاطر من اینو توی هر دو تا تاپیک قرار میدم .
جالبه توی این ویدئو سیستم دفاعی بکار برده شده توی PES 2011 در ظاهر هوشمندانه تر از سیستم دفاعی توی فیفا یازدست .
این بخش اول این ویدئو هستش :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=aZbzrTq4r8E
انشاه الله امسال هم باگ در مورد انلاین کردن باشه بتونیم یه تیم بزنیم با هم بازی کنیم من که هافبک پشت مهامجامم:31:
من منتظر اومدن دموي pc و كنسولا هستم تا حسين جان يك مقايسه عالي انجام بده
محتوای مخفی: FIFA 11 Screens
می خواستم بدونم دلیل بد سانتر شدن تو بازی فیفا چرا رفع نمی شه ؟ الان اگه pes نگاه کنی خیلی جالب سانتر میشه کناره زمین وراهت میشه سر زد ولی تو فیفا سانترو خیلی سخت کردن توپ همه جا میره به جز روی سر بازیکن خط حمله اگه بره هم سر زیاد گل نمی شه و فقط باید بری شوت بزنی که باعث تکراری شدن وغیر محیج شدن بازی می شه ... هم تو کنسول این طوری هست هم تو pc چرا ؟
داداش کی گفته تو کنسول چنین چیزی هست؟! اتفاقا سیستم سانتر فیفا خیلی هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است. اگه با گیم پلی فیفا آشنایی داشته باشی راحت می تونی سانتر کنی .نقل قول:
البته نقطه ضعف ها زیادی داره فیفا حالا به قسمت سانت پرداختم..نقل قول:
هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست :41: یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
در کل سانت مشکل سختی داره وعیب خواصی نداره اگه جاهای دیگه فیفا رو درست کنن شاید به چشم نیاد ....
این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست.....:13:
در جواب: A.N.A.P : لطفا الکی از فیفا طرفداری نکنید من خودم فیفا میزنم وجدید ترین نسخه هاشم بازی کردم ..
ودوره pes هم تمام نشده دوست من مغز ژاپنی ها رو دسته کم نگیر.....
نقل قول:به احتمال زیاد شما نسخه های جدید رو بازی نکردید !!!نقل قول:
البته نقطه ضعف ها زیادی داره فیفا حالا به قسمت سانت پرداختم..
هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
در کل سانت مشکل سختی داره وعیب خواصی نداره اگه جاهای دیگه فیفا رو درست کنن شاید به چشم نیاد ....
این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری هم که شما میگی نیست !!! به فرض PES دقیق میفرسته روی سر بازیکن ... خب در کدوم حالت
بیشتر تکراریه ؟؟؟
دیگه دوران PES تموم شده و خودشو بکشه نمیتونه به پای FIFA برسه ... به خصوص شرکتی که خیلی کمتر از
EA بازی میسازه و میبایست بازی هاش با کیفیتتر باشه میبینیم که درست عکس قضیه هست !!!
اونطور که من بازی کردم برای سانتر بسیار دقیق باید از حالت دستی lob passes استفاده کنی البته همه چیز دیگه به تواناییهای خودتان باز میگردد اگر مشکلتان همین سانتره تنها این گزینه رو دستی کنید چون اگه تمام گزینه ها رو دستی کنید و Auto Switching رو در کمترین حالت بزاری دیگه کاملا شما در بازی نقش دارید و اینطور که پیداست این حالت را نمیپسندینقل قول: