دوستان فیفا اصلا بهترین بازی جهان اما هیچ وقت طرفدار های فیفا در ایران بیشتر از Pes نبوده 712 دقیق نمیدونم اما از 700 به بالا نفر در مسابقات pes کشوری شرکت می کنند حتا این تعداد از بازیهای مثل کانتر وارکرافت بیشتر بوده این نشونه محبوبیت بالا بازی است حالا دیگه 2011 هم که بیاد شک نکنید بیشتر میشه من این اعداد رو از خودم در نیاوردم هر ساله بازیهای کشوری اجرا میشه Cyberg.ir اینجا میتونید مشاهده کنید شما 10 تا گیم نت برین کنسول p3 بعد ببینید بیشتر فیفا بازی می کنند یا pes من هم کنسول فیفا بازی کردم هم pc درسته که فیفا در کنسول نمره بالا تری داره اما محبوبیت pes در کشور ما بیشتر است نمونه بارز در تاپیک 2009 و 2010 این بازی ببینید چه قدر بحث شده یک تاپیک Patch و یک تاپیک بحث های دیگر بازی در خیلی از شهرهای ایران جام pes برگزار میشه همین مشهد که کاربران زیادی هم داره همین مشهدی ها در pes در ایران حرفه ای کار می کند اینو قبول دارم در جهان شاید فیفا بیشتر طرفدار داشته باشه مسابقات جهانی هم فیفا داره در جهانی pes خیلی جایی نداره حالا به دلایل خودش من گفتم در ایران که ما هستیم pes محبوبیت بیشتری داره داوری بده دروازبان بده هر مشکل دیگه که داره باز خیلی از دوستان ازش لذت می برند کسانی هم که ایراد میگیرند pes هم بازی می کنند از بازی لذت کافی رو میبرند این طبیعی است که یک بازی رو بیشتر از حد بازی کنی انواع گل ها رو بزنی انواع تکنیک ها یک خورده خسته کننده می شود و منتظر نسخه بعد و بازی دیگه می شوید یکی از بهترین بازکنان جهان S-Butcher Wehmeier المانی است که افتخارات زیادی به دست اورده و الان هم تو تیم مشهور SK-Gaming هست دوستان به جای ایراد گرفتن منتظر pes 2011 باشید موفق یاشید
یا علی