اینجا یک پست در میان یا از Launcher صحبت شده یا از Value.
کسی هست بخواد یه چیز جدیدتر در مورد خود بازی بگه؟ از داستان بازی؟ از اینکه اون آخر دقیقا چی به چی شد؟
میگن قراره نسخه 3 هم دنباله نسخه 2 باشه و دوباره همین اتزیو بیاد.
Printable View
اینجا یک پست در میان یا از Launcher صحبت شده یا از Value.
کسی هست بخواد یه چیز جدیدتر در مورد خود بازی بگه؟ از داستان بازی؟ از اینکه اون آخر دقیقا چی به چی شد؟
میگن قراره نسخه 3 هم دنباله نسخه 2 باشه و دوباره همین اتزیو بیاد.
خوب درسته دیگهنقل قول:
سلام من فایل Server.exe اجرا میکنم این پیام رو میده:
2010-04-08 01:38:26,186 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 01:38:26,186 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 01:38:26,186 - root - INFO - Listener for port 13005 active
در حالی که این برنامه باز هست بازی رو اجرا کن
دوستان من توی ویندوز اکس پی میتونم بازی رو ران کنم ولی توی ویستا ارور اینترنت می ده
اگر می تونی روی 7 اجراش کن. چون خیلی از دوستان با 7 مشکلی نداشتن.
تنطیمات high رزولیشن 1280*1024 این رزولیشن برای مانیتور من که پایینه کم شده ولی با همین کارت رزولیشن شما رو روی یه pc عین خودم امتحان کردم فقط توی لوگوی ubisoft یه لگ میزنه ولی باقی بازی خیلی روون اجرا میشهنقل قول:
اول run رو اجرا کن و ipconfig /flushdns رو تایپ کننقل قول:
توصیه ی من اینه این فایل host رو بریز
C:\Windows\System32\drivers\etc
اول آنتی اسپم و ویروس رو خاموش کن بعد کپی کن نشد safemode بالا بیا و بریزش
بعد هم فایل های اجرایی امضا رو بگیر و ac2.exe و acgame.exe رو در محل نصب بازی و ubisoft game launcher.exe رو /c:programfiles/ubisoft/ubisoftgame launcher بریز اگه باز هم به مشکلی بر خوردی بهتره از ورژن های دیگه ی drm server استفاده کنی
خوب چون کسایی که تموم کردن خیلی کم هستن وقتی تعداد بیشتر بشن من یه چیزایی مینویسمنقل قول:
ببخشید فقط تو درایو c یا اون درایوی که ویندوز توی اون نصبه؟نقل قول:
دمت گرمممم
فقط ميتونم بگم توي اين چند ماهه كه نيومدم اينترنت اين بهترين خبر بود . داداش دستت طلا
خيلي حال ميده يه شركتي اين همه هزينه كنه برايي قفل اونوقت شكسته بشه . خيلي دلم براي يوبي جون ميسوزه ! تا ديگه شركتي براي گيمرها شاخ نشه !:27: