من که دیشب از ساعت 1 تا 6 فقط 97 مگ دانلود داشتم :41:
Printable View
من که دیشب از ساعت 1 تا 6 فقط 97 مگ دانلود داشتم :41:
این که شب رو به حالت قبل برگردونن که کار سختی نیستش، چرا اینکارو نمیکنن؟ آخه ساعت از 1که گذشت کاری نمیشه کرد! حتی browse هم به سختی انجام میشه!
سلام به اساتید محترم . من چند روزیه دچار یه مشکل در اتصال به اینترنت شده ام اول این که من از شرکت ندا گستر اشتراک گرفته ام( 128 بیت ) برای اتصال باید چندین مرتبه سعی کنم تا متصل بشم نمی دونم مشکل مال شرکت یا ایراد از جای دیگس من نرم افزار یا سخت افزار جدیدی نصب نکرده ام و فکر می کنم سرعت در دانلود خیلی پایین اومده آیا کسه دیگه ای دچار همچین مشکلی شده؟ چه راه حلی پیشنهاد می کنید. من در پوشش منطقه مخابرتی استقلال هستم. باتشکر.
سلام دوستان . . .
من چند وقته میخوام ADSL بگیرم ولی چون خطوط ما فیبر نوری هست امکان پذیر نشد . تا اونجا که تازگیها فهمیدم ، میشه از خود مخابرات اشتراک گرفت . رفتم تو سایتش و قیمت رو زده ماهی ده هزار تومن و 4 گیگ ترافیک و ده هزار تومن هزینه اتصال .
خواستم ببینم هزینه اتصالش واقعا همینه ؟ به نظر زیادی ارزون میاد . . . .
و از دوستانی که دارن میخواستم بپرسم از نظر سرعت و کیفیت راضی هستین ؟
با تشکر . . . .
سلام.
آره عزیز، هزینه ش همینه.
سرعتش هم توی روز خوبه. یعنی از 130 تا 170 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داری. (من تقریبا یک ساله که استفاده می کنم، سرعتم همیشه همین حدود بوده)
اما خب اگر این چند صفحه ی قبل رو خونده باشی، همه ی گلایه ها از شبانه ست.
یعنی از ساعت 1 تا 6 صبح، به خاطر رایگان شدن ترافیک، سرعت فوق العاده پایین میاد و استفاده از اینترنت واقعا مشکل می شه.
اگر که 1 تا 6 صبح نیازی به اینترنت نداشته باشی و همین 4 گیگ در ماه برات کافی باشه، سرویس خیلی خوبیه.
ضمنا هزینه ی هر گیگابایت اضافه هم 2500 تومن هست.
خداییش از وقتی شبانه رایگان شده ما سود کردیم یا ضرر؟ نظر بدهید،. توی تاپیکهای دیگه مپلا شاتل اگه 3 ذقیقه سرعتشون 5 کیلوبایت کم بشه خودشونو خفه ....ط
هر گیگ 2500 تقریبا نصف قیمت شاتل هست . . . . تازه شاتل 3 گیگ ترافیک میده . . .:5:نقل قول:
راستش من هیچ رقمه از شبانه استفاده نمیکنم . پس احتمالا برم بگیرم . . .
با تشکر . :40:
تو سایت مخابرات نظرسنجی گذاشتن . . . میتونید برین رای بدین غیر فعالش کنن . . . .:11:نقل قول:
نظرسنجی جالبی نیست.
این خیلی بده که چیزی رو که خیلی از کاربرها منتظرش هستن با کیفیت پایین ارائه می کنن، تا جایی که کاربر به نبودش راضی بشه.
بعد با استناد به نظرسنجی می تونن بگن که خودتون خواستید اینجوری باشه (چه فعال ، چه غیر فعال)
بهتره مثل خیلی شرکت های دیگه، یوزر و پسورد شبانه رو جدا بکنن تا برای کاربر حق انتخاب وجود داشته باشه.
البته برای شبانه یوزر وپسورد جداگانه گذاشتن .حتی من از چند شب پیش ازش استفاده کردم و راحت هم جواب داد اما نمی دونم حالا که یوزر و پس جدا درست کردند چرا نمیاند سرعت شبانه اکانت های کاربرات را به حالت قبل برگردونند
دوستان در حال حاظر شبانه رایگانه یا پولی ؟
منظورم با یوزر و پسورد اصلی هست .