فکر نمی کنم اون شماره پرونده باشه شماره پرونده من 8 رقمیه . کاری نداره یکبار بره مخابرات بپرسه ببینه شماره پروندش چیه.نقل قول:
Printable View
فکر نمی کنم اون شماره پرونده باشه شماره پرونده من 8 رقمیه . کاری نداره یکبار بره مخابرات بپرسه ببینه شماره پروندش چیه.نقل قول:
سلام به همه کسی نا حالا 128 به بالا گرفته
اصلا ارزش نداره آدم براش وقت بذاره بقول معروف : الباطل یموت بترک ذکرهنقل قول:
مشکل شما نویز هست!نقل قول:
اگه این کارها رو کردی و هنوز این مشکل رو داری مودم رو ببر سر ورودی سیم تلفن ( کنتور برق) اونجا تست کن اگه اونجا هم ثابت نشد
زنگ بزن 17 بیان درست کنن وقتی اومدن بگو نویز دارم قبلش مودم رو ببر یه تست کن
اتفاقا چون مودم من وایرلس هست همون سر ورودی وصلش کردم، آخه مسئله اینجاست که این اتفاق خود به خود افتاده، آیا امکانش هست که این مشکل از طرف مخابرات باشه ؟ (فردا هم که تعطیلند)نقل قول:
دلیل نویز چی میتونه باشه ! ( امروز هوا ابری و گرد و خاکی بود نکنه به خاطر اونه :8: )
17 زنگ بزن شاید جمعه هم اومدن سعی کن 8 9 صبح زنگ بزنی در کل تا 17 نیاد مخابرات مسولیت قبول نمیکنه
حالا سر خط زدی بماند باز هم همه تلفن ها و کلا هر چی به پریز تلفن بکش بیرون کالر آی دی فکس و.....
'گرد و خاک بخوره تو سر مسئولشنقل قول:
مشکل شما نویز و اینها نیست
تنظیمات مربوط به این سرویس هست.
حدود 10 تا تاپیک قبلتر یه جمله معروف زدم نوشتم که مشکل قطعی دسکانکتی های مخابرت
لطفا اونو مطالعه کنین.
یه سری تنظیمات هست که شما از قرار معلوم وارد نفرمودید و مشکل دار شده واستون
.پستها منو دونه دونه برید عقبتر پیدا کنید . تیتر درست و قرمز ( یا سبز) زده بودم.
ممنون دوست عزیز، منظورتون این پسته ؟نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4907933&postcount=676
سلام
از 4 روز قبل مشکل اساسی پيدا کردم
اکثر مواقع بعد از 20 بار تکرار هم نميتونم کانکت بشم
وقتی هم که کانکت ميشه سرعتش بينهايت کمه در حد يک سوم dial up , صفحات سبک را هم با کندی عذاب آور باز ميکنه
که باعث شده از خیرش بگذرم و به dial up برگردم
اول گفتم شايد موقتی باشد و يکی دو روز برطرف بشه ولی بعد از 4 روز هنوز وضع همانطوره
شماره 1899 هم که کاملا سر کاريست , يا اشغاله يا مرتب ميگه اگر مشترک اينترنت پر سرعت هستيد کليد 1 را فشار دهيد
کليد 1 را فشار ميدهم باز تکرار ميکند ا گر مشترک .... هستيد کليد 1 و ...........هميطور تا ابد
دوستان شماره ديگری بری پيگيری موضوع سراغ ندارند؟
و يا هر راه موثر ديگری برای نجات از اين وضعيت کلافه کننده
سپاس
بعد از اینکه سیستم 16 ساعت روشن بوده فکر میکنید چقدر تونستم دانلود کنم ، یه کله هم بهش لینک دادم و با IDM دان کردم یعنی حداکثر سرعتی که میتونسته به من بده من ازش استفاده کردم
باید بگم تنها تونستم 600 مگ دانلود کنم
اینم شد سرعت
حالا بالای 128 بخوره توی سرتون حداقل همین 128 رو هم درست بدین :13: