دوستان یک آدم عاقل هیچ وقت توی موضوع به این سادگی اشتباه نمیکنه شما نگاه کنید پارس آنلاین داره سرویس 128 را میده 24.500 با 20 گیگا ترافیک در حالی داتک سرویس 256 را باهمین قیمت با ترافیک نامحدود میدهد ! سرویس 128 پارس 12 کیلوبایت در ثانیه دانلود میدهد در حالی سرویس 256 داتک 30 کیلو بایت آخه کدوم آدم عاقلی 30 کیلو بایت را ول میکنه میره 12 کیلو بایت رو میگیره اصلان به عقل جور در میاد؟؟!!!
شما نگاه کنید من یکی از دوستانم در شبکه شاتل کرجه شاتل 64 را با رنج 96 میزنه و 128 را با رنج 133 یعنی با 64 شاتل میتونید چیزی بین 9 تا 10 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنید در حالی که پارس آنلاین به جای این که مثل شاتل با رنج بالاتر سرعت هاشو بده سرعت 64 کیلو بایتشو بین رنج 32 تا 54 میزنه!4 تا 7 کیلو ولی باور کنید من هیچ وقت با پارس به 7 کیلو بایت دانلود نرسیدم فقط به طور لحظه ای !
ولی نکته منفی شاتل اینه که همه سرویساش ترافیک دارن و ترافیکاشونم خیلی کمه و به درد کسانی که دانلود بازن نمیخوره دوستان باور کنید من سرعت دانلود اکثر شبکه ها رو به چشم دیدم و همه رو میشناسم اگه سوالی دارین بگین تا مثل من نشید که دفعه اول مثل خر پشیمون شید البته از این بابت خیالتون راحت باشه که همه سرویس های ای دی اس ال حتی همون پارس آنلاین 64 کیلوشم خیلی از دایال آپ سرعتش بهتره!
ولی در آخر باز هم آسیا تک را پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت های ارزان و نامحدود بودن ترافیک و کیفیت تقریبان خوبش فقط دقت کنید قبل از گرفتن سرویس آسیا تک با یک نفر که توی منطقه شما از آسیا سرویس میگیره مشورت کنید چون در بعضی از مناطق خوب نیست
یک نکته داشت یادم میرفت چون من توی کرج هستم نماینده داتک در اینجا کاربراش کمترن و به اندازه منطقی کاربر بر میداره یعنی به اندازه پهنای باندش ولی داتک تهران یک کم شلوغه یعنی تو ساعت های پر مصرف ممکنه سرعتتون تا 1/2 هم نزول کنه این رو هم مدنظر داشته باشید.