عادي نيس همون روز معمولا sms مياد ولي برا ايرانسل اين چيزا عاديه مراحل ديگه رو که ببيني ميفهمينقل قول:
Printable View
عادي نيس همون روز معمولا sms مياد ولي برا ايرانسل اين چيزا عاديه مراحل ديگه رو که ببيني ميفهمينقل قول:
همين الان چند تا sms از ايرانسل اومد : شناسه وايمكس رمز عبور شناسه پرداخت شماره حساب حالا چجوري پرداخت كنم ؟؟؟ (فكر كنم الان بانك بسته باشه كه ميره براي شنبه درسته ؟؟؟)نقل قول:
من یک ماهیه که نمیتونم یاهومسنجر آنلاین بشم با وایمکس!
شما هم نمیتونید؟!
اقا بگید برا اطلاع از قیمت ها باید به کجا و به کی زنگ بزنیم.لطفا یه شماره تلفن به ما بدید.ممنون.
[QUOTE=king_Darknes;5244074]همين الان چند تا sms از ايرانسل اومد : شناسه وايمكس رمز عبور شناسه پرداخت شماره حساب حالا چجوري پرداخت كنم ؟؟؟ (فكر كنم الان بانك بسته باشه كه ميره براي شنبه درسته ؟؟؟)[/ QUOTE]
بله شنبه بفرستيد براتون اس ام اس مياد
من مشكلي ندارم ضمنا voice هم روي ياهو مسنجر و ويندوز مسنجر بازه ( برعكس adsl شاتل كه براي ما بسته بود)نقل قول:
اگه ايرانسل داري 707نقل قول:
با خطهاي ديگه 09377070000
سلام
آقا یه چند تا سوال داشتم در مورد این وایمکس ایرانسل ممنون میشم جواب بدین
*من زیاد دانلود نمیکنم بیشتر میچرخم توی اینترنت اگه بخوام وایمکس 64 کیلوبیت بگیریم با مودم و تجهیزاتش چقدر پام در می آد؟
برای خرید وایمکس مثلا ماهی 3 گیگ چقدر باید بدم ( با مودم )
*توی صفحه تعرفه های ایرانسل منظورش چیه که نوشته 64 کیلوبیت هزینه ندارد؟ یعنی رایگانه؟
*بعد وایمکس هم مثل ADSL اگه مثلا 2 ماه مشترکش باشی بعد مثلا یه مدت مثلا 6 ماه استفاده نکنی ، دوباره که بخوای راه اندازه کنی باید هزینه برقراری اتصال رو دوباره بدی؟کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=198
ممنون
اولاً يه چيزي بگم كه توي اين دوره زمونه ريگام به آدم فحش هم نميدن چه برسه به وايمكس.نقل قول:
اگه 64 كيلوبيت رو بخواي بخري همون dail up بهتره چون 8=64/8 و ما dail up هم اگه ما خوش بينانه ترين حالتشون رو در نظر بگيريم 6.25=50/8 كه اين فرق 1.75 كيليوبايت چيزه محسوسي نيست.
اگه مي خواهيد بگيريد الاقل 128 رو بگيريد كه به صرفه تر باشه .
باز هم اگه سوالي بود در خدمتم.
در ضمن اگه مي تونيد ADSL بگيريد وگرنه فعلاً بايد صبر كنيد مثل خوده من كه منتظر پوشش سراسري مبين نت هستم تا قيمت ها شكسته بشه.
سلامنقل قول:
چندتا نکته دیگه
در ضمن اگه مي توني ADSL بگيري بهتره اگه هم نمي خواي ADSL بگيري صبر كن تا مبين نت پوشش سراسري رو بده تا قيمت ها شكسته بشه.
فعلاً اصلا صلاح نيست كه وايمكس بگيري يعني هنوز زوده هرفصل قيمت هاش كمتر ميشه .
اول: همون طور که دوستمون گفت، 64 سرعتش در حد دایل آپ هست و چندان ارزش نداره. (سرعت دایل آپ 56 هست و سرعت این 64... خیلی فرقی ندارن. ولی وقتی سرعت 128 می گیری یه دفعه سرعتت تقریبا 3 برابر می شه. توی وبگردی هم خیلی تاثیر داره.... صفحات خیلی سریع تر باز می شن. خصوصا صفحات حاوی عکس و فلش و فیلم و اینا...)نقل قول:
دوم: این که نوشته 64 هزینه نداره یعنی شما هزینه ثابت ماهانه لازم نیست پرداخت کنی. فقط هر چقدر که از اینترنت استفاده کردی (هر مگابایت 10 تومان) پول می دی. مثل اینترنت موبایل. (البته اگر بسته افزایشی بخری ارزون تر می شه، مثلا هر مگابایت 6 تومان.) این برای کسانی هست که استفاده بسیار کمی دارند. (*پاورقی*) ولی توی طرح 128 و بالاتر شما باید ماهانه 12 یا 15 یا 20 یا... تومان ثابت همیشه پرداخت کنی. حالا تا 3 گیگ هم می تونی دانلود داشته باشی، اگر از این 3 گیگ استفاده نکنی، پولت هدر رفته و اگر بیشتر استفاده کنی باید برای هر مگابایتِ اضافه، 10 تومان (یا 6 با بسته افزایشی) بدی.
البته ظاهرا توی جشنواره تابستانی ایرانسل شما به جز سرعت 64، می تونید طرح 128 و 256 رو هم به همین صورت رایگان (پرداخت فقط در ازای استفاده) سفارش بدید. این هم توضیحات خود ایرانسل:
هزینه ها:کد:سرعت های 64 و 128 و 256 کیلوبیت بر ثانیه بدون هزینه اشتراک ماهیانه
در جشنواره تابستان وایمکس ایرانسل با انتخاب یکی از طرح های تعرفه 64 ، 128 و 256 کیلو بیت بر ثانیه ...
• دیگر نیازی به پرداخت هزینه اشتراک ماهیانه نخواهید داشت
• هیچ گاه قطع نمی شوید
• به هر میزان که می خواهید از اینترنت استفاده کنید
تنها با تهیه یک مودم و خرید بسته افزایشی دلخواهتان از اینترنت پر سرعت لذت ببرید.
نکته:
• در صورتی که کاربر به مدت 90 روز از سرویس استفاده نکند، سرویس وی به صورت خودکار غیر فعال
خواهد شد.
• در پایان جشنواره تابستان و در صورتی که کاربر همچنان در حال استفاده از این طرح تشویقی باشد، وی
می تواند همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.
• نرخ مصرف آزاد برای کلیه طرح های تعرفه، 100 ریال به ازای هر مگابایت مصرف می باشد.
هزینه مودم رو باید بدی (مودم معمولی 70 و مودم وای فای 100 تومان).
+ هزینه نصب رو باید بدی که فکر کنم حدود 8 تومان باشه.
+ هزینه ماهانه تعرفه که مثلا برای طرح 128 می شه ماهی 12 تومان و برای سرعت 256 ماهی 15 تومان.
ضمنا اگر 6 ماهه پرداخت کنی 25% تخفیف می گیری. ضمنا حتما اعتباریشو بخر (نه دائمی).
(*پاورقی*)
اگر شما وبگرد خفنی باشی مثلا ماهی 2 گیگابایت پهنای باند مصرف کنی، توی طرح رایگان هزینه اش می شه 2000x10=20.000 Toman یا اگر 2 تا بسته افزایشی 1 گیگابایتی بخری هزینه ات می شه 13.000 Toman.
در حالی که اگر از اول طرح معمولی سرعت 128 رو می خریدی، هم قیمتش ارزان تر می شد (12 تومان) هم به جای 2 گیگ، 3 گیگ پهنای باند داشتی، یعنی به جز 2 گیگ وبگردی، 1 گیگ هم می تونستی دانلود کنی.
پس اگر استفاده ات زیاده (یعنی اگر روزی 3-4 ساعت آنلاین هستی) سراغ طرح های رایگان نرو، نمی صرفه.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
برو تو سایتش لیست کامل قیمت ها رو ببین:نقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
من می تونم.نقل قول: