خوب همون طور که قول داده بودم میخوام یه Review کوچولو از RS30 بزارم واستون :
اول اینکه حمل و نقلش اصلا کار آسونی نبود و من که اصفهان بودم مجبور شدم باندها و ساب رو (باند ها یه جعبه اندازه LCD داره و وزنش 31.5 کیلو,ساب هم 17.5 کیلو) باربری بده برام بیارن که 15 تومان هزینش شد.با ماشین نمیشه بیارین مگه با باربند که به دردسرش نمیارزه.
موقع باز کردن حدود 1ساعت طول کشید.همه چی تکمیل هست و چیزی کم نداره فقط همون موقع خرید آقای محمدی بهتون میگه که باید که کابل Coaxial (از دی وی دی پلیر به آمپ) بگیری که خودش یه مدل داشت و من 29.5 خریدم اما کابلش فوق العاده است.دفترچه های راهنما هم کامل بخونید.بخوبی توضیح داده.
در نگاه اول واقعا لذت میبری از خریدی که انجام دادی و کیفیت و جنس هر کدام قسمت ها واقعا راضیت میکنه.شما به سه پریز برق احتیاج دارید (آمپ و دی وی دی و ُاب) وقتی که ساب رو از جعبه در آوردم کف کردم.خیلی خفن بود خیلی باش حال کردم.و جالبتر این بود که یک سری تنظیمات پشت ساب بود.اول دکمه Off/On , بعد پیچ Volume , زیرش یه پیچ دیگه که روش نوشته بود 100 و 200 اهم (فکر کنم) که نمیدونستم مال چی بود و بهش دست نزدم خودش روی 200 بود انگار.دو تا دکمه دیگه هم بود که یادم نیست اسمشو که حالت Off/On بود (من سیستمو فعلا جمع کردم وگرنه میرفتم میدیدم.غیر از ورودی که داشت یک خروجه هم داشت که نمیدونم مال چی بود.خلاصه خیلی شاخ بود ساب.
همه رو وصل کردمو USB رو زدم توش.سرعتش بد نبود.اولین آهنگ رو Play کردم.صدا خیلی کم بود.یواش یواش زیادش کردم.صداش خیلی زنده بود.انگار داشتن همون جا اهنگو اجرا میکردن.تفکیک صدا واقعا فوق العاده بود.اما دیدم بیسش اون جوری که فکر میکردم نیست.یه لحظه نگاه کردم دیدم ساب خاموشه :31: رفتم روشنش کردم و Volume رو یه مقدار آوردم بالا.وقتی که ساب روشن شد تازه فهمیدم جه خبره.وای صداش واقعا فوق العاده و لذت بخشه.همه نوع آهنگی باش گوش دادم که در تمامی آهنگ ها سربلند اومد بیرون.کنترشو که میبینی گیج میشی چون خیلی دکمه داره.Volume رو تا 60 بیشتر جرات نکردم ببرم بالا.با اینکه توی یک فضای 100 متری بودم (پذیرایی) اما واقعا صدا بلند بود و با کیفیت.اما داستان از اونجا جالب شد که دکمه Todoroki روی کنترل داشت چشمک میزد.دکمه رو فشار دادم.وقتی که رفت توی حالت Todoroki تازه انگار صدای بیس و قدرتش معلوم شد.تمام خونه داشت میلرزید.اما بدون کوچکترین افت.Todoroki دو مدل داشت که یکی ضعیف تر و اون یکی قوی تر بود.آمپ به تو Option های زیادی میده برای تنظیم صدا.
اولش دوتا اسپیکر های بالا که صدایی نمیده (البته میده اما خیلی کم چون Reflex هست) یه ذره حالمو گرفت اما چون تست کرده بودم و تفاوتی با RS70 توی صدا نداشت برام مهم نبود.باند های عقب هم بدون پایه هست و چیدنش دردسر ساز که میشه با 60 تومان هزینه به بهترین نحو مشکلشو حل کرد با پایه هایی که خود نمایندگی داشت.در کل شاید تنها ایرادش همین باند های عقب و صدای اسپیکر بالایی میتونه باشه از نظر من.
دیگه چیزی یادم نمیاد اگه بازم چیزی بود اضافه می کنم.
اما یه پیشنهاد به دوستانی که در خرید RS30 و RS70 مردد هستند بدم و اونم اینه که بیخودی 260 تومان پولتونو ندین برای RS70 چون عملا هیچ تفاوتی با هم ندارند (نظر شخصی) و بجای اون هزینه همون RS30 بگیرین با یه HD Media Player خوب لذتشو ببیرن.این کار بهترین کاره.پایه برای باندهای عقبم بخرین بازم پولش به RS70 نمیرسه.تازه میشه 650+165+60=875 تازه 5 تومان ارزونتر.این همین کاریه که من کردم و مطمئن باشین بهترین کاره و پشیمون نمیشین.