نقل قول:
گوشی خیلی خوبیه . مطمئن باش
در ضمن پست قبلی هم تایید میشه :46:
Printable View
نقل قول:
گوشی خیلی خوبیه . مطمئن باش
در ضمن پست قبلی هم تایید میشه :46:
من یه گوشی می خوام که مثل مایلستون صفحه کلید هم داشته باشه واسه همین اینو انتخاب کردمنقل قول:
موتو شبیه به مایلستون گوشی های بهتر هم داره؟
حمید جان صحبتهایی هست که 2.3 به صورت فاینال واسه مایل بیاد, و 2.2 بتا باشه!نقل قول:
اما اگه بودجه داری حداقل xt720 بخر.مایلستون دیگه قدیمی شده!
کیبورد دار و بهتر از مایلستون , مایلستون 2 رو داره اما فعلا نمیارزه خریدش چون حدود 900 هزار تومنه!نقل قول:
موتو شبیه به مایلستون گوشی های بهتر هم داره؟
سلام
کسی این گوشی رو داره؟لطفا منو راهنمایی کنید
من عاشق اندرویدم،و این گوشی بد جور دلمو برده،خیلی خوش تیپ و شیکه،خواستم بدونم میشه اندروید 2.2 رو روش نصب کرد؟
من یه گوشی میخوام بگیرم که توی اینترنت کم نیاره و صفحه خوبی داشته باشه،از فلش پشتیبانی کنه و چیزایی که واسه اینترنت لازمه
خواستم اچ دی 2 بگیرم که منصرفم کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
id : kami_desire
دوست عزیز این گوشی الان 2-3 ماهی هست که به آندروید 2.2 آپدیت شده برای اینترنت عالیه و سرعت بالایی داره و کیبورد کاملش هم که کاملا واسه این کار هست .نقل قول:
تو 2.2 از فلش هم پشتیبانی میکنه .
سلام بچه ها.من امروز این گوشیو کارکرده گرفتم.میخواستم ببینم کدوم رام 2.2 رو روش بریزم.هیچیم بلد نیستم.ممنون اگه راهنمایی کنیییییییییییییین.اینم مشخصات رام گوشیم.روتم نیس.
firmware version
2.1-update1
gas_emea_usashlsoowndit_p031
عزیزان میله دست2 حدودا چند هست؟ :دی
من گرفتم 310نقل قول:
مبارکت باشه عزیزنقل قول:
خوب خریدی
به نظر من شما الان نمیخواد بری تو دل و روده گوشیت:31: . بهتره کمی صبر کنی و مقالات و آموزشهای مخصوص به گوشی های آندروید رو بخونی تا بیشتر با گوشی آشنا بشی . چون همین الان با 2.1 گوشیت خداست :46:
الان ممکنه کاری بکنی که گوشی مشکل پیدا کنه .
میله2 یا میله دست 2 :46:نقل قول:
عزیزان میله دست2 حدودا چند هست؟
میله2 که نوش هم نیومده فکر کنم چه برسه به دست 2 :دی همون میله1 منظورم بود :11:نقل قول: