شکوفه ی اون کولی توی برره هم بود دیگه : دی
ویرایش! یه جورایی هم زمان شد!ولی این کلی طول کشید تا پست بشه نمیدونم چرا!از سایت بود مشکل فکر کنم
Printable View
شکوفه ی اون کولی توی برره هم بود دیگه : دی
ویرایش! یه جورایی هم زمان شد!ولی این کلی طول کشید تا پست بشه نمیدونم چرا!از سایت بود مشکل فکر کنم
چرا؟نقل قول:
اتی: پدر جان! شما به عنوان بزرگتر مجلس سخن آغاز کنید!
بابای اتی (جواد عزتی): من ماندم، جهانگیر هم مرد، ولی این بابا شاه گور به گور نمیمیره!.... بمیر دیگه!...اهههه!:biggrin:
اتی: پدر جان از عروس و داماد صحبت کنید!
بابای اتی: بله!.... بله! اگر بابا شاهتان حلوای عروس و دوماد رو نخوره نمیمیره! بله!.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتی: پدرجان! کلا بابا شاه را ول کنید! از بیخودی جان صحبت کنید!
بابای اتی: بله!... حالا این بابا شاه میشینه این ور اون ور میگه من 80 سالمه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتی: این که گفتید بیخودیش کجا بود؟!
بابای اتی: د خوب بیخودی میگه! هیچی الان نباشه 180 سالشه! بله 180 سالشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما: من میگم کلا بیخیال بزرگتر مجلس بشیم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو سریال خیی معمولی با این صحنه برخورد کردم.
اما الان که متن رو خوندم خنده ام گرفت. یه جوری انگار متن طنز توی بازی ها منتقل نشده.
بازی ها ضعیفه آیا؟ یا شایدم من به متن کلا بیشتر واکنش نشون میدم.
نه بابا اون سکانس خیلی خوب بودنقل قول:
حتما دقت نکردید
یه بار دیگه ببینید حتما :31:
جدی میگی؟!:18:نقل قول:
به نظر من تو این سه قسمت اخیر خنده دارترین بخش سریال، همین مراسم خواستگاری و همین دیالوگ ها قبل از ورود جهانگیر بودش! انصافا تهه خنده بود!:27: مدل حرف زدن جواد عزتی + و میمیک صورت فیض نوروزی + نحوه ادای جمله آخری که سیامک انصاری که به سبک خود مدیری گفتش باعث شد من اسپیس رو بزنم و یه چند لحظه ای بخندم!:31:
خیلی خوب بود ولی به نظرم خنده دار ترین سکانس فیلم تا اینجا قسمتی بود که برزو ارجمند برای خندوندن جهانگیر کلاشو برمیداره و به لهجه مشهدی میگه:نقل قول:
اعلی حضرتا کِله مو رِ نگا !!!!
:31:
از اون خنده دار تر سیامک انصاری بود که نمیدونست چجوری بخندونه از سر ناچاری بشکن میزد:16:
اون سکانس مرشد هم زیبا بود!!
انصافا که به من یکی خیلی حال داد...حرف دل یه ملت رو زد اون هم باصدای آروم!!:31:
میگم که مگه قسمت 10 و 11 و 12 هم اومده؟
آخه در مورد خواستگاری حرف میزدید ولی من ندیدم همچین صحنه ایی رو:31:
اگه مال قسمت های قبلی هست(یعنی اوضام خیلی خیته که یادم نیست:31:)مال کدوم قسمت میشه این خواستگاریش؟
خواستگاری که نه صحبت درمورد ازدواج واین حرفها بود...قسمت های8-9بود فکرکنم..همون جا که جهانگیرشاه از سفر فرنگ برمیگرده.
lllooooooollllنقل قول:
تا اونجایی که یادمه موسیقی متن تام و جری آهنگ هایی بودن که آهنگسازی معروفی مثل بتهوون، موزارت ، اشتراوس ، باخ و ... ساخته بودن
چه ربطی به حرف من داشت ؟!!
من میگم چرا موسیقی متن تام و جری رو گذاشتن رو سریال شما آهنگسازش رو می گی ؟! که البته اشتباه !
شدیدا توصیه می کنم Grammy awards50th رو ببینین تا موسیقی متن قسمت 7 سریال که اونجا اجرا شده بشنوید.