از کجا ببینیم؟؟نقل قول:
Printable View
از کجا ببینیم؟؟نقل قول:
محل دانشگاه علمی کاربردی!!!!بخش اموزش......
حتمی خودتون حضوری برید بپرسید...چون تا جایی که میدونم بخش بخش فرق میکنه....
سلام !
پس كي دفترچه هاي امسال (89) ميياد براي مقطع كارداني ؟!
هر چقدر زنگ ميزنم به پست هم ميگه هنوز نيومده !
مگه قرار نبود 17 آبان توزيع بشه ؟ پس كو ؟! :13:
برا کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی چه جوریه؟ دفترچش کی میاد؟
جو دانشگاه خوبه؟
مدرکش چقد ارزش داره؟
چند واحد ور باید گذروند؟
رشته کامپیوتر
اقا من زنگ زدم دانشگاه علمی و کاربردی کوی دانشگاه
گفتن که شاید پودمان کارشناسی اخرای سال بیاد..
:13:
متاسفانه که چه عرض کنم برای خیلی ها خوشبختانه داره!نقل قول:
مخصوصا برای شاغین
و مخصوصا برای درس نخون هایی مثل خودم!
کلاس کمتر= جزوه کمتر در پایان ترم
جزوه کمتر در پایان ترم= نمره ی بالاتر در پایان ترم
!!!
ایا این طور نیست؟
برای اشخاص شاغل!!! البته برا کسانی که میخوان سه سوته مدرک بگیرن،خیلی عالیه!!!نقل قول:
متاسفانه که چه عرض کنم برای خیلی ها خوشبختانه داره!
مخصوصا برای شاغین
و مخصوصا برای درس نخون هایی مثل خودم!
کلاس کمتر= جزوه کمتر در پایان ترم
جزوه کمتر در پایان ترم= نمره ی بالاتر در پایان ترم
!!!
ایا این طور نیست؟
ولی باسه من که میخوام برنامه نویسی c رو بهتر و دقیق تر یاد بگیرم،و اینکه به صورت علمی اینو حالیم باشه،خیلی بده....
چون عذر میخوام! خنگ بازی های باقی بچه ها باعث میشه که استاد کم درس بده....
کلا من اینو در حد یه اموزشگاه هم نمی دونم!! با اینکه زیاد ادم درس خونی نیستم،ولی این دیگه خیلی وضعش خرابه!!!
امروز یه درس 3 واحدی زبان رو که خیلی دوست داشتم ببینم استادش رو که باهاش گفتمان کنم به انگلیسی،بعد از یه ساعت تماس گرفت که نمیتونه بیاد!!(یک ساعت بعد از اینکه همه تو کلاس جمع شده بودیم!!) به همین سادگی!! هفته ی اینده هم تعطیله!! حالا این خانوم/اقای استاد،چجوری میخواد توی 7-8 جلسه ی بافی مونده،سرفصل ها رو بگه؟!!!!!!
دوستان این دفترچشه چیشه ... که میاد و ما باید باهاش تو سنجش ثبت نام کنیم، این کی میاد ؟!
جون من بگید ، بعد از بیست سال اراده کردم کنکور بدم ...!
:31:
نمیدونم این ماه قرار بود بیاد!! ظارها افتاده دی ماه!!! یعنی قرار نبوده فقط برخی میگن این ماه میاد!! دی میاد،ازمونش هم اسفنده و شروع کلاس هاش هم فروردینه!!!
ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي از 23 آبان ماه آغاز مي شودثبت نام دوره هاي كارداني ، كارشناسي پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز يكشنبه 23 آبان آغاز و تا30 آبان ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي در 331 رشته ،2606 كد رشته محل و ظرفيت پذيرش حدود 140هزار نفر در 4 گروه صنعت، كشاورزي ، خدمات اجتماعي و هنر انجام مي شود.
دكتر برزويي در ادامه اظهار داشت: ظرفيت پذيرش در مقطع كارداني 96 هزار نفر و در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته 44 هزار نفر مي باشد، همچنين 91 هزار نفر ظرفيت داوطلب آزاد و 49 هزار نفر ظرفيت داوطلب شاغل مي باشد.
وي تصريح كرد: در اين دوره حدود 70 درصد ظرفيت پذيرش به دو بخش صنعت و كشاورزي اختصاص يافته است.
دكتر برزويي افزود: ويژگي خاص اين دوره از پذيرش تاكيد بر رشته هاي مهارتي و اجراي اين رشته ها در مراكزي كه داراي ويژگي مهارتي هستند، مي باشد.
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه گفت: آزمون دوره هاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي روز جمعه 17 دي ماه سال جاري به طور همزمان توسط سازمان سنجش در سراسر كشور برگزار مي شود . وي افزود: ثبت نام دوره هاي كارداني و كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي انجام مي شود لذا داوطلبان مي بايست پس از تهيه دفترچه و كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور براي ثبت نام به پايگاه الكترونيكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرسمراجعه نمايند.کد:www.sanjesh.org
این چی می گه ؟!
یعنی فردا دیگه ؟
دفترچش انگار نیومده هنوز، درسته ؟
------
دوستان از رشته مترجمی زبان خبری دارید ؟؟
کلاساش چه جوریه ؟