شایا رو که ذیگه ممد بغالم میدونه اصلا واسه چاپیدن بازیکنا درست شده! : دینقل قول:
Printable View
شایا رو که ذیگه ممد بغالم میدونه اصلا واسه چاپیدن بازیکنا درست شده! : دینقل قول:
باز معلوم نیست چه مرگشه نمیشه رفت تو بازی ! خوبه سرور official ه وگرنه معلوم نبود چی ازآب در میومد .
آخه خیلی جالبه.فقط 300 میلیون باید بدی تا کاراکترت 15 روز زنده باشه.15 روز تموم شد دوباره 300 میلیون.آخه چطور میشه هر 15 روز 300 میلیون درآورد تازه اگه لباس و سلاح و اینا نخوای بخری فقط برای داشتن کاراکترت باید 300 میلیون بدی res rune بخری.:18:نقل قول:
یه پچ 9 مگی داده.مشکل خاصی نیست.نقل قول:
باز معلوم نیست چه مرگشه نمیشه رفت تو بازی ! خوبه سرور official ه وگرنه معلوم نبود چی ازآب در میومد .
همین الان دانلود کردم !
خب چرا قبلش چیزی نمیگن اینا یهو سرور Down میشه . حتی تو بازی هم یه پیغام نمیاد که مثلا سرور تا 2 ساعت down ه .
داشتم dull claw خرید و فروش میکردم ! یکی بود 27 تا داشت دونه 2000 خریدم :دی
دیشب هم که تا صبح آنلاین بودم فقط 80.000 تا درآوردم . خدایا برسون پوووووووول :دی
اه این دیگه خیلی نامردیه !!!!!! نههه ---- ---- ---- fuckkkkkkkkkkkk
rollback شده هر چی dull claw خریده بودم نیست از نیم ساعت قبلتر اومده . خداااااا
جنسای این قیمتی رو از کجا پیدا میکنی؟خیلی ارزونه.نقل قول:
وقتی داشتی میخریدی؟ دی سی شدی؟
گفتم که ! مثلا dull claw از یه مب drop میشه میری شهر نزدیک همون مب احتمالا ملت که کوئست میزدن کلی جمع کردن یه سری هم نمیدونن واقعا چی جمع کردن مثل من و خودت که اوایل هر چی گیرمون میومد میفروختیم به NPC .
نه دو سه دقیقه قبلش خریده بودم ! البته همیشه یکم طول میکشه تا dc شه ولی نباید rollback میشد :((
یه heavy armour که دیروز برام دراپ شده بود تو AH فروختم 80k.چه حالی داد.یه رینگ هم بود فروختم 40k.
رفتم 6 تا اسکیل آپ کردم.
همونایی که میگفتی آشغاله دیگه ! :دی