تازه دارن سایتشون رو درست می کنن
عجب پیشرفتیکد:http://azmoon.net/
به احتمال 90% هفته دیگه جواب ها میاد .
Printable View
تازه دارن سایتشون رو درست می کنن
عجب پیشرفتیکد:http://azmoon.net/
به احتمال 90% هفته دیگه جواب ها میاد .
این همون سایتی بود که قبل از آزمون تروجان و از این جور چیزا گرفته بود؟
ولی سایت اعلام نتایج azmoon.com هست!
با صدور اطلاعیه ای؛ دانشگاه آزاد اظهارات متهمان حوادث اخیر درباره این دانشگاه را تکذیب کرد
دانشگاه آزاد اسلامی در پی اظهارات 2 تن از متهمان چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده حوادث اخیر تهران با صدور اطلاعیه ای اظهارات آنان در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی را تکذیب و اعلام کرد از اموال و سرمایه دانشگاه آزاد اسلامی له یا علیه کاندیدایی هزینه نشده است. به گزارش خبرگزاری مهر، در متن اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:
1- دانشگاه آزاد اسلامی همانطور که بارها در قالب اطلاعیه ها ، مصاحبه های ریاست دانشگاه ، بخشنامه های صادره و اجلاس شورای مرکزی دانشگاه که با حضور کلیه مسئولان دانشگاه، روسای واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی از سراسر کشور برگزار شد، تاکید نموده، در انتخابات ریاست جمهوری از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده است، اما بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و در جهت حضور حداکثری و مشارکت فراگیر مردم در انتخابات، هر یک از 4 کاندیدا و طرفدارانشان با رعایت قوانین و ضوابط توانستند، در دانشگاه آزاد اسلامی حضور پیدا کرده و سخنرانی نمایند.
2- از اموال و سرمایه دانشگاه آزاد اسلامی له یا علیه کاندیدایی هزینه نشده است.
3- اظهارات 2 تن از متهمان چهارمین دادگاه رسیدگی به اتهامات پرونده اغتشاشات اخیر تهران در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی تکذیب می گردد.
فرهاد دانشجو در گفتگو با مهر: ریاست دانشگاه آزاد را قبول نمیکنم/ کاش استعفایم پذیرفته میشد
رئیس دانشگاه تربیت مدرس ضمن تکذیب فعالیت خود به عنوان رئیس دانشگاه آزاد در آینده ای نزدیک گفت: تا کنون با من صحبتی در این زمینه نشده و اگر هم پیشنهاد بدهند من آن را نخواهم پذیرفت. فرهاد دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: من رئیس دانشگاه تربیت مدرس هستم که در حال حاضر یکی از دانشگاههای برتر کشور است و اگر هم قرار باشد خدمتی بکنم ترجیح می دهم در همین دانشگاه ادامه کار بدهم.
وی افزود: به دانشگاه آزاد اسلامی هم به عنوان یک نهاد دانشگاهی علاقه مند بوده و امیدوارم که پیشرفت بیشتری داشته باشد اما تمایلی به ریاست بر این دانشگاه ندارم و در صورت پیشنهاد این سمت را نخواهم پذیرفت.
فرهاد دانشجو به مهر گفت: با توجه به شرایط جسمانی و بیماری پدر و مادرم ترجیح می دهم که با استعفای من از ریاست دانشگاه تربیت مدرس هم موافقت شود تا بیشتر به امور آنها رسیدگی کنم.
وی درباره احتمال فعالیت به عنوان معاون و یا مشاور در وزارت علوم گفت: تا کنون در این باره صحبتی انجام نشده است.
برخی سایتها و منابع خبری روز گذشته از حضور فرهاد دانشجو در دانشگاه آزاد به جای عبدالله جاسبی خبر داده بودند.
بله سایت اعلام نتایج .com هستش ولی اخبارش .net بود که تازه دارن می سازنش ( دوباره می سازمت وطن و...)نقل قول:
من یادم 2سال پیش که رفتیم نتایج دوستمو ببینیم هم سراسری (قبولیش) و هم آزاد با هم اومده بود!
امسالم همین جوریه؟
هم زمانه؟
احتمال میدی 100 در صد؟:دینقل قول:
ولی احتمال میدم میاد
به ما گفتن با پول تو آزاد هر کاری بخوای می تونی بکنی حالا نمی دونم چی جوری!نقل قول:
آخه دانشگاه آزاد قانون نانوشته زیاد داره اگه من یک ترم نرم و دوباره مراجعه کنم غیبتم را مرخصی رد میکنن یا نه؟ تو رو به خدا یکی راهنماییم کنه
کسي از شهريه رشته برق الکترونيک دانشگاه آزاد اسلامي تبريز خبري داره؟
راستش من خیلی در مورد الکترونیک نجف آباد تحقیق کردم اکثرا میکن با حدود 650 هزار شروع میشه کم کم میره بالا تا ترم اخر نهایتا رو 850 - 900 هزار هست ( البته همه میگن به تعداد واحد که میگیری بستگی داره ، ولی عادیش این طوریه)نقل قول:
میگم توی دانشگاه آزاد هم ایا بومی سازی اعمال میشه یا نه؟
مثلا اگه من انتخاب اولم رو بزنم فلان رشته توی تهران در حالی که شیراز زندگی می کنم و یه نفر دیگه هم که تهران زندگی می کنه همون رشته رو واسه انتخاب اولش بزنه.
حالا شانس قبولی من بیشتره یا اون؟
...........
یه سوال دیگه توی دانشگاه ازاد معدل کتبی سوم لحاظ میشه؟من امسال که توی آزمون آزمایشی دانشگاه آزاد شرکت کردم وقتی توی اینترنت فرم ثبت نام رو پر کردم نوشته بود معدل کتبی آخرین سال تحصیلی.میشه یه معدل بالاتر نوشت یا
اون ها میان از آمزش وپرورش میگیرن.یکی از دوستام معدلش رو بالتر نوشته بود آیا شانس قبولیش م یشترشده؟