ببخشید میپرسم این توزیع کارنامه تا 10 مرداده یعنی نتایج سایتش ممکنه زودتر بیاد؟:18:اگه اومد خبر بدید:31:نقل قول:
شاید چون خبر دیروزه اینطوریه چون ما جز هیچ کدوم از این 7تا نیستیم!!!
Printable View
ببخشید میپرسم این توزیع کارنامه تا 10 مرداده یعنی نتایج سایتش ممکنه زودتر بیاد؟:18:اگه اومد خبر بدید:31:نقل قول:
شاید چون خبر دیروزه اینطوریه چون ما جز هیچ کدوم از این 7تا نیستیم!!!
چرا بدبختا!!!چقدر خشن برخورد میکنید :20:نقل قول:
نه دیگه خدا وکیلی هیچ نمیشه اینو انکار کرد که پارسال بومیای تهران حال کردن با بومی گزینی طرف با رتبه ی 4 رقمی تهران با 2رقمی غیر بومی یه جا رفتن تازه اگه سازمان سنجش در مقابل رتبه ی غیربومیه کم می اورد و قبول میکرد که این دیگه قبوله
خود تهرانیا هم اقرار میکردن شیوه ی پارسال خیلی کمک خوبی بود:5:
به هر حال که گذشت هرچند که بجز اینکه به ضرر پارسالیا بود به ضرر ما هم بود چون خیلیا موندن واسه ی امسال و شدن رقیب ماها:41:
به هرحال من همیشه گفتم هر چی خدا بخواد:40:
کسی از اهواز این سی دی رو خریده ؟
من که گیرم نیومد !
اولا که مطمئن باش هرچه قدر هم دستکاری کنن عمرا سهمیه رزمندگان از 7و8 درصد بیشتر پر نمیشه.این از ایننقل قول:
دوما عبارت سپاه پاسداران هم که میگی و بهش مشکوکی نگران نباش چون تو زمان جنگ کسایی که داوطلبانه میرفتن بیشتر در قالب بسیج بوده که اونم زیر نظر سپاهه دیگه این عبارت هم دقیقا براس سپاهیایه اون موقع هست وگرنه اگه الان بخوان به بسیجی ها و سپاهیا امتیاز بدن صداش در میاد و وجهه سپاه هم خراب میشه پس مطمئن باش هیچ وقت از این کارا نمیکنن. تازه اگه هم قرار بود باشه تو ثبت نام ما هیچ اثری از سپاه و بسیج نبود. هر چی سهمیه هست مال همون دفاع مقدس و جانبازا و ایناس اصلا نگران نباش
در مورد عبارت منطقه تهران هم بگم که کاملا درسته چون منطقه یه واژه کلیه و هم میتونه به رشته های قطبی اطلاق بشه و هم ناحیه ای به خاطر همین من گفتم منطقه که کلی باشه
درمورد اون حرفت هم که میگی اگه استانی بشه وضع خراب میشه ، باید بگم درسته ولی اینطور نیست که وقتی استانی بشه مثلا ناحیه ای خوش به حال ماها بشه آخه همه ایران که قم و زنجان و سمنان نیستن که ، پس بازم ظلمه...
ببین سازمان سنجش که هیچ وقت دانشگاهای تاپ رو اعلام نمیکنه که، چه برسه به اینکه بخواد بومی گزینی رو هم تو اونا اجرا نکنه ، تا حالا هم این بومی گزینی بوده ولی دلیل اینکه تازه نمود پیدا کرده کاهش یکدفعه ایه اتفاده کننده های سهمیه ایثارگرانه چون اگه توجه کرده باشی دقیقا تو سال 85 و 86 ،18 سال میشه که جنگ تموم شده و مطمئنا دیگه بچه شهید نداریم ولی سالهای قبل مطمئنا بوده چون ما همه متولد 69 و 70 هستیم و اون موقع جنگ تموم شده و شهید دیگه نداشتیم هر چی بوده جانباز بوده که اونام به تدریج جمعیت بچه هاشون دارن بزرگتر میشن و از سن کنکور میگذرن و سال به سال کمتر میشن..
ببخشید بازم طولانی شد...
شما رفتی با تک تک تهرانیا حرف زدی؟!!!!!!!نقل قول:
را بدبختا!!!چقدر خشن برخورد میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه خدا وکیلی هیچ نمیشه اینو انکار کرد که پارسال بومیای تهران حال کردن با بومی گزینی طرف با رتبه ی 4 رقمی تهران با 2رقمی غیر بومی یه جا رفتن تازه اگه سازمان سنجش در مقابل رتبه ی غیربومیه کم می اورد و قبول میکرد که این دیگه قبوله
خود تهرانیا هم اقرار میکردن شیوه ی پارسال خیلی کمک خوبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال که گذشت هرچند که بجز اینکه به ضرر پارسالیا بود به ضرر ما هم بود چون خیلیا موندن واسه ی امسال و شدن رقیب ماها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال من همیشه گفتم هر چی خدا بخواد
من به عنوان یه تهرانی هیچ حالی نکردم !!
حداقل خوبه امسال میدونین که اوضاع از چه قراره ...
در مورد استفاده از سهمیه رزمندگان به طور متوسط 2 درصد هست و این مقدار متوسط تغییر نمی کنه مهم اینه که مثلا تو برق شریف این درصد 20 بوده (فکر کنم پارسال) و امسال اگه حداقل نمرشونو از 75 به 70 یا 65 برسونن این درصد به 30 هم می تونه برسه تو رشته های دیگه تهران هم حدودا اینجوره و این که متوسطش میشه 2 درصد به این خاطر که تو دانشگاه های سطح پایین به ندرت کسی از این سهمیه استفاده می کنه بالاخره تو یکی از دانشگاه های خوب قبول میشننقل قول:
وجه ی سپاه هم بگم (لری)"roosho rata de khara" دیگه وجه ای نمونده ضمنا کی می خواد اونارو لو بده و برای دستگاه اطلاعاتیشون حتما نیاز دارن
در مورد دلیلت هم در مورد کاهش استفاده از سهمیه رزمندگان باید بگم اشتباه می کنی سهمیه شهید 5 درصد هست که علاوه بر ظرفیت دانشگاه ها حساب میشه هزینش هم بنیاد شهید میده و سهمیه رزمندگان برای جانبازان , جهادگران فعال بسیجی و ... استفاده میشه(به عنوان مثال برق شریف پارسال به جای 150 نفر 157 نفر لیست خدمتشون داده بودن(حوصله گشتن منبعشو ندارم))
در مورد دانشگاه های top هم خدمت بگم حداقل رشته های خوب شریف رو میشه محسوب کرد و شنیدم که کشوری بوده
یکی از دوستام هم که شخصا با جناب عباسپور فرد تهرانی صحبت کرده بود(رییس کمیسیون آموزش) بش گفته بود "تا الان جرات اجراشو نداشتن و کلا سیاست نظام هست" و با قدرت گرفت دولت وقت احتمالا ترسشون ریخته
امسال عمرا کسی بدونه چه خبره!!!!نقل قول:
سی دی رو خریدم :دی
اصلا باش حال نکردم :دی
نخرین :دی
اون دفعه هم گفتم خیلی خشن برخورد میکنی. عزیزم, من اگه این حرفو میزنم دلم واسه همشهریم میسوزه که رتبه ی عالی میاره ولی نمیره دانشگاه یا دلم واسه اونی میسوزه که یه عمر دلشو خوش کرده که با این کنکور لعنتی از منطقه ی محرومش بیاد بیرون, واسه ی هدفش زحمت کشیده بدون معلم های طراح کنکور ,اونوقت وقتی تا لب رسیدن به آرزوش میره دنیا خراب میشه توی سرش.نقل قول:
من نمیگم وضع واسه ی همه ی تهرانیا خوب بوده (هرچند که رای با اکثریته) اما واسه ی خیلی از شهرستانیا بد بوده
توی بعضی شهرا بچه ها از یه سری درسا مثل هندسه مینالن چرا؟چون معلمش حال نداشته هندسه رو بهش نشون بده اما خیلی از مدارس تهران(گفتم خیلیا نه همه) با خیلی چیزا از جمله المپیاد بچه ها رو به این درسا علاقه مند میکنن
من میگم اگه امکانات هست برای همه باشه:20:
بعدشم امسال اوضاع مشخص نیست شما یه نگاه به پیک سنجش بنداز میفهمی که با این وضعیت غیر مشخص ما فقط میتونیم انتخابامونو بزنیم بدون اینکه بدونیم تهش چی میشه مامی سپاریم به خدا
به هر حال من بازم میگم به من ربطی نداره به نفع کیه به ضرر کی یا کی استفاده کرده با کسی هم سر جنگ ندارم:31:
ببخشید طولانی شد:20:
من خشن برخورد نکردم ! شما به جدی بودن میگین خشن؟ بی خیال
بعدشم من اصلا منظورم امکانات و چه میدونم این چیزا نبود ... اینا رو هم خودم میدونم قبلا هم بار ها و بارها تو تاپیکای مختلف در موردشون بحث کردیم
فقط خواستم بگم لطفا تو لحنتون کلمه همه یا همچین چیزی رو به کار نبرین !
ممنون !
:)