البته این sucker با این soccer خیلی فرق داره ها:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
البته این sucker با این soccer خیلی فرق داره ها:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سري بازي هاي فيفا رو EA Canada ميسازه.و ناشر بازي هم كه EA Sports هست در كانادا قرار داره نه در آمريكا.نقل قول:
شما هم بهتره با دليل و مدرك پست بدي.
راستي من از سال 93 كه ّFIFA 94 اومد با EA آشنا شدم. شما هم اون موقع آشنا شدي يا اون موقع هنوز...!
در ضمن من گفتم FIFA Sucker نه Soccer اوني كه بايد بگيره مي گيره.
البته حتمی منظور ایشون خوده EA بوده! چون EA Sport که فقط یک اسم برایه بازی هایه ورزشیه این کمپانی هست........نقل قول:
به قول دوستمون منظور از ساکر sucker فحش هست که ناراضی ها بهش میدن تلفظ یکی هست ولی املا و معنیش کاملا فرق دارهنقل قول:
کانادا که باشگاه فوتبال نداره یه دونه باشگاه حرفه ای داره که اشتباه نکنم توی MLS بازی می کنه فکر کنم مطمئن نیستم ولی این رو نمی دونم کجا شنیدم شایدم اشتباه شنیدم. تازه کانادا خودش رو اصلا از آمریکا کشور جدا نمی دونه. کلا مشترک المنافع هستندنقل قول:
ولی اگه دقت کرده باشی همیشه از زمان فیفا 2002 منچستر توی بازی قوی تر از چلسی بوده !!نقل قول:
توی آمریکا مگه FIFA مسئول راگبی هم هست؟نقل قول:
توی آمریکا چون می خوان با فوتبال آمریکایی (راگبی) قاطی نشه میگن FIFA Soccer 10. شما هم بی دلیل و مدرک پست نده
سلام
اولن برای EA متاسفم برای اینکه همیش نسخه های PC رو کارنت درست میکنه
دوما انشالله EA این مسخره بازی هاش رو بزاره کنار یا اصلا برای PC منتشر نکنه یا اگه میکنه
نسخه نکست رو منتشر کنه که حداقل ارز ش خریدش رو داشته باشه
من دیروز 09 رو روی xbox بازی کردم . واقعا فوق العاده بود . نسخه pc در برابرش هیچه . پس Fifa10 حتما خداس . برای چی ea برای pc رو همینجوری نمیزنه ؟ آخه برای چی ؟
لعنت به EA ! :13:
بچه ها ، XBOX360 چنده ؟؟!!
نه خيرمنظورم همون EA Sports هست كه ناشر بازي هاي ورزشيه.نقل قول:
محظ اطلاعنقل قول:
ليگ فوتبال كانادا به نام CSL(Canadian Soccer Leagueهر ساله در كانادا برگزار ميشه اينم لينك Websiteؤ تيماش. در ضمن كانادا خودش رو از ْآمريكا جدا مي دونه كلا هم مشترك المنافع نيستند.
من نميدونم چرا همه وقتي حرفي كه خوششون نميادمي شنون ميگن بدون دليل و مدركه ولي خودشون گتره اي هر چي دلشون مي خواد ميگن.کد:http://www.canadiansoccerleague.ca/
بالاخره بچه ها فهمیدید که EA برای PC تره هم خورد نمی کنه :13::19::19:
X360 الان مدل Arcade اش نزدیک 250 تا 300 تومن پیدا میشه ... بخرید چون داره گرون میشه ...! :5:
حالا من که فقط 360 بازی می کنم ... میخوام بدونم این FIFA 10 سیستم میستم چی نیاز داره رو PC ...
سیستم من
Core2Duo 2.6
Ram 4 GB
Video 1 GB
فکر نکنم با این مسخرگیش 10 % از سیستممو مشغول خودش کنه:27::27: