به درخواست یکی از دوستان این تاپیک رو باز کردم تا مباحث مفید ادامه پیدا کنه .
لطفا بازاریابی و خرید و فروش رو داخل نکنید که هم پست ها پاک می شه هم امکان بسته شدن تاپیک وجود داره.
با تشکر
Printable View
به درخواست یکی از دوستان این تاپیک رو باز کردم تا مباحث مفید ادامه پیدا کنه .
لطفا بازاریابی و خرید و فروش رو داخل نکنید که هم پست ها پاک می شه هم امکان بسته شدن تاپیک وجود داره.
با تشکر
خب قربون شکل ماهت من خودم وبقیه اونایی که مینویسن از رو متن من مینویسننقل قول:
ما میاییم تو خرید بر حسب تعداد قیمت میگیریم ومیخریم اگه تعدادمون بیشتر باشه قیمت میاد پایین روتعداد هم سود پایینه یه نفر بیاد پیش خرید 5000 تایی بده قدرت خرید ما پیش شرکت بالا میره واعتبار
به همین خاطر تو پیش خرید من به سود زیاد فک نمیکنم به قدرت خریدم اضافه میکنم
ایول ! تاپیک باز شد .نقل قول:
دوستان منو اغفال نکنید بزارید یه کم در مورد کارت شارژ حرف بزنیم . :31:
آقا رحیم جان میشه در مورد شارژ 1000 تومانی یه کم به ما هم اطلاعات بدی ؟؟؟ کی میاد ؟ از کجا باید بگیریم ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟
سلام به همه
اینجور که معلومه شارژ 1000اول میاد رو دستگاه ارتباطات معین نه؟
واسه گرفتن نمایندگی ایرانسل چیکار باید بکنم منظورم ثبت نام سیم کارتو...
1000اگه خودم بخوام نظر خودمو بگم فعلن نمیاد وللی اگه اخبار میخواهین میگن این هفته اونم احتمال 99درصد فقط رو معین ارتباطات از قیمتش هیچی نشنیدم ولی اگه معین باشه 3تا 5 درصد تخفیف باید شامل حالش بشه البته 5 رو بعید میدونم ولی 3درصدش میشهمیشه 30 تومن یعنی 970 بدن به ماژول ارتباط معین حالا اونا چند بدن الله اعلمنقل قول:
اوکی آقا رحیم گرفتم پس با این حساب نمیصرفه برای من چون من خودم تعداد (حتی 100 تا رو) می تونم تا 1960 هم بدم(البته تضمینیشو) پس بجنبمم برای بازار یاب:19: اخه منم رو تعداد فروش تو روز سود دارم نه همینجوری
بازار 2000 توماني همراه هم خراب شد و قيمتش به 1930 رسيده.هر شركتي هم از راه رسيده داره ميده بيرون.
ایییییییییییییی
اقا به نظر من دیگه بیاین بیخیال شین . به فکر 1000 تومانی باشید .
اقا رحیم این 970 تومانی که گفتین راحت میشه خرید یا باز صف خرید هستش ؟؟ :31:
خبر مهم
دیروز یعنی شنبه همراه اول 3 شرکت رو بخاطر اینکه داشتند پین آزاد میفروختند به حالت تعلیق برای عرضه 2000 تومانی در آورداسم 2تاشو نمیدونم ولی امروز با مدیر عامل نور مبین شمس آقای احراری صحبت میکردم که اینا قصر در رفتند
دیگه پین آزاد کم پیدا میشه وباید همه رو برگه دولایه بدن
واینکه پوزهای پارسیان از 1930 به 1950تغییر قیمت دادن
اون 970 که گفتم تخمینه حالا اونم میدن به دفاتر خدمات اونام چند میخوان بدن خدا میدونه
آقاخدا وكيلي جاي شكر داره كه ايران هم تو زمينه خدمات اينترنتي و خودپرداز بانكي راه افتاده...
مثلا خودمن هميشه كارت شارژم رو از خودپرداز بانك كشاورزي مي گيرم.اينجوري هم مطمئن تر و هم پول بيشتري بابت شارژ
نمي دم.