الان شارژر رو هم دیدم روش نوشته 1200 میلی آمپر:31:نقل قول:
Printable View
الان شارژر رو هم دیدم روش نوشته 1200 میلی آمپر:31:نقل قول:
مطمئنن در فریمور بعدی این مشکلات حل میشه این گوشی تازه اومده و فعلا کار داره تا به اون مطلوبش و کارائی کاملش برسه من بودم میخریدم چون این مشکلات حل میشه اما موقع خرید دقت کن به باتری،گارانتی رو بیخیال شو،کارت کد بازی انگیج داخلش باشه که یه کارت رنگی که یه کد داره برا فعال کردن یکی از بازی ها و نکات دیگه که در پست های قبلی دوستان گفتن...البته این نظر منه و شما مختار هستین بابت گارانتی
به قوله یکی از دوستان در موبایلستان:
حواستون باشه که این قاب پشتیه رو باهاش کشتی نگیرید که خراب نشه چون اگر خراب شد دیگه سخت مثل خودش رو پیدا میشه کرد چون داخلش آنتن fm transmitter هست
شارژر منم 1200 بود
سلام ...
امروز صبح زود آپ کردم ... تغییراتی که تا الان دیدم :
دوربینش کمی بهتر شده ... وضوح دوربینش رفته بالا ... هنگ های کوچیک کمتر شده ... سرعت گالری خیلی بهتر شده ...
تایید میشه این آخریرو زیاد دقت نکرده بودم.ولی این اواخر یکم متوجهش شده بودم ولی اصلا فک نکرده بودم به آپدیت ربط داشته باشه:31:نقل قول:
نقل قول:واقعا اینقدر خوب شده هنگ ها هم کم شده؟چقدر طول گشید اپدیتت؟
والا من با خود گوشی و با استفاده از WiFi آپدیت کردم ...! زمان دانلودش حدود 10 دقیقه طول کشید ... زمان نصبش هم حواسم نبود ... با خود گوشی آپ کنید هم امنیت بیشتری داره ...! هم نیازی به مستر ریست و فرمت مموری نیست !نقل قول:
واقعا اینقدر خوب شده هنگ ها هم کم شده؟چقدر طول گشید اپدیتت؟
مگه حتما باید این کارارو انجام بدیم؟:20:از لحاظ امنیت هم فک کنم این طوری بهتر باشه که اول فایل هارو دانلود کنی بعد گوشی رو آپدیت کنی من اول دانلود کردم بعد آپدیت کردم که حدود 5 دقیقه این مرحله طول کشید(البته اولش نوشته بود 15 دقیقه بعدش سره 30 ثانیه یهو شد 2 دقیقه:31:)نقل قول:
راه های دیگه بهتره مستر ریست کنی !@نقل قول:
مگه حتما باید این کارارو انجام بدیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لحاظ امنیت هم فک کنم این طوری بهتر باشه که اول فایل هارو دانلود کنی بعد گوشی رو آپدیت کنی من اول دانلود کردم بعد آپدیت کردم که حدود 5 دقیقه این مرحله طول کشید(البته اولش نوشته بود 15 دقیقه بعدش سره 30 ثانیه یهو شد 2 دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی این راه نیازی بهش نداره