عکس با فلش در تاریکی مطلق از فاصله 2.8 متری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عکس با فلش در تاریکی مطلق از فاصله 2.8 متری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب outpost شما میای از 10-15 صفحه پیش پست نقل قول میکنی ؟
در ضمن معلوم نیست چه لزومی داره که فیلمبرداری Pixon12 رو با ساتیو مقایسه می کنید و میگید کدوم بهتره !
پستها رو هم میذارم همینجوری بمونه.
بحث و مقایسه و ..... رو هم میتونید در پروفایلتون ادامه بدید.
[QUOTE=pulp_152;4341203]ما که نفهمیدیم چی گفتی گل محمدی عزیز .. یه بار شد ساتیو بهتر از 8910 هستش و یه بار شد معلوم نیس کدوم بهتره .. در کل بهتره نظری ندیم فقط به یه قسمت از حرفتون تکیه میکنم که گفتید بهترین فیلمبرداری در حالت vga رو داره ... که اگه یکم تامل کنید میبینید که تنها 2 برند هستن که فیلمبرداری d1 میزنن ال جی و سامسونگ ... و d1 سامسونگ از ال جی بهتره پس اگه قرار بود ساتیو vga بهتر از d1 میبود ! میگفت بهترین فیلمبرداری رو داره نه بهترین فیلمبرداری در بین vga ! ...همونطور که گفته با توجه به اینکه پیکسون 12 مگا پیکسلی با توجه به اینکه d1 هستش ! ولی از vga ساتیو ضعیفتره
توجهت رو به این فیلم از 8300 که خودم گرفتم جلب میکنم ببینم بازم همین نظرو داری!
اتفاقا مطالب من خيلي هم واضح بودند
تا زماني كه فيلمهاي دو گوشي را نديده بودم هيچ نظري نداده بودم
بعد از اينكه ديدم نظردادم
واضحتر از اين چيه كه گفتم ساتيو كيفيتش بيشتره با سايز كمتر
و 8910 سايزش بيشتره با كيفيت پائين
من نميگم كدوم بهتره چون شايد يكي سايز مهم باشه براش ويكي هم كيفيت ..
در ضمن من از d1 و پيكسون 12 صحبتي نكرده ام
باز فيلم شما را هم دانلود ميكنم
البته سونی هم بالاتر از VGA داره که از D1 هم بالاترهنقل قول:
تنها 2 برند هستن که فیلمبرداری d1 میزنن ال جی و سامسونگ ... و d1 سامسونگ از ال جی بهتره
WVGA که میشه 800×480 و مطعلق به ایکس2 هست
در ضمن من نمیدونم چرا همیشه باید سامسونگ بهتر باشه ؟؟ شما فیلمای الجی رو دیدن که میگین
پیشنهاد میدم برید فیلم آرنا رو ببینید بعد بیایید اینجا نظر بدید ! یقینآ فیلم الجی آرنا از پیکسن12 و همون جت که باهاش مقایسه شده بهتره
فقط بدیش اینه که 3gp فرمتشه !
دوستان خیالم بابت باتری ساتیو راحت شد !
نقل قول از دوستمون که این گوشی رو داره :
اینم راجع به تاچش :نقل قول:
در کل سر باطری بحث نکنید که عالی عمل کرده !
وقتی نمایشگر باطری قرمز شده بود یه فیلم گذاشتم پخش بشه تا رسید به مرحله ای که اخطار بده و اون چراغ قرمزه بالای گوشی روشن بشه همین طور پخش شد تا 43 دقیقه و 30 ثانیه بعد خاموش شد !
راستی اینم بگم که این دوستمون هم آیفون3جی اس داره و هم 8910 و الان هم که ساتیو رو در کنارشون خریدهنقل قول:
تاچشم مثل ایفون و 8910 نیست ولی از 97 خیلی بهتره ....
کیفیتش نزدیک به 8910 میشه گفت ..... و یا مثل اچ دی ماله شرکت اچ تی سی .
تو فیلم برداری سامسونگ حرف اولو میزنه
دیگه از این حرفا هم نزنید که چمیدونم سایز تاثیری تو کیفیت نداره
اخه وقتی میخاین تو مانیتور با رزولوشن حداقل 1280x720 نگا کنید فیلمو vga بهتره یا hd خوب معلومه hd
در مورد عکس فرق داره
شما میخاین یه عکسو تو یه مانیتور 1280x720 نگاه کنید حالا چه 2 مگاپیکسل باشه چه 12 مگاپیکسل
به هر حال از سطح رزولوشن مانیتور بالاتره و تاثیری نداره ولی وقتی میخاین فیلمو تو مانیتور نگا کنید vga با hd فرق میکنه
بعدشم دوباره همین مقایسه رو بخونید تو gsmarena ..... دقیق گفته که 2 گوشی ای فیلم برداریشون از این دو گوشی یعنی ساتیو و پیکسون بهتره اس8300 و امنیا اچ دی هستن نگفته ال جی نگفته نوکیا و....
اول امنیا اچ دی بعد اس8300 بعد ممکنه سانیو باشه ولی مهم اینه که بهترین سامسونگه
شما خودتون قبول میکنید که 12 مگاپیکسل ساتیو کیفیت پایینتری نسبت به 8 امنیا اچ دی داره و فقط سایزش بزرگتره ؟
اتفاقاً همینجوریم هست و میتونید خودتون ببینید که ساتیو چقدر نویز داره
هی میخایم چیزی نگیم نمیشه که
آخرشم وقتی مدیرا طرفدار سونی هستن فقط با ما برخورد میکنن !
گلمحمدی جان بحث با اینا فایده ندارهنقل قول:
اتفاقا مطالب من خيلي هم واضح بودند
تا زماني كه فيلمهاي دو گوشي را نديده بودم هيچ نظري نداده بودم
بعد از اينكه ديدم نظردادم
واضحتر از اين چيه كه گفتم ساتيو كيفيتش بيشتره با سايز كمتر
و 8910 سايزش بيشتره با كيفيت پائين
من نميگم كدوم بهتره چون شايد يكي سايز مهم باشه براش ويكي هم كيفيت ..
در ضمن من از d1 و پيكسون 12 صحبتي نكرده ام
باز فيلم شما را هم دانلود ميكنم
وقتی میگن سایز یعنی کیفیت بهتر همینه دیگه !
بریم فیملبرداری کنیم با سایز 18135781×217386527 بعد فریمریتش 24 باشه و تیکه تیکه بشه فایده ای داره ؟؟
شما هر چی بگی نره اونا میگن بدوش
فک کنم بحث نکنیم بهتره (یعنی جوابی ندیم !!!)
یه سوال هم ازت داشتم که همینجا میپرسم ! فک کنم همکار بخشه پاکت پی سی ابزار مدیریت اینجا رو نداره ! درسته ؟؟
golmohammadi جان شما k800 داری درسته؟ بنظر شما اگه با k800 از فاصله 2.8 متر در تاریکی مطلق عکس بگیرن(شبیه همون عکسی که من گذاشتم) عکس ساتیو بهتره یا k800 ؟؟
اگه هنوز k800 داری ممنون میشم یک عکس در همچین شرایطی بگیری و اپلود کنی:11:
[quote=golmohammadi;4342311]نقل قول:
احتمالا خوب دانلود نکردید (از لحاظ سایز) یا اگه هم دانلود کردی مال زمانیه که نسخه بتاش بوده و فیلمبرداریش یک مقدار بی کیفیت بوده ولی الان هم فرمت صداش فرق کرده هم بیت ریتش بالاتره ... اگه میتونی بیت ریتی که داره رو لطفا گل محمدی عزیز بزار ... و اگه میتونی فیلمهارو هم بزار دانلود کنم
بهراد x2 تو بازار امده ؟ در مورد گوشیهای موجود در بازار صحبت کردیم وگرنه قطعا بهترین فیلمبرداری متعلق به m8920 یا همون w880 داره که ریویو gsmarena نوید بخش این مورد هستش که جای هیچ شک و شبه ای باقی نمیمونه ...
حالا شما بدوش شاید شیر داشت:31:.نقل قول:
درواقع مشکل ما اینکه به حرف های اونا جواب میدیم.
بیاید دست در دست هم اصلا به فن بویهای دیگه توجه نکنیم و فقط به پستهای خودمون توجه کنیم.
اگر پایه هستید نقل قول کنید:10: