مشکل از رمه ... منم یه رم کلاس 4 دارم اینجوریه .. هرچی گشتم رم کلاس 6 نیافتم :13:نقل قول:
Printable View
مشکل از رمه ... منم یه رم کلاس 4 دارم اینجوریه .. هرچی گشتم رم کلاس 6 نیافتم :13:نقل قول:
دوستان عزیزم . سیستم عامل گوشی kc910 چیه ؟ در ضمن فرق kc910 با kc910i در چیه ؟ این i اضافه چه فرقی می کنه ؟
و اینکه یک گوشی سیستم عامل دار چه مزیت هایی به بدون سیستم عامل داره ؟
واقعاً متشکرم . منتظر هستم
من یه جا خوندم این گوشی توی حذف نویز از عکس هایی که می گیره خیلی ضعیف عمل می کنه اما سامسونگ i8510 فوق العادست . نظر شما چیه ؟ من بین این دو گوشی موندم کدوکو انتخاب کنم . لطفاً راهنماییم کنید.
اون بالا هم گفتم :دی سیستم عامل نداره، پلتفرم جاوا با اینترفیس فلش.نقل قول:
دوستان عزیزم . سیستم عامل گوشی kc910 چیه ؟ در ضمن فرق kc910 با kc910i در چیه ؟ این i اضافه چه فرقی می کنه ؟
فرق مدل i هم در حافظه داخلی 1 یا 2 گیگ، اینترفیس بهتر در دوربین و بعضی خرده ریزه کاری ها هست.
سیستم عامل دار ها یکی از قابلیت های مهمشون نداشتن محدودیت و نصب هزاران برنامه هست! حافظه ی کانتکت ها بینهایت هست، مدیریت منابع سیستمیشون قویتره و...نقل قول:
و اینکه یک گوشی سیستم عامل دار چه مزیت هایی به بدون سیستم عامل داره ؟
و سوال آخر اینکه با اولویت دوربین و جی پی اس ، کدوم یک از گوشی های رینویر kc910 و innov8 رو توضیه می کنید ؟
اینطور که معلومه kc910 در جی پی اس مشکل داره .
نقل قول:
نههههههههههه
این رو جایییییی نگییییییی:31:
رنوار بعد از این که عکس رو میگیره وقتی میخوای ببینی با یه فیلتر خاص (مثل برنامه ی فتوشاپ) کنتراست عکس رو خیلی میبره بالا ،طوری که بدترین عکس ها توی رنوار به زیباترین عکس ها تبدیل میشه !!!!
بچه ها کسی به من کمک نمیکنه واسه JOGGING BODY و TRAKBODY
نقل قول:
الان از چه مدل و مارکی استفاده میکنی که این مشکل رو نداری ؟
بچه ها به این سایت نگاه بندازین ،بد نیستش
[[HTML]www.mylgrenior.com[/HTML]