بچه ها چطوری میشه از محیط زیبای بازی عکس گرفت در ضمن چرا وقتی که به یه ماشین یا کناره جاده ها برخورد می کنیم ماشین اینور و اونور میشه و تکونهای عجیبی میخوره ؟
Printable View
بچه ها چطوری میشه از محیط زیبای بازی عکس گرفت در ضمن چرا وقتی که به یه ماشین یا کناره جاده ها برخورد می کنیم ماشین اینور و اونور میشه و تکونهای عجیبی میخوره ؟
دوستان من یه مشکل دارم اینکه هر وقت از بازی بیرون میام دیگه بازی بالا نمیاد باید یه بار ری استارت کنم تا بالا بیاد...
بچه ها کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟ اگه مشکل آنلاین نداره با کرک بگین که برم دنبالش عشق من ریس آنلاینه
یکییم جواب منو بده ! :11:نقل قول:
ممنون ...
من هر کاری میکنم Full Screen نمیشه داخل Option بازی هم گزینه ای به اسم Full Screen نیست (البته تازگیها اینطوری شده)!
مشکلم از آنتی ویروس نیست؟؟؟ آنتی ویروسم Avast هست؟؟؟
خواهشا کمک
کسی جواب مارو نداد.نقل قول:
آقا پچی که دوستمون تو چند صفحه قبل گذاشته وقتی تو فولدر بازی کپی میکنی و نصب میکنی نصب نمیشه و پنجره نصب همینجوری میمونه . ولی وقتی تو فولدر بازی نباشه و نصبش کنی نصب میشه ولی لن و موس که باید به بازی اضافه بشه نمیشه . کسی نصبش کرده؟
من به گرافیک این بازی نمره 20 میدم ولی کنترل 0.
این بازی هیچی نداره جز گرافیک. یه آشغال به تمام معنا. حیف پول...
دوستان کسی نمیتونه جواب این سوالهای من رو بده؟
1-.من میخوام KEY CODE بازی رو تغیر بدم و یک معتبر رو جا گزین کنم چون ارور میده که این کد نامعتبر هست.پیدا نکردم از کجا.میشه کمک کنید؟
2- این که این بازی رو میشه 2نفره رو یک سیستم بازی کرد.یعنی نصفه صفحه بالا ی مونیتور یک بازیکن و پایین مونیتور یک نفر دیگه
3-وقتی مرحله tier 3 وارد میشی ایا این امکان هست که دوباره وارد مرحله قبل بشیم؟مثلا tier2
دوستان منم همین مشکل رو دارم اگه کمک کنید ممنون میشم..........نقل قول:
من به یه نکه جالب پی بردم اونم اینه تو عوض کردن دنده به صورت دستی هست . اگه دنده رو به صورت دستی قبل از اینکه مربع قرمز توی صفحه کیلومتر روشن بشه بالا ببریم باعث میشه سریعتر شتاب بگیریم . تا حدی که من تو یه مسابقه هر کاری میکردم تا پیچ اول نمیتونستم به نفر 5 برسم ولی با این کار شدم دوم . اینو چند بار امتحان کردم.
البته تو استارت از دنده 3 به بعد بهتر میشه این کار رو کرد .
بچه ها امتحان کنن اگه درست بود به ما هم خبر بدن .
البته اینم بگم دندرو رو اتو بزارید ولی به موقع خودتون عوض کنید .
جواب پست قبلیه ما رو هم یکی بده .