مگه کسی هست بیاد بازی کنیم؟ جاهای دیگه تبلیغ سرور رو کردید؟ سری قبل که یه نفر از خاموش بودن پانک باستر سوء استفاده کرد و بدجور زد تو ذوق مون.من که بازی رو حذف کردم ولی اگه بروبچ باشن منم پایه ام برای بازی....نقل قول:
مگه کسی هست بیاد بازی کنیم؟ جاهای دیگه تبلیغ سرور رو کردید؟ سری قبل که یه نفر از خاموش بودن پانک باستر سوء استفاده کرد و بدجور زد تو ذوق مون.من که بازی رو حذف کردم ولی اگه بروبچ باشن منم پایه ام برای بازی....نقل قول:
ای پی اینه ولی هنوز ران نشده 130.185.72.88 پینگ کن ببین چطوره؟
مثل قبل عالیه در حدود 40 تا 50 میلی ثانیه متغیره اما این بازی هم یه جورایی مثل بازی فوتبال تیمیه و با تعداد زیاد بازیکنان تبدیل به بازیی زیبا میشه وگرنه سری قبل مشکل پینگ نبود.نقل قول:
سلام به همگی.
آقا سرور های ایرانی این بازی 1.41 هست یا 1.5؟
اگه 1.41 باشه خیلی عالیه آخه پچ 1.5 حدود 1.9 گیگ حجم داره چجوری دانلود کنم؟:n04:
ممنون.
آقا لطفا" یه نفر کمکم کنه:n03:..من بازی بتلفیلد 2نسخه فارسیشو دارم..میخام مپهای 64 رودرحالت آفلاین بازی کنم.درحالت آفلاین فقط مپهای 16 رو داره...چندروزه دارم دنبالش میگردم...ولی هیچ نتیجه ای ناشت:n28:از هرکی پرسیدم گفتندبچه هااینجامیدونندروش این کارو..کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟
پچ خاصی میخاد یابایدکدهاشودست کاری کنم:n03:اگه پچ میخاد لطفا"یه لینک بدیدکه فیلتر نباشه
دیگه از بس گشتم از این کا ناامیدشدم:n28:
دوستان سرور با پچ 1.41 و سرور aix هم تا 1-2 روز ایند ران میشه.
.................................................. .....................
چون من فعلا پچ 1.41 رو دارم اگر 1.5 رو دانلود کنم به 1.5 تغییر میدم.
اینو از وسط تایپیک پیدا کردمنقل قول:
نقل قول:
اینو دانلود کن من خودمم استفاده میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم می خوای 64 بوت بشه اینو دانلود کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جون ممنون از کمکت..:n11:
این فایلها که گفتی صفهشون پاک شده:n14:
من میخاستم واست پیام خصوصی بفرستم ولی نمیدونم چرا نمیشه:41:یه اروری میده
اگه یاهومیای لطفا"منو ادد کن..به کمکت نیاز دارم
saibetron@yahoo
دوستان دامنه این بازی هم ایجاد شد. برای سرور
battlefield2.ir
سرور چی شد؟ برو بچز اینجا کسی پایه هست اصلا ؟ یا باز هم سرور خلوت می مونه؟نقل قول: