درسته! برگه رو دادن! یه لیست بود که جلوی هر آیتمی که نوشته بود باید تیک می زدی. مثل زاپاس و اینا. من دریچه ای که روی صندلی عقب بود نیگا کردم فکر کردم داره تیک زدم. ماشینو تحویل گرفتم و رفتم خونه که متوجه شدم این فقط دریچس و از یخچال خبری نیست. ماشین رو هم قرار بود 2 هفته ای تحویل بدن اما 2 هفته شد 5 هفته:13:
به یه هفته نرسید که گیربکسش مشکل پیدا کرد و دنده 2 جا نمی رفت. بردم ماشین رو نمایندگی حدود 2 هفته ماشین اونجا بود خبری نشد! زنگ زدم گفتم چی شد پس تعمیر ماشینم! گفتش که گیربکس ماشینتون خرابه و باید تعویض شه. ما هم گیربکس نداریم. باید ماشینتون اینجا باشه تا ببینیم کی گیربکس میاد. معلوم نیست 1 هفته 2 هفته یا یه ماه. یا اینکه می تونید ماشین رو تحویل بگیرید. منم داد و بیداد کردم و کلی با یارو دعوا کردم و آخرش گفتم میام ماشین رو می برم ولی حتما ازتون شکایت می کنم. بدون خداحافظی گوشی رو قطع کردم. یه ربع گذشت خود طرف زنگ زد گفت الان بچه ها دیدن مثل اینکه گیربکس تو انبار هست. هفته دیگه می تونی بیای تحویل بگیری. حالا بماند که سنسورهای دنده عقبش اصلا کار نمی کرد و بعدا معلوم شد که سنسورهاش رو اصلا وصل نکرده بودن تو کارخونه و اینکه دریچه ماشین که بسته میشه و دود از بیرون نمیده داخل موتور سوخته انداخته بودن روش...
شاهکارهای این جماعت دزد یکی دو تا نیست......:41: