راسته میگن شاتل شبانه دانلودش رایگانه و حجم دانلود به صورت شبانه محاسبه نمیشه؟از چه ساعتهایی؟
Printable View
راسته میگن شاتل شبانه دانلودش رایگانه و حجم دانلود به صورت شبانه محاسبه نمیشه؟از چه ساعتهایی؟
از 1تا 7 رایگانه!نقل قول:
به صورت شبانه محاسبه نمیشه؟!:13:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من هم که شاتل داشتم 12 روز قطع بودم. اشکال واقعا از مرکز دستغیب بود. فکر کنم همه ی سیم ها رو کنده بودن نمی دونستم کدومشو باید کجا وصل کنن. با تهران که تماس گرفتم گفتند برای اضافه کردن پورت دارن کابل برگردون می کنند.
اما بعد که گفتم 12 روزه گفتند در بد ترین حالت برای اضافه کردن پانصد هزار پورت نیاز به یک هفته وقته نه بیشتر.
نهایتا اینکه ما ضرر کردیم حسابی مخابرات دستغیب هم فقط 2 روز قطعی رو قبول داره.
در ضمن بعد از 624 ها نوبت 623 ها است که از امروز صبح شروع شده. امیدوارم دیگه یاد گرفته باشن که سیم ها رو چه جوری وصل کنند که بندگان خدا به سرنوشت ما دچار نشوند.
تنها خبر خوشحالی برای افرادی که می خواهند در مرکز دستغیب adsl بگیرند اینه که به زودی که پورت ها رو به pap ها می فروشن همه شرکت ها دوباره در این مرکز اینترنت adsl می دهند و نیازی نیست حتما سراغ شرکت های گرونی مثل امین نت یا پارس آنلاین برید.
حالا چی شد بالاخره؟من از 1 تا 7 دانلود کنم برام حساب میشه یا نه؟نقل قول:
اره گفتم که 1 تا 7 رایگانه!نقل قول:
رایگان حساب میشه
از کاربرای شاتل کسی v.p.n نداره؟من خودم از کسی اکانت v.p.n گرفته بودم اما بعد از اینکه از شاتل اشتراک گرفتم هنگام وصل شدن بهم ارور میده میگه باید با یه کانکشن به اینترنت وصل باشید!در حالی که شاتل بدون کانکشن وصل میشه به اینترنت.باید چی کار کنم؟
منظورت چیه از جمله<< شاتل بدون کانکشن وصل میشه به اینترنت>>؟!نقل قول:
یعنی تا مودم رو میزنیم تو برق به اینترنت وصل میشه خودش
دیگه کانکشن ساختن نمیخواد
اهان PPPOE کانفیگ کردی!نقل قول:
خوب شما وقتی با v.p.n کانکت میشی ارور میده که باید با یه کانکشن به اینترنت وصل باشید؟!
فکر نکنم اینجور باشه چون مودم خودش با کانکشن داخلی کانکت میشه و v.p.n ربطی به کانکشن داخلی و خارجی نداره!!
شما کانکشن v.p.n را درست ساختی؟!
متن ارور را بنویس!
میگه باید با یه کانکشن کانکت بشی که ندارم!(یعنی نیاز ندارم)
ارور 619 هست دیگه. . . .