سلام دوستان چند روزی کیش بودم اونجا رفتم نمایندگی سونی مدل x1050 رو 318 هزارتومن میداد حالا فکر کنم اختلاف قیمتش با تهران خوب باشه ....
Printable View
سلام دوستان چند روزی کیش بودم اونجا رفتم نمایندگی سونی مدل x1050 رو 318 هزارتومن میداد حالا فکر کنم اختلاف قیمتش با تهران خوب باشه ....
همین w980 تصادفا تست های خوبی روش شده که کیفیتش رو تا حد یه پلیر خوب تایید می کنه ... بطور مشابه اگه تستی هستش که حرف شما رو تایید می کنه خوشحال میشم لینک بدید .. این دو سری ریویو با تست های صوتی مناسب روی w980 رو مطالعه کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .... کسی انتظار نداره که با یه پلیر سطح اول رقابت کنه اما همین که در با صفت خوب و خیلی خوب ازش یاد بشه و با ipod مقایسه باشه واسه مصرف کننده رضایت بخشه ..نقل قول:
* در مورد brand قضاوت کلی نکنید ... مدل به مدل حرف بزنید ... خودتون هم می دونید و تصدیق می کنید که تنوع و سیاست های ساخت موبایل پیچیده تر و گسترده تر از پلیرهاست (که برعکس معمولا میشه از روی کیفیت یه مدل تا حد خوبی با حال و هوای کلی کیفیت اون brand آشنا شد) ...
کاملا قبول دارم. ولی تجربه ای که من از سونی اریکسون داشتم این بود که گوشی های سری اول واکمن مثل W800 و W300 صداشون خوب بود ولی روی گوشی های walkman 2.0 افت محسوسی دیده میشد. حداقل از نظر بلندی صدا اینطوری بود. یه دلیلی که از سونی دل خوشی ندارم همین چیزاس. مثلا تو این مورد اول اومد کیفیت و بلندی خیلی خوب گذاشت رو گوشیاش. همین که گوشی های واکمن اسم در کرد و فروشش زیاد شد تو سری های بعدی از سر و تهش زد.نقل قول:
از طرفی سونی تو mp3 player ها هم بهترین نیست. حالا کیفیت گوشیاشم صد در صد میاد پایین تر میزنه از پلیراش (بالاخره یه فرقی داشته باشه دیگه) اون وقت نتیجه چندان جالب نمیشه.
البته من هم تست های کیفیت صدای گوشی های سونی اریکسون رو دیده ام (gsmarena دیگه؟) همون طور که گفتی مدل به مدل فرق میکنه. ولی بحث بلندی صدا خب غیرقابل انکاره.
البته الان دوره واکن 4 هست که در w995 به کار رفته .... البته اگه توی کار هک گوشی های سونی j2me باشید میدونید که میتونید
با هک کردن گوشی ورژن واکمن رو اپدیت کرد !!!
آره، ولی سخت افزار گوشی را نمی توی تغییر بدی!!نقل قول:
1- منم مثل شما علاقه خاصی به بررسی های مختلفی که روی اینترنت روی محصولات می کنن دارم ولی بعد از سالهای زیادی که چنین چیزهایی را خوندم براحتی به هیچ کدومشون اعتماد نمی کنم، توی هر موضوعی هم یک سری منابع برام معتبرن و به یه سری دیگه توجه چندانی نمی کنم و به قول معروف With a grain of salt باهاشون برخورد می کنم؛ اصلا به سبک نوشتن اکثر اینا که توجه کنین دستتون میاد که چقدر قابل وثوقن مثلا من خیلی به gsmarena رفرنس نمی دم و نظراتش بنظرم خیلی قابل اتکا نیست (یه چیز شخصی و تجربیه، generalize نمی کنم ).نقل قول:
2- توی تستهایی که خودتون لینک دادین:
It definetely has some potential and apart from the rather high intermodulation distortion and total harmonic distortion showed very good results.خیلی هم مهربون و خوب!
You should however bear in mind that the flaws in the audio quality might be due to the fact that our unit was a beta version. خوب الان این دیگه خودش خودشو نابود کرد!! مثل اینکه این دستگاهو تست نکرده باشه!!
the medium-frequency range, that is the most complicated one, has been improved with some drawbacks that, in the first place, slows down the sound dynamic, which affected the electric guitar sounds quality. Consequently, you can delete all trends of hard music including simple alternative
خوب این یعنی من اینو باید مستقیما بندازم تو سطل آشغال چون یک ثانیه هم نمی تونم اینو تحمل کنم :41: یعنی این دستگاه بدرد گوش کردن یک خانواده از سبکهای موسیقی نمی خوره (البته سلیقه ایه، بستگی به سبک مورد علاقه شما داره)
The engineers provide the low-quality specter and boost it up to the incredible level, at the same time they drop down the middle frequencies and on one third put low the high frequency. این ترجمه های روسی انگلیسی هم اصلا جالب نیست، ولی با توجه به پارگراف بعدی من حدس می زنم منظورش اینه که مهندسهای سونی زحمت کشیدن صدای دستگاه را بزک کردن! you may say that in the previous paragraph we advised not to download the instrumental tracks. Yes, that is right, as the test samples in RMAA include the artificial sound passages, which don’t have to do with the sound refining technologies in the W980
the main idea was that the standard way of sound testing is inapplicable to the W980. The phone will be close to the ideal of the most users from the target audience, only if they use the perfect headset from the sales pack and prefer light music genres.o,خوب اینجا واضحه چه بلایی سر صدای این گوشی اومده؛ سونی عزیز زیادی مشتری مداره!! البته طبیعی هم هست، بازار هدف را مشخص کرده و دقیقا محصول مناسب خواست بازار ارائه داده؛فقط یادش رفته روی package بنویسه:not for audiophie/music loverl
ار اینها که بگذریم شما اگر بجای توصیفات ریویو کننده ها به اعداد و ارقام تستها دقیقتر توجه کنی به نتایج جالبی می رسی
3-نکته ای که من توی تستهای ارجاعی شما ندیدم (شاید دقیق توجه نکردم) اینه که این گوشی اصلا چیپ مستقل Dap نداره و صداش رو همون پردازنده همه کاره گوشی تامین می کنه!! این یعنی سونی بهیچ وجه قصد ساختن گوشیی با قابلیت پخش موسیقی جدی نداشته.
4- علت Redirect کردن link ها چیه؟ برای سایت مزیت Ranking داره؟
من نمی دونم منظور شما از کسی چیه؟ این گوشی بعنواان بالاترین مدل از یک سری از محصولات سونی بازاریابی شده که شهرت دیرینه اش در پخش صداست، ادعای حرفه ای بودن و dedicated بودن هم از سر تا پاش داره می ریزه (من شخصا عاشق قیافه شم، کاشکی صداش یه ذره بهتر بود) اینکه یه بنده خدایی با ipod مقایسه اش کنه برای من مفهوم خاصی نداره(کما اینکه توی منبع من مقایسه جالبی هم بینشون شده!)، موقعیت market segment ش هم در رقابت با ipod قرار داده نشده (در نظر بگیرید که در واقع ipod باید با walkman رقابت می کرد!)نقل قول:
خوب، این مدل به مدل همه در زیر لوای یک سیاستگذاری از یک کمپانی بزرگه، این کمپانی اگر برای سری مخصوص پخش موزیکش که اسم و شهرت دهها ساله اش رو یدک می کشه (ٌWalkman ) حاضر نشه هیچ امکانات واقعیی در زمینه کیفیت پخش صدا در نظر بگیره وای به حال بقیه سری ها (کما اینکه می بینیم بقیه سری هاش اگر بدتر نباشن تفاوت چندانی در کیفیت صاد ندارن). در واقع این بنظر توهین به شعور مشتریه (البته کدوم مشتری!!) و این هزینه ای که سونی از اعتبار برندش خرج کرده به نفعش نخواهد بود.نقل قول:
نیازی به این همه توضیح نبود ، دوست خوبم (البته زحمت کشیدی)... همینکه که چندجای پست گفتی نظر شخصی ات بوده دیگه بحثی ندارم... هم نظر نبودن با ریویوها هم به همین ترتیب ذائقه شخصیه و هدف هم همینه که نظرات برپایه شخصی بودن یا نبودن تقسیم بشن که اولی رو روش بحث نمی کنیم... هدف صرفاً بررسی نتیجه گیری اون ریویوهاست که یه مدل رو تحسین کنن یا بگن "کیفیتشون اصلاً چیز خاصی نیست" (وگرنه برعکس چیزی که گفتی ما همه اش میگیم "عدد رو ملاک قرار ندید" - THD رو ملاک قرار دادن که اصلاً غلطه - THD مدل i7 هم همینقدره!!)نقل قول:
بهرحال زحمت کشیدی ...
* ضمنا یه خواهش : از واژه های فارسی استفاده کن یا حداقل در پرانتز توضیح بده... مطمئن باش کلاس بالاتری داره (برعکس اون چیزی که شاید به نظر بیاد - البته جسارت نشه ، شما رو نمیگم)... اینطوری دوستان بیشتری می تونن استفاده کنن (البته صرفاً یه خواهشه - و قطعاً شما مختار هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
اقا شما اگه قابلیت تصویر u5 رو بزارین کنار و قابلیت باتری رو هم بزاری کنار
فقط و فقط در مورد صداش بخوایم حرف بزنیم تفاوتش با zvp چقدره؟
1. خیلی کم 2. کم 3.تفاوت چندانی ندارن 4.زیاد 5. خیلی زیاد
اینجوری میتونم منظورتونو بفهمم.
در ضمن بجز باتری zvp
با اسپیکر و اون که اسپیکر نداره تفاوت دیگه ای دارن یا نه؟
البته من اون توضیحات را ندادم که بگم نظر شخصیم بوده، شاید بتونم یه کم شفاف سازی کنم؛مثلا این موارد قرار بود از توی توضیح من در بیاد!!:نقل قول:
1- متناقض گویی در بعضی بررسی های(Review ها)
2- عدم صلاحیت برخی بررسی ها (دستگاه beta ، نسخه firmware قدیمی، کم دقتی در اندازه گیری ها،استفاده از ابزار و معیار نادرست، یک دست نبودن اندازه گیری ها..)
3- ابراز گسترده نظرات شخصی (Subjective )بدون اعلام شخصی بودن نظرات در بسیاری از موارد؛که بعدا مورد استناد دیگران هم قرار می گیرند.
4- ضعف در انتقال مفاهیم بعلت عدم استفاده از زبان مادری
5- تفسیر غلط/ مغرضانه اطلاعات در بعضی بررسی ها
6- قرار داشتن بعضی از بررسی کننده ها تحت تاثیر شرکتهای سازنده و فراهم کننده تجهیزات مورد آزمایش
7- مهندسی هدفمند تجهیزات مصرفی در راستای فریب یا جلب رضایت عمده مشتریان
8- غیر قابل اتکا بودن صرف نام تجاری(Brand ) و تجربه قبلی برای تصمیم گیری های جدید
9- اهمیت ذائقه شخصی و سلیقه در انتخاب
...
من هیچ رابطه یا شناخت شخصی یا پدر کشتگیی با بررسی کننده ها ندارم که ازشون خوشم بیاد یا نه؛ نحوه نوشتن و برداشت کردن و نتیجه گیری و دقت و یه سری از اون عوامل بالاست که باعث می شه من به بعضی ها کمتر و بعضی ها بیشتر اعتنا و اتکا کنم. اون تیکه شخصی در پاراگراف اول هم تقصیر خودم شد چون اگه می خواستم ننویسمش باید یه بررسی حداقل 10 صفحه ای با نمونه ها و ارجاعات کامل در مورد فلان سایت یا مرکز بررسی می نوشتم که اثبات کنم عدم اعتماد من بهش پایه و اساس داره (بازم واضحه که برای خودم داره چون خودم با تمام اون ارجاعات برخورد داشتم ولی مخاطبم که اینو نمی دونه یا به صرف حرف من نمی تونه قبول کنه (که حق هم داره)) پس ترجیح دادم بی خیالش بشم.
و البته در مورد بحث صدا و عدد فکر می کنم با هم موافقیم و بدیهیه که صرفا اون عددها نمی تونن به میزان لذتی که هر شخصی از موسیقی می بره ترجمه بشن. (با این حال شاید بشه توی یک سبک خاص موسیقی بواسطه شون یه نتیجه گیری هایی کرد) . مقصود من هم از ملاک عدد بیشتر در سنجش دقت بررسی کننده ها بود (که هر کدوم واسه خودشون یه چیزایی در میارن که در خیلی از موارد قابل مقایسه نیست)
* البته حدس می زنم اینا همه اش توضیح واضحاته، خیلی نتایج مفیدی هم اینجا نمی شه ازش گرفت..
کاملا حق با شماست و من شرمنده ام. یه مقدارش بخاطر اینکه من خیلی بیشتر از اون چیزی که فارسی می خونم و می نویسم با انگلیسی ارتباط دارم (نه اینکه اصلا انگلیسیم هم خوب باشه؛ در زمینه زبان من نزد شما تلمذ می کنم سیمور جان) ولی بیشتر بخاطر تنبلیه که به خودم زحمت نمی دم معادل فارسیشو توی ذهنم جستجو کنم (بخصوص وقتی که بدونم مخاطبم خودش براحتی معنی اون کلمات بیگانه را می فهمه). من خودم فکر می کنم استفاده اینچنینی از کلمات بیگانه اتفاقا نشانه بی فرهنگیه.نقل قول:
نظر شخصی من یه چیزی بین گزینه ی 3 و 4 هست. البته بازم باید به این نکته اشاره کنم که این خود شما هستین که باید نظر بدین. ممکنه من از صدای کووان خوشم بیاد و با جنس صدای کریتیو زیاد حال نکنم. یا مثلا معیارهایی برای کیفیت خوب داشته باشم که با معیارهای شما متفاوت باشه. در نتیجه به نظرم بهترین کار اینه که شما خودتون از نزدیک مدل ها رو بررسی و مقایسه کنین.نقل قول:
البته این هم در نظر بگیر که تنظیمات دستی صدای U5 گسترده تر از zvp هست.
چند روز پیش توی بازار رضا دیدم نمایندگی creative یه سری zvp 1gb گذاشته بود 39 تومن. مشکوک شدم ایتا ممکنه کهنه باشه، در اونصورت وضعیت باتریش می تونه خراب باشه؟