منظورتون از استاندارد تر چی هست؟نقل قول:
با اجازتون من سنجش ثبت نام کردم . چون ازمانوش استانداردتر از کاظمه . البته گزینه 2 هم ثبت نام کردم
والا ما که امسال کنکور داشتیم
من گزینه دو و سنجش بودم
هردوشون زمین تا آسمون با کنکور تفاوت داشت!!
منظورتون از استاندارد تر چی هست؟نقل قول:
با اجازتون من سنجش ثبت نام کردم . چون ازمانوش استانداردتر از کاظمه . البته گزینه 2 هم ثبت نام کردم
من گزینه دو و سنجش بودم
هردوشون زمین تا آسمون با کنکور تفاوت داشت!!
به سلام به همه ی دوستان جدید
من همون nel قدیم هستم یه پیغام خصوصی به سینا دادم پرسیدم در امد سایت چه طوریه گفت هیچ در امدی نداریم!!!!!!!!!!
روز بعد دیدم بعد از 3 و4 سال عضویت اخراج شدم
ولی خب به قول سروش همه چی رو دایورت کن جای دیگت
مثل این که از قدیمی ها فقط سهیل تکر مونده البته اگه بشه گفت قدیمی
دوستان الان که مدرسه وقت زیادی رو می گیره چطوری می خومید؟
[quote=sayrex;3010031]منظورتون از استاندارد تر چی هست؟
من گزینه دو و سنجش بودم
هردوشون زمین تا آسمون با کنکور تفاوت داشت!![/q
1. زمانبندی ازمونها : تو ازمونای قلمچی تعداد ازمونها خیلی زیاده و ازمونها خیلی نزدیک به هم (از نظر زمان ) برگزار میشن که باعث خستگی و همچنین پایین اوردن روحیه میشه (اگه ازمونارو خراب کنی)
2.تو ازمونای قلمچی عمدتائ کسایی موفقن که تو کلاسای کانون ثبت نام کنن یا کتاباشو بخونن (پارسال معلم زیست ما محسنی مولف زیست قلمچی بود و سوالایی که به ما میگفت عینا تو ازمونا میومد و من همیشه بالای 90 میزدم ولی ازمونای سنجشو که مدرسه رایگان برگزار میکرد خراب مبکردم)
درستهنقل قول:
منم که سنجش دادم اصلا قابل مقایسه با کنکور نبود
چون همیشه بهم می گفتن سنجش سوالاش در حد کنکور برگزار میشه ولی....
ميشه بگير منظورت از ((اگه بشه گفت قديمي)) چي بود ؟!!!:46:نقل قول:
[quote=saman rossi;3010619]نقل قول:
فكر كنم شما نشستي اين برنامه گزينه جوان رو ديدي تحت تاثير قرار گرفتي
اگه من دستم به اين يارو كوالا (( مشاور گزينه دو : دستمالچي )) برسه بلدم باش چي كار كنم
آخه يكي بهش بگه بدبخت برو دسمالتو بفروش
امروز اومده بود هر چي ميتونست كانونو كوبيد ! ميگفت فقط ازمون هاي گزينه 2
ميگفت تو كنكور امسال 70% سوال هاي شيمي عين آزمون هاي ما بوده همچنين 60% فيزيك و 50 % زبان و ... ميگفت هر كسي اگه فقط آزمون هاي گزينه 2 رو ميخوند ميتونست راحت 60% فيزيك بزنه
عزايزن به اين مزخرفات گوش ندين ! يه ضرب المثلي ميگه (( هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه ))
من هم نميگم حتما برين كانون ولي از اهل فنش سوال كنين از كسي كه تجربشو داشته
موفق باشين قربونه همه:10::46:
من امسال گزینه بودم دیگهنقل قول:
يگفت تو كنكور امسال 70% سوال هاي شيمي عين آزمون هاي ما بوده همچنين 60% فيزيك و 50 % زبان و ... ميگفت هر كسي اگه فقط آزمون هاي گزينه 2 رو ميخوند ميتونست راحت 60% فيزيك بزنه
باید بگم با عرض معضرت تا جایی که میدونم چرت محض
حالا اين چيزي نيستش من يه بار ديدم علوي تبليغ داده بودش 98 درصد سوالاي كنكور توي كنكور آزمايشي داده بودن!!(با مستندات :Dنقل قول:
ميگفت تو كنكور امسال 70% سوال هاي شيمي عين آزمون هاي ما بوده همچنين 60% فيزيك و 50 % زبان و ... ميگفت هر كسي اگه فقط آزمون هاي گزينه 2 رو ميخوند ميتونست راحت 60% فيزيك بزنه
سلام دوستان
2 تا سوال دارم درباره كتاب شايد جاش اينجا نباشه ولي من ميگم! چون تو تاپيك كمك درسي دير جواب ميدن
براي گسسته كتاب سبز بخرم يا رمزينه؟
هندسه هم گاج سفيد دارم ولي باش حال نميكنم به نظر شما رمزينه بگيرم؟
[quote=soheiltaker;3011255]ميشه بگير منظورت از ((اگه بشه گفت قديمي)) چي بود ؟!!!:46:
مرتيكه خودش ديپلم نداره مياد پشت سر عمو كاظم بد و بيراه ميگه ....نقل قول:
بچه ها كسي ميدونه مهندس همت يار كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ thnx
سلامنقل قول:
رياضيات گسسته انتشارات كتاب سبز چه جوري مطالب رو توضيح داده ؟
نكته اي يا مفهومي ؟