سلامنقل قول:
دوست من منوی مادر برد ها یه کم با هم متفاوت هستش اما معمولا در زمان بوت سیستم با زدن دکمه F8 یه منو باز میشه که گزینه سیف مد هم اونجاست و اگه نشد با F9 هم تست کنید .
Printable View
سلامنقل قول:
دوست من منوی مادر برد ها یه کم با هم متفاوت هستش اما معمولا در زمان بوت سیستم با زدن دکمه F8 یه منو باز میشه که گزینه سیف مد هم اونجاست و اگه نشد با F9 هم تست کنید .
سیستم ریست کن بعد ازریست شدن کلید F8 بزن (معمولا این کلیدهست ) بعد رو گزینه safe mode انتخاب کن تا سیستم بالا بیاد .نقل قول:
بقیش هم که دوستمون توضیح داده.
موفق باشید:10:
ممنون مشکل حل شد
اما هنوز یه چند تا فایل از آنتی ویروس مونده که نمیرن !
سلامنقل قول:
ممنون مشکل حل شد
اما هنوز یه چند تا فایل از آنتی ویروس مونده که نمیرن !
این نرم افزار رو دانلود کن و سیستم رو پاک سازی کن ، رایگان هم هست و بسیار قوی و سبک ....... 360amigo-system-speedup
این یکی هم عالیه و قدرتمند تر فقط یه کم سنگینه .... Advanced System Optimizer
موفق باشید
دوستان من این ورژن بتا فری رو نصب کردم حالا چند تا مشکل دارم :
1-اواست اصلا uninstal نمیشه..
2-تموم گزینه های حفاظتیش از کار افتاده...
3-امکان اپدیت برنامه وجود نداره..
حالا من چیکار کنم با این مشکل ؟
نقل قول:
سلام
رجیسترش کردی دوست عزیز ؟
ویندوز رو از سیف مد بالا بیارید.نقل قول:
سپس این رو اجرا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:دوستان Safe Mode در تمام ویندوز ها و ورژنهای گوناگونش با همان F8 لود میشودنقل قول:
این تنظیمی است که مایکروسافت روی ویندوز اعمال کرده و ربطی به انواع سیستمها ندارد
در حقیقت منوی که متفاوت است بوت مادر برد هاست که با هم متفاوت است (در یک مرحله پیش از این میتوان اعمال کرد،مثلن با سی دی رام یا فلاپی یا .. بوت شود) که با F8 یا F12 یا F10 یا... اجرا میشود
:11:
نقل قول:نقل قول:
مرسی عزیزان حل شد مشکلم :11:
سلام
دوستان یه کلید میخواستم برای نسخه آنتی ویروس آواست بذارین که یکی دو ماه مهلت داشته باشه.
با تشکر:11: