آقا من تازه بازي شروع كردم .
save كردن بازي كجاست ؟؟ محله خاصي واسه سيو توي بازي داره ؟؟ چجوريه ؟؟ ( سيو داخل بازي ميگما)
Printable View
آقا من تازه بازي شروع كردم .
save كردن بازي كجاست ؟؟ محله خاصي واسه سيو توي بازي داره ؟؟ چجوريه ؟؟ ( سيو داخل بازي ميگما)
مثل warrior within جاهایی که آب میخوری بازی سیو میشه(آبخوری):31:نقل قول:
من جدیدا این مجموعه پرنس رو دوباره پشت سر هم بازی کردم و باید بگم که خیلی حال داد ،خیلی بازی خوش ساختی بود
امیدوارم بازم بسازن از این بازی
شما خبر ندارین شماره بعدی ساخته میشه یا نه؟
یوبی سافت اعلام کرده بعد از ساخت بازی Assassins Creed پرینس 4 رو برای X360 و PC میسازهنقل قول:
حالا میدونی کی Assassins Creed ساخته میشه؟ :31:
بابا احتیاجی به پرنس 4 نیست .نقل قول:
همین Assassins Creed خودش یه پرنسه !
اساسینس کرید هم باحاله ولی پرینس 4 هم باحال خواهد بودنقل قول:
هنوز ساخته نشده شایعه شده شخصیت بازی پسر پرینس هست!
من که منتظر همه بازیها از جمله بازیهای یوبی سافت هستم :40:
راستی من وقتی تمومش کردم با نسخه ای تمومش کردم که خشونتو اینا نداشت یعنی کشتناش معمولی بود.کسی می دونه چتوری این نسخرو می شه از این حالت در اورد؟
من درست متوجه منظورت نشدم ولی فکر کنم بری تو تنظیمات و Blood رو تیک بزنی درست بشه :46:نقل قول:
البته شما باید دکمه هارو هم درست بزنی مثلا سه بار E را بزنی یه هلیکوپتری میزنه که همه کله ها و بدن ها جدا می شود!!!
موفق باشید :46:
وا!!!می دونم خودم خوره پرنس بودمو هستم اما اون اولا که اومد یه ورژنی گرفتم از Two Thrones که درگیری هاش هرچی که بود اعضای بدن قطع نمی شدند یا نصف نمی شدند عادی می مردند.منم وقتی تمومش کردم چون Unlock هاشو همرو باز کرده بودم دیگه گذاشتمش کنار.حالا شما از چه نسخهای استفاده کردین؟من که از همون پک مدرن اول گرفتم..نقل قول:
دوست عزيز والا ما هم 2 تا نسخه مختلف نصب كرديم همينطوري بود .نقل قول:
فكر كردم كارت گرافيكم نميكشه .