من میگم هیچ کدوم رو نگیر برو Left 4 Dead رو بگیر!نقل قول:
Printable View
من میگم هیچ کدوم رو نگیر برو Left 4 Dead رو بگیر!نقل قول:
اییییی این چرا اینطوریه بعضی دوستان میگن رانندگیش مثل سری های قبلیه، کجا مثل سری های قبلیه ؟ با سرعت 130 مایل راحت بدون کوچکترین ترمزی پیچ 90 درجه رو میپیچه خیلی مسخرست یعنی دقیقا بازی رو میتونید بدون ترمز تموم کنید شک نکنید . خیلی از رانندگیش بدم اومد هیچ بازی ماشینی رو ندیدم که اینطوری باشه رانندگیش، تو همه بازیها باید سره پیچ سرعت رو کم کنید وگرنه نمیشه پیچید، نور پردازی بازی و کلا گرافیک بازی هم باگ کم نداره . مسابقاتم تا اینجا که من رفتم در حد گلابی بوده یعنی هیچ چیزی نیست که شما رو تو بازی به Challenge بکشونه حداقل تا اینجا که من رفتم تو مسابقات حتما شما برنده هستین و این خیلی بده . خدایی رانندگی کردن تو ProStreet یه جذابیتی داشت بازم و خیلی از مسابقات رو نمیشد به راحتی رد کرد . ولی با تمام این اوصاف وقتی بازی میکنید میشه فهمید که این از سری بازیهای NFS هست البته یه نسخه نچندان خوبش ولی خوب برای بچه های زیر 10 سال بازی کاملا قشنگ و راحتی خواهد بود .
کسی جواب ما رو نمی ده ... لطفا سریعتر
متشکرم
دوست عزیز کرک بازی رو ریختین یه فایل به نام Paul.dll که باید تو پوشه اصلی بازی بریزی .نقل قول:
من هم مشکل نصب را دارم
البته بماند که nfs های قبلی یعنی همین MW , Carbon هم زیاد مراحل سختی ندارن و زود تموم می شدن ! من تو NFS ها با پورشه آنلیشد از همه بیشتر حال کردم ! این NFS های جدید که فقط بدرد این می خوره که بیشینی 4 تا ماشین sport کنی و یکم راه بری همین ! ام GRID !! به به حال کردم تا بازی رو تموم کردم اون dirt هم از Grid باحال تر !!! می شینیم و منتظر می مونیم تا بازی های :
FUEL از کد مسترز که Grid , Dirt رو داره
و البته همین EA که بالاخره می خواد Burnout رو واسه PC بزنه !
nfs همیشه برا فان بوده که هرچقدر دوست داری تند بری اینو خوده سازنده هاشم گفتننقل قول:
بازی رو برا مسابقات نساختن که
به نظر من هركي اينو بخره اشتباه كرده گيم پلي اش كه مزخرفه
من رفتم pro street رو بريزم
گفتن ریسینگ سبک آرکید ولی نه دیگه کارتون : دی
به دوستان پیشنهاد میکنم پولشون رو دور نریزن و همینطور وقتشون!
نمیدونم چرا EA بیخیال بلک باکس نمیشه... کاملا مشخصه که دیگه هیچ ایده تازه ای نداره و مطمئنن باید استودیوی سازنده این بازی عوض باشه تا شاید روحی تازه در این سری دمیده بشه...
من ترجیح میدم برم دوباره grid بازی کنم تا این بازی ... نمیگیرمش همونطور که prostreet رو نگرفتم...
به pc گیمرهای عزیز توصیه میکنم منتظر Burnout Paradise بمونن و با اون عطش سرعتشون رو رفع کنن ;)
این قدر هم چرت نیست! به نظر من میارزه به یه دور تموم کردن!