خیر همه چی مثل همون فیفا 2008 هستنقل قول:
Printable View
خیر همه چی مثل همون فیفا 2008 هستنقل قول:
بالاخره چجوریه ما که نفهمیدیم دوستمون کراوزر گفتن آره بعد شما میگی نه!!!!
البته بنده هم فکر میکنم که این تغییرات رو در ورژن PS2 مشاهده نکنیم چون به قول دوستمون این یه ورژن یه ساخت اختصاصیست برای pc چون مثلا موس در PS2 وجود نداره که بخوایم حرکات تکنیکی زیادی باهاش بکنیم
بعد یه بابایی گفت تو این دمویی که دادن دو تا انیمیشن هم پیدا نمیشه آخه مرد حسابی تو 400 مگابایت چند تا انیم و تجهیزات تازه میشه گذاشت؟؟؟؟!!!!
برگرفته از سايت HITAKIN:
در یکی از پست های فروم شرکت EA بیان شده که نسخه PC با Xbox 360 and PS3 تفاوت خواهد داشت.
آن هم به دلیل قدرت پردازش بسیار بالای این بازی نسخه های کنسول با کامپیوتر های شخصی متفاوت خواهد بود.
اکثر کامپیوتر های شخصی قدرت کافی برای پردازش(CPU) این بازی را ندارند.اما از بهترین موتور برای گیم پلی و ساختمان گرافیکی آن استفاده شده است تا از امکانات زیاد این بازی بتوان استفاده کرد.اگه معماری کامپیوتر های شخصی مانند Xbox 360 and PlayStation 3 بود فقط 1 تا 3 درصد می توانستند روی PC اجرا کنند. اما روی عمق گیم پلی بازی و جلوه های بصری در نسخه PC کار زیاد شده.
اضافه کنم در نسخه PC امکان استفاده از موس در بازی وجود دارد.
به هر حال اگه خواهان بازی کردن FIFA هستید ترجیح نمی دهید که یک کنسول خوب بخرید؟
Minimale system:
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista™)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 2.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
برگرفته از خودم:
اين مطلب قابل توجه دوستاني باشه كه ميگن رو كامپيوترfifa بهتر از pes هست
نه عزيز دلم كي گفته مثل 2008 هست درست مثله PC هست اشتباهي راهنمايي نكن مرم رونقل قول:
فقط ماوس كنترلر نداره بقيه امكانات و ويژگيهاي PC توي PS2 هم هست فقط توي مودهاي بازي تفاوتهايي هست نه در گرافيك يا گيم پلي قبلا هم گفتم تيم سازنده براي اين دو نسخه يكسان هست. آره منم تعجب كردم دمو به اين سادگي چرا اين همه ظرفيت داره. البته دستشون رو شد اون دمو 163 مگابايتي كاملا نشون داد كه حجم واقعي دمو كمه. و بيشتر فايلهاي پر حجم اضافه هستند كه تاثيري در اجراي دمو ندارندنقل قول:
نقل قول:
دوست من بابت اطلاعات خوبت ممنون ولي اينا كه نوشتي يا خيلي واضح بودن مثله پايين بودن PC نسبت به كنسول كه همه مي دونن اين مسئله رو چون PC كارنت و كنسولهاي PS3 و XBox نكست هستن. و يا قديمي مثله سيستم ريكوآيرمنت. كه بارها تو تاپيك گذاشته شده. در كل از فعاليتت ممنون و اومدنتون به اين تاپيك و جمع ما رو خير مقدم مي گم. موفق باشي
نه آرمین جان تو تمام اخبارام اومده بود که امسال تیم سازنده پیسی ,ps2 جداست البته اگه توسایت فیفا ببینی عکسهاشو گزاشته مال ps2 کاملا گرافیکش مثل 08 هست چون قابلیت اجرای گرافیک پیسی رو نداره .....
ps2 و pc فقط تو فیزیک بدن و چهره و چمن تفاوت دارند.بقیه همون 09 pc هست.
بنده که واقعا از ورژن PS2 با اون موهای ضایع و صورتای کارتونی ناامید شدم
حالا واسه ورژن pc چه سیستمی میخواد که بریم آپ کنیم؟
Krauser جان شما مطمئنی این دمو 163 مگابایتی مشکل نداره و درسته؟ آخه دمو اصلی 769 مگابایته.
masoud و love -inc206 عضویت هر دو تون مبارک.
دوست عزیز .تو پست اول سیستم هست .قبل از فرستادن پست سرچ یادت نره.
مسعود خان مشکلی نداره.فایلای پرحجم و بدرد نخور رو حذف کردن ازش.نقل قول:
سیستم مورد نیاز Fifa 09
-----------------------------------
حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or equivalent
Memory: 1GB
Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for pixel shader 3
DirectX version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
سیستم توصیه شده:
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
یعنی بازی رو ناقص نکردن یا مثلا بازی گیر کنه بخاطر همین پاک کردن فایلهاش؟منظورم اینه که بازی کامله و عیبی نداره؟