سلام دوستان
Printable View
سلام دوستان
تایید میشه . البته من با 2009 خیلی راحتترم. چون 2010 واقعا" نسبت به2009 سنگینتره و کلا" برای 7 و سیستمهای قوی خوبه !:46:نقل قول:
برای گرفتن پشتیبان از آپدیتهاتون و نگهداشتن اونها برای بعد مخصوصا" برای این آنتی ویروس حجیم ، اینجا رو بخونید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403529
سلام دوستان؛
من خیلی دلم میخواد بیت دفندر رو روی دستگاهم نصب کنم، ولی این برنامه خودش هر فایلی رو میخواد پاک میکنه و مخصوصا کرک ها و هیچ سوالی هم نمیکنه و منم نتونستم تو تنظیماتش درستش کنم
کسی هست راهنمایی کنه من رو در این زمینه ؟؟؟
ممنون میشم ...
نقل قول:
سلام
این آنتی ویروس از لحاظ تنظیمات یکی از بهترینهاست ، برای این مشکل مسیر زیر رو دنبال کنید ، در صفحه اول آنتی
ویروس گزینه Anti virus رو انتخاب کن و در این قسمت گزینه custom level رو بزن ، اینجا میتونی تعیین کنی که اگه
موردی رو پیدا کرد در مرحله اول چیکارش کنه و در مرحله دوم چیکارش کنه ، بعد سربرگ virus scan رو بزن ، در این
قسمت روی هر کدوم از گزینه ها که با حروف درشت تر نوشته شدن دبل کلیک کنی قسمت تنظیمات اون باز میشه که
بازم با انتخاب گزینه custom هر تنظیماتی رو که دوست داشته باشی میتونی اعمال کنی ، توجه داشته باشین که
تنظیمات قسمت اول مربوط به Real time آنتی ویروس هستش و قسمت دوم تنظیمات که عرض کردم مربوط به زمانی
هست که شما به آنتی ویروس دستور اسکن کردن کل کامپیوتر یا قسمتی از اون رو میدین .
اگه سئوالی بود در حد توان در خدمت هستم ، موفق باشید
عشق ،هم آمدنی است و هم آموختنی .
امیر جان exceptions ویا Exclusion رو در بیت دیفندر برای رفع مشکل این دوستمون آموزش بدید.
سلام
با سلام خدمت دوست و استاد عزیزم drhaniball ، من اولین بار هست که از این قسمت استفاده میکنم ، اگه توضیحات ناقص بود
ببخشید
دوست عزیز HaeriArdekani شما به قسمت آنتی ویروس برید و گزینه exclusion رو انتخاب کنید و بعد در سمت راست خودتون یه علامت
به اضافه هست اون رو بزنید یه صفحه جدید باز میشه که دو تا گزینه توش هست که شما باید گزینه اول Exclude by file / folder path
رو انتخاب کنید و Next کنید ، در صفحه بعد گزینه Browse رو بزنید و فایل یا پوشه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و در انتها add رو بزنید ، بعد
Next کنید ، در صفحه بعدی که شبیه همین صفحه هستش در مقابل فایل انتخابی شما یه گزینه وجود داره که بطور پیش فرض Both
هست ، روی اون کلیک کنید تا سه تا گزینه آشکار بشن ، حالا اگه شما گزینه On -access رو انتخاب کنید فایل انتخابی شما فقط در زمان
دستیابی و اجرا از اسکن آنتی ویروس در امان هست و با انتخاب گزینه On-demand فقط زمانی در امان هستش که ما به آنتی ویروس
دستور اسکن رو میدیم و با انتخاب گزینه پیش فرض یعنی Both از هر دوی این اسکن ها در امان میمونه ، البته در سیستم خود من گزینه
On-demand به درستی کار نکرد و وقتی فایل مورد نظر رو اسکن میکردم ، کرکها رو حذف میکرد اما گزینه On-access به درستی کار کرد تا
جایی که کرک خود بیت رو هم اجرا کردم و آنتی ویروس هیچ عکس العملی نشود نداد .
ببخشید که یه کم دیر شد .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
باز هم تشکر امیرجان
در ادامه بحثهای دوستمون amir.7 میتونیم به این موارد اشاره ای دااشته باشیم:
1- قابلیت اسکن ترافیک وب اعم از HTTP-HTTPS-SMTP -FTP
یعنی همانند یک ایست بازرسی هر زمان بار ورود اولین بیت از خارج از شبکه Lan , Wan کلیه محتویات اسکن شده و بعد اجازه ورود نمایش در محیط داده میشه . البته شاید خیلی ها فکر کنن سرعت سیستم کند شده ولی اصلا" این طور نیست. :20:
2- توانایی قفل گذاری بر روی فالهای ضروری و شخصی
از قسمت Encryption برنامه در گزینه File Valut میتونید رو هر فایل و درایوی رمز بگذارید تا در صورت دزدیده شدن نیز قابل دسترسی نباشند.!
3- قابلیت اجرا تحت شبکه محلی
میتنونید با تنظیمات بسیار ساده شبکه منزلتان بدون نیاز به سر کشی به هر سیستم آن را از طریق کنترل از راه دور توسط سرور ویروسیابی و بروز رسانی و رفع عیب و... نمایید.
4- قسمت کنترل خوانواده یا Parental Control
میتونید در این قسمت بجای خریداری نرم افزارهای گرانقیمت فیلترینگ اینترنت ، ا زقابلیت خود بیت دیفندر استفاده کنید و هر گونخه ترافیک وب و ایمیل رو به دلخواه فیلتر نمایید.
5- ویژگی Game and LapTop Mode
که میتونید در مواقع بازی های کامپیوتری و یا زمانهایی که نیاز به استفاده منابع زیادی از سیستم هست ، کنترل آنتی ویروس رو بر این منابع غیر فعال و به سرعت و کیفیت سیستمتون بیفزایید. :5:
سلام
ما مخلصیم استاد عزیزنقل قول:
باز هم تشکر امیرجان
ممنون از توضیحات شما دوست عزیز hadi.ESTنقل قول:
در ادامه بحثهای دوستمون amir.7 میتونیم به این موارد اشاره ای دااشته باشیم:
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
با تشکر از امیر جان .....فقط یه سوال من یه مدتی است که نمی تونم بروز رسانی ها رو کامل دربافت کنم و همیشه یه مقداریش می مونه و ارتباط قطع میشه .می خواستم ببینم شما هم تا حالا به این موضوع برخورد داشته اید!!!!
البته فکر کنم با بروز رسانی دستی برطرق بشه..!!
ولی این موضوع منو مشغول کرده به خودش !!!