عجب توضیح دادی دمتگرم نخواستیم:41:نقل قول:
عجب توضیح دادی دمتگرم نخواستیم:41:نقل قول:
سلام دوستان،
احتمالاً جواب سوالات من تو پست های قبلی هست ولی از اونجایی که من واقعاً وقت کمی دارم امکان جستجو در صدها صفحه موجود نیست. لطفاً در صورت امکان منو راهنمایی کنید.
بنده یه Sony sr599geb گرفتم و تنها کاری که کردم اینه که دو دی وی دی ریکاوری ازش تهیه کردم و هنوز کاری باهاش نکردم یعنی خواستم مطمئن شم که کار دیگه ای نباید کرد بعد از بیرون روش فایل بریزم. سوالم اینه که آیا لازمه کار دیگه ای انجام بدم برا محافظت از نرم افزار لپ تاپم یا نه؟
سوال بعدم اینه که چه جوری و کجا باید لپ تاپمو رجیستر کنم؟
و سوال اخر اینکه چه جوری باید 320 گیگ فضای هارد رو که فقط یه درایوه پارتیشن بندی کرد آیا خود سیستم راهکاری داره یا باید از پارتیشن مجیک استفاده کنم. ضمناً سیستم عامل W7 Pro هست.
ممنون از دوستی که راهنمایی میکنه
سلام وعرض خسته نباشید خدمت اساتیدمحترم.2 روز قبل برای نوت بوک من مشکلی پیش اومده،ممنون می شم راهنماییم کنین،من همه این 94 صفحه را مطالعه کردم،اما به سوال مشابه خودم نرسیدم
من ازنوت بوک سونیFW198u/hبا سیستم عامل vista ultimate استفاده می کردم که چندی قبل آن را با ویندوز7نسخه ultimate به روز رسانی(upgrade)کردم که مشکلی هم نداشت،تا جائیکه تصمیم به پارتیشن بندی با نرم افزار Paragon کردم که درآن،درایورrecovery و درواقع هرچه بر روی هاردم بود فرمت کردم وآن را از دست دادم وحالا تصمیم دارم تا ویندوزVista سابق و اصل خودم رو دوباره برگردونم(چون سیستمم کند شده بود....همین)می خوام به هنگام بووت شدن با دی وی دی ریکاوری که قبلا رایت کرده ام،اما حالا که به Vaio recovery رفته و ازگزینه آخر برای reset factory اقدام وگزینه i understand رو تیک می زنم، با error شماره 92 ومبنی بر اینکه ابتدا مدل خودرامشخص کنم روبرو هستم...!!!!!!(recovery disks can`t do in this computer,please confirm your model type first)خواهشن کمکم فرمائید.
سلام دوستانان
امروز خواستم کی از درایو هارو با استفاده از خود ویندوز 7(دیسک منیجمنت) پاک کنم
بعد از پاک کردن آه از نهادم بلند شد:18:
اون درایو که دیلیت کرده بودم با یه درایو 100 گیگیم ترکیب شد و با هم پاک شدند
تا حالا 3 تا نرم افزارو چک کردم
Recover My Files 4.6.6.830
GetData Recover My Files
و
R-Studio Data Recovery
ولی حتی درایوم نمیشناسن حالا ریکاوری کردن بماند.
اول یه خواهش که از نرم افزارا برای این کارا استفاده کنید تا مثل من پشیمون نشید.
بعد اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.
ایا روشی هست که بشه ویندوز 7 اورجینال که پاک شده را برگردونیم.اگه هم نیست چجوری میشه dvd اونا با تمام درایورهاش گیر اورد.اصلادیسک ریکاوری ویندوز 7 x64 Professional هست یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درایورهای ویندوز 7 را از سایت سونی کامل دانلود کردم ولی ناقصه ومثل اون ویندوز7 اورجینال که روی هاردبود,نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل:سونی(VPCCW1AGX/U)
سلام
من سونی دارم و هم بک آپ گرفتم و هم پارتیشن بندی کردم حالا حس میکنم ویندوز 7 مشکل داره و دیگه باید عوض شه
چجوری مطمئن شم که بقیه اطلاعاتم پاک نمیشه و پارتیشن هام سالم می مونه
ممنون
سلام
یکی از دوستان لطف میکنه نحوه پارتیشن بندی ویندوز سون رو توضیح بده؟
برنامه هم اگه میخواد لطفا بزارید.:11:
بچه ها سلام، من كمك مي خواستم اگه لطف كنين...
من نت بوك دل ميني دارم، ويندوز 7 استارتر روش نصبه، داشتم با پاراگون پارتيشن بندي مي كردم كه بعد ريست شدن ديگه ويندوز بالا نمي آد، چجوري بايد ريكاوري كنم؟
ممنون از كمكتون...
دوست عزیز من یه ام اس آی cr420 دارم.بعد از اولین ریکاوری برای اولین استفاده دی وی دی های ریکاوری رو گم کردم.الان چند بار با همون نرم افزار داخل خود ویندوز دوتا ایمیج درست کردم که کار همون دی وی دی ها رو میکنن و رایت شون کردم اما چند ثانیه بعد بوت شدن ارور میده و ادامه نمیده.شاید تا حالا با روشهای مختلف ساخت دیسک ریکاوری 16 دی وی دی خراب کردم اما نمیشه.ویندوز اورجینالش ویندوز7 هوم پریمیوم هستش.لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز منم hp 2190 دارم و دقیقا همین مشکل رو دارم. هنگامی که می خوام ریکاوری کنم فقط گزینه factory recovery کار میکنه که کل هارد رو به حالت کار خونه ای بر میگردونه.!
توی disk manegment هم type هارد رو daynamic میزنه که قبل از پارتیشن بندی basic بود.
از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطفا ما رو راهنمایی کنه.