من از این بابت عذر می خوام بنده همچین فایلی نداشتم که بخوام شخصا تست کنم اما دیگران که تست کرده بودن گزارش خلافی نداده بودن به هر حال من معذرت می خوام و جلو اون نرم افزار عنوان تست نشده رو می نویسمنقل قول:
متشکر از گزارشتون
Printable View
من از این بابت عذر می خوام بنده همچین فایلی نداشتم که بخوام شخصا تست کنم اما دیگران که تست کرده بودن گزارش خلافی نداده بودن به هر حال من معذرت می خوام و جلو اون نرم افزار عنوان تست نشده رو می نویسمنقل قول:
متشکر از گزارشتون
خواهش می کنم.پیش میاد بالاخره.نقل قول:
البته اون نرم افزار کانورتور خوبیه. اما فایل TS رو اول باید با یک نرم افزار دیگه مثل gui.exe به mpg تبدیل کنیم بعد میشه از اون استفاده کرد برای برش زدن فایل ویدئویی یا تبدیلش به فرمت های دیگه که انصافا امتحانشو خوب پس داد. استفاده ازش توصیه میشه.
یه برنامه واسه تبدیل به mkvنقل قول:
سلام میشه یه برنامه به من معرفی کنید که بتونم باهاش فقط زیرنویس های دی وی دی رو خارج کنم؟
ممنون
یه کانورتور قوی می خوام که بتونه هر فایلی از نوع TS رو به MPEG2 تبدیل کنه بدونه افت کیفیت
البته به غیر از برنامه TS TO MPEG
به غیر از این برنامه یه برنامه قوی تر از این میخوام
ممنون[/QUOTE]
اقا کسی کمک نمیکنه؟نقل قول:
یه کانورتور میخوام واسه تبدیل فیلم های 300 مگابایتی با فرمت MKV به فرمت Avi بدون افزایش حجم و کاهش کیفیت.
بهترین کانورتور برای تبدیل فیلم های کم حجم شده با فرمت Avi به دی وی دی یا همون vob با کیفیت بهتر چی هستش؟؟؟ یا نرم افزار رایت که فایل Avi را در یه دی وی دی با کیفیت بهتر مثل فیلم های دی وی دی رایج رایت کنه. این فیلم های Avi رو داخل سینما خانواده میزارم کیفیتش کمتر هست ولی میخوام بهتر بشه چون حجم این فیلمها بیشترینش 700 مکا بایت هستش. ممنونم
باسلام درصورت امکان یک برنامه کانورتر قرار دهید جهت تبدیل فرمت cda به فرمتهای دیگر . تشکر