بچه ها خداييش مي ارزه تيپ 2 14 و نيم باشه
اصلا هيچ كدوم نمي ارزن
چرا تو ايران اينجوريه آخه؟
Printable View
بچه ها خداييش مي ارزه تيپ 2 14 و نيم باشه
اصلا هيچ كدوم نمي ارزن
چرا تو ايران اينجوريه آخه؟
معلومه که نمی ارزن.قیمت 207i در کمال ناباوری 49 میلیونه!!! اونوقت مزدا3 33 میلیونه!!! در حالی که قیمت تیوتا کمری در عمارات 7 میلیونه!!! خودتون قضاوت کنید.اگه واردات خودرو آزاد بود می تونستن یه همچین ماشینای افتضاحی رو با این قیمت بفروشن!؟
چيزه تازه اي نيستنقل قول:
206 تيپ 6 دو در در دبي زير پاي كارگراي هندي به قيمت 3.5 تومان
207در کمال ناباوری کجاش 49میلیونه!دنده ای 19.500-اتوماتیک22!!!!!!پس 407 هم حتما 80میلیونه؟:21:نقل قول:
فکر کنم منظور شما پژو 407بوده:31: درسته؟!!!!
این حرفارو میزنید خودتون, که قیمت تو ایران انقدر گرون میشه دیگه......
آقا شما با کدوم واحد پول حساب کردی که در اومد 49 میلیون؟؟!نقل قول:
در کمال ناباوری که هیچی در جمال ناباوری هم 49 میلیون نیستا!
به نظرم منظورت 407 بوده نه؟
-----------------------------------------------------------------------------
ولی واقعاً با حرفت موافقم در مورد آزاد بودن واردات.
بابا آزاد بخوره تو سرشون! درصدشم کم کنن ما راضی هستیم.
البته اون موقع کارخونه هایی مثل سایپا ( :38:) و ایران خودرو باید برن بشینن مگس بپرونن و در تعداد پروندن مگس ها با هم رقابت کنن.:34:
اونوقت تو تلویزیون یه تبلیغ می بینیم که می گن: این است مگس کش ملی !!!
احتمال توقف توليد پژو 405و 206در ايرانخودرو
عصر خودرو : قائم مقام مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو گفت: اگر مشتري خاصي براي برند پژو داشته باشيم، آنرا هم دركنار برندهاي خودمان توليد خواهيم كرد، اما در نهايت محوريت با برندهاي خودمان است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني «عصر خودرو» به نقل از ايسنا ميرجواد سليماني از طراحي دو پلتفرم ملي خبر داد و اظهار كرد: هيات مديره ايران خودرو طراحي و توليد دو پلت فرم را مصوب كرده كه يكي در كلاس A و ديگري در كلاس C با برند داخلي خواهد بود.
وي درباره زمان توليد اين دو محصول گفت: زمانبندي اين كار در حال تهيه است كه به زودي اعلام ميشود. اين دو پلتفرم مانند سمند برند ملي ما بوده و مالكيت معنوي كامل آن نيز با ايران خودروست.
او در پاسخ به اينكه آيا با توليد اين دو برند، بقيه برندهاي فعلي در حال توليد در ايران خودرو از چرخه توليد خارج خواهند شد؟ خاطرنشان كرد: متناسب با وضعيت بازار، محصولات جديد جايگزين محصولات فعلي خواهند شد.
سليماني همچنين در خصوص اين كه آيا در آن زمان برندهاي خارجي همچون پژو نيز از چرخه توليد خارج خواهد شد؟ تصريح كرد: اين موضوع به وضعيت بازار بستگي دارد. اگر مشتري خاصي براي برند پژو باشد، آنرا هم دركنار برندهاي خودمان توليد خواهيم كرد، اما در نهايت محوريت با برندهاي خودمان است.
پيش از اين نيز جواد نجمالدين - مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو - در مراسم افتتاح خط توليد سمند سرير گفته بود: طراحي پلتفرمهاي جديد در ايرانخودرو آغاز شده و تا سه سال آينده تمام خودروهاي ما داراي طراحيهاي جديد و برند ملي بوده و بقيه خودروها را از رده خارج ميكنيم.
میگما٬ این پژو 206 جدید با پژو 206 تیپ 2 چه فرقی داره؟
موتورشون هم فرق داره؟ موتورش چیه؟
موتورش TU3A هست یا TU3 ؟ اگر یکی از اینا هست چه فرقی با هم دارن؟
سلام
چند تا سوال از حرفه ای های 206 دارممن پراید دارم,اول بگم خواسته ام چیه: من رانندگیم خوب نیست و هیچوقت هم خوب نمیشه! بشدت از دنده و کلاج گرفتنو و عوض کردن تو ترافیک تهران متنفر هستنم و کافیه چند دقیقه اینکارو بکنم بکل اعصابم بهم میریزه!از نیم کلاج تو سربالایی گرفتن حالم بهم میخوره! یعنی کلا یه خورده بهم فشار بیاد دسته چپو راستمو گم میکنم , لطف توصیه هم نکنید که برو انقدر تمرین کن تا رانندگیت خوب بشه چون اگه قرار بود خوب بشه تا حالا و تو 3 سال خوب شده بود!
من ماشینو برای رانندگی تو شهر تهران میخوام و فقط خودمم: کار و زندگی,خرید, فرار از دست اتوبوس و مترو ...اصلا هم ماشینو برای سرعتو لایی کشیدن و سرعت صفر تا صد در نیم ثانیه نمیخوام
حالا سوالهام
1) 206 مدل v6 و v9 که دنده اتوماتیک هست خوبه؟امتحانشو پس داده؟ یعنی قشنگ بدون مشکل میشه باهاش 5 سال پدر ماشینو درآورد و از شر دنده و کلاج خلاص شد؟
2)206 دوگانه سوز دنده اتوماتیک نداریم؟
3) اگه تا حالا خودتون پشت دنده اتوماتیک 206 نشستین: نظرتون چیه؟مشکلاتش؟
4)قیمت های جدیدشو لطفا بذارید
5)آیا مدل صندوق عقب دار 206 یعنی sd فضای صندلی های عقبش نسبت به معمولی بیشتره برای نشستن آدم بزرگ؟(اینو همینجوری پرسیدم)
ايول كه 206 رو انتخاب كردينقل قول:
سلام
چند تا سوال از حرفه ای های 206 دارممن پراید دارم,اول بگم خواسته ام چیه: من رانندگیم خوب نیست و هیچوقت هم خوب نمیشه! بشدت از دنده و کلاج گرفتنو و عوض کردن تو ترافیک تهران متنفر هستنم و کافیه چند دقیقه اینکارو بکنم بکل اعصابم بهم میریزه!از نیم کلاج تو سربالایی گرفتن حالم بهم میخوره! یعنی کلا یه خورده بهم فشار بیاد دسته چپو راستمو گم میکنم , لطف توصیه هم نکنید که برو انقدر تمرین کن تا رانندگیت خوب بشه چون اگه قرار بود خوب بشه تا حالا و تو 3 سال خوب شده بود!
من ماشینو برای رانندگی تو شهر تهران میخوام و فقط خودمم: کار و زندگی,خرید, فرار از دست اتوبوس و مترو ...اصلا هم ماشینو برای سرعتو لایی کشیدن و سرعت صفر تا صد در نیم ثانیه نمیخوام
حالا سوالهام
1) 206 مدل v6 و v9 که دنده اتوماتیک هست خوبه؟امتحانشو پس داده؟ یعنی قشنگ بدون مشکل میشه باهاش 5 سال پدر ماشینو درآورد و از شر دنده و کلاج خلاص شد؟
2)206 دوگانه سوز دنده اتوماتیک نداریم؟
3) اگه تا حالا خودتون پشت دنده اتوماتیک 206 نشستین: نظرتون چیه؟مشکلاتش؟
4)قیمت های جدیدشو لطفا بذارید
5)آیا مدل صندوق عقب دار 206 یعنی sd فضای صندلی های عقبش نسبت به معمولی بیشتره برای نشستن آدم بزرگ؟(اینو همینجوری پرسیدم)
راحت پارك ميشه جا پارك كمتري ميخواد
كنترلش خيلي خيلي آسونه مخصوصا اگه اتومات باشه
سرعت و شتابش خوبه
تقريبا بيصداس
كلا به درد كسي مثله شما ميخوره
پيشنهاد ميكنم 206 تيپ 6 بخريد كه صندوق نداشته باشه تا راحتر پارك كنيد و دوبله مشكلي نداشته باشه و دنده و كلاج هم نداشته باشه كه حوصله سر ببره
من 7 سال پرايد روندم حالا كه پشت 206 نشستم احساس خيلي خوبي بهم دس ميده البته اينم بگم در كنار سي الو كه دارم ، 206 كنترلش بهترتره مخصوصا وقتي ميخوام از حياط درشون بيارم
منتظر نظرات رفقا هستيم
منم شرایطم مثل شما بود اما 1 اتومات گرفتم الان عرض 1هفته رانندگیم توپ شدهنقل قول:
دوستمونم تو پست قبلی گفت سرو صداش کمه و مهمتر از همه بنزین کم میسوزونه . sd به هیچ وجه نگیر اصلا نمیارزه
از نظر قیمت هم من هفته ی پیش تیپ 6 مدل 85 گرفتم 15.200