سلامنقل قول:
بله مشخصه سیستم شما ویروس اتوران گرفته .
فعلا از بین انتی ویروس ها نود 32 ورژن 3 اگه اپدیت بشه می تونه این ویروس را از بین ببره . اگه روشهای دستی که توی پست اول گفتم را به دقت انجام بدید باز هم می تونید این ویروس را از بین برید .
من انتی ویروس نود 32 ورژن 3 را پیشنهاد می کنم به شرطی که حتما اپدیت شده باشه .
فولدر اتوران ویروس نیست . در واقع این فولدر باعث می شه ویروس اتوران از بین بره . و بهتره فولدر های اتوران را از داخل درایوهاتون پاک نکنید .
اما اتورانی که به شکل نوت پد هست ویروس هست و باید از بین بره .
Thumbs.db هم از فایلهای خود سیستم عامل هست و نیازی به پاک کردنش نیست و اگه مزاحمتون هست اونا مخفی کنید . سرچ کنید توی انجمن در موردش توضیح دادم .
iexplore.exe و اون پیغام هم به این دلیل هست که برنامه ie شما در حال اجرا هست و می خواد به اینترنت وصل بشه که اون پیغام را می ده . بهتره از تسک منجر iexplore.exe را end task کنید .
اون دو تا صفحه نوت پد هم زیاد مهم نیستند . به دلیل استفاده از برنامه هایی بوده که توی صفحه اول گذاشته بود .
مربوط به قسمتهای امنیتی فولدر ها هستش .
می تونی محتوای اونا را پاک کنی و سپس اونا را سیو کنی . و بعد توی run بنویسی msconfig و کلید اینتر را بزنی و سپس به تب startup بری و تیک گزینه های موجود در اونجا را برداری و صفحه را ok کنی و بعد هم سیستم را ریستارت کنی .
در مورد نود 32 هم بهتره توی تاپیک خودش مطرح کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تسک منجر هم برنامه های زیادی توی سیستمتون در حال اجرا هست و سرعت سیستم را بسیار پایین اورده . بهتره پروسه های اضافی را end task کنید .
موفق باشید.