من یه سیستم میخوام و چندتا سوال دارم ماشینم 141 قیمتی که میخوام صرف کنم حداکثر 600 تومنه که میخوام توی این حدو وسیله ها رو بگیرم
اول یه پخش میخوام حدواد 200 -150 تومنی باشه -پایونر باشه فکر کنم بهرته-یو اس بی هم بخوره-کیفیت صدای خوبی داشته باشه و تنظیماته نسبتا خوب(عالی نمیخوام در حد قیمتش خوب باشه) کنترل روی فرمونم دشاته باشه یا باید خرید چطوره؟
دوم باندو 150 میخوام بگیرم هم جولو میخوام هم عقب من با سیستمهایی که فقط عقبن حال نمیکنم خودم یه جورایی با JBL Limited-----JBL P953 موافقم یعنی تعریفشونو شندیدم اما نمیدونم قیمتشون چنده اگه یکی از اینارو بگیرم کودمش به قیمتم میخوره و اینکه باندای جولو چی باشه که باشون ست در بیاد برام یه جواریی باس داشتن باند اهمیت داره و کسفیت صدای خوبی دشاته باشه اما هش باس هم نباشه
سوم ساب هم حودوا 80 تومن میخوام بزارم کنار اما چه مارکی با چه قدرتی توی این زمنه چیزی رو نمیشناسم شما بگید
بزارم تاقچه صداش خوب در میاد؟ماشینم 141 مشکل جا نداره
چهارم آمپ هم 120 تومنی میخوام بگیرم اما یه دو کاناله برا عقب باشه یک یک کناله برا ساب بهرته یا اینکه یه چهار کاناله رو پل بزنم ؟؟
راستی کاره اون وسیله که یه چیزه استوانه ایه چیه؟فکر کنم یست تمنی هم هست کارش چیه؟
50 تمونم پول تاقچه و نصبشو سیم میشه دیگه آره؟
راستی باکس چنده قیمت بهتر در میاد نه؟
خوب این نظره خودمه اما شما باید بگید شما استاید
لطفا اسمه وسیله و قیمتشو بگید و اینکه اصلی تقلببی هم داره یا نه مخصوا باندا و ..
مرسی