کرانی میگفت یه سری مناطق مشکل داشتن حلش کردیم در نتیجه مشکل از حسابگره دیگه:دی
بعدشم پدر من که گرون نکرده محدودیت رو هم از 2.5 گیگ نکرده 2 گیگ !!
خلاصه با یه سری از دوستان امروز قراره 6:30 اینا بریم حسابگر رو نابود کنیم:دی
Printable View
کرانی میگفت یه سری مناطق مشکل داشتن حلش کردیم در نتیجه مشکل از حسابگره دیگه:دی
بعدشم پدر من که گرون نکرده محدودیت رو هم از 2.5 گیگ نکرده 2 گیگ !!
خلاصه با یه سری از دوستان امروز قراره 6:30 اینا بریم حسابگر رو نابود کنیم:دی
خیلی جالب شده الان دو شبه من با کامپیوتر از 4 به بعد نمیتونم dl کنم سرعت 0 میشه!
ولی با کنسول میشه !!!!!!!!!!!!!!!
من که تا دیشب حدودای ۴ بیدار بودم مشکلی نبودهمین الان که دارم اینو می نویسم سرعت دانلود ۸ البته با تغییر زیاد:13: تا دیروز که تغریبا ثابت حدود ۴۳ بود ! حالا خواستم ببینم دوستان دچارهمچین مشکلی نشدن ؟ البته سرویس نامحدود
دیروز 4 نفری ریختیم حسابگر ولی خب اقای کرانی یه نوار گزاشته بود حرفهاش فقط تکرار میشد اصلا به حرف کسه دیگه ای هم توجه نمیکرد:دی...
حالا این ضبط صوت چی میگفت؟نقل قول:
دیروز 4 نفری ریختیم حسابگر ولی خب اقای کرانی یه نوار گزاشته بود حرفهاش فقط تکرار میشد اصلا به حرف کسه دیگه ای هم توجه نمیکرد
چیزایی که به ما مربوط نمیشد و مشکل خودشون بود!نقل قول:
ما میگفتیم سرعت این بحث قیمتو میکشید وسط میگفتیم قیمت قبول خوبه ولی کیفیت اومده پایین بحث کمبود پهنای باند و خرج زیادش برای حسابگر میگفت و این که ما فلان تومن خرج میکنیم در ماه ! خلاصه داستان میگفت و هر 5 دقیقه یه بار نوار ریست میشد!
اینا به ما هیچ ارتباطی نداره ! ما پول دادیم اینا باید سرویسی رو که هزینشو تمام و کمال پرداختیم با بهترین کیفیت تحویلمون بدن!
این حرفاش مثل این میمونست که شما از یکی طلب داری بری بگی پولمو بده بعد طرف بگه خو یکی هست که پول منو خورده نمیتونم پول تورور بدم! اینا اصلا دلایل منطقی نیستن که سرویس افتضاح تحویل بدن!
چیزایی که به ما مربوط نمیشد و مشکل خودشون بود!نقل قول:
ما میگفتیم سرعت این بحث قیمتو میکشید وسط میگفتیم قیمت قبول خوبه ولی کیفیت اومده پایین بحث کمبود پهنای باند و خرج زیادش برای حسابگر میگفت و این که ما فلان تومن خرج میکنیم در ماه ! خلاصه داستان میگفت و هر 5 دقیقه یه بار نوار ریست میشد!
اینا به ما هیچ ارتباطی نداره ! ما پول دادیم اینا باید سرویسی رو که هزینشو تمام و کمال پرداختیم با بهترین کیفیت تحویلمون بدن!
این حرفاش مثل این میمونست که شما از یکی طلب داری بری بگی پولمو بده بعد طرف بگه خو یکی هست که پول منو خورده نمیتونم پول تورور بدم! اینا اصلا دلایل منطقی نیستن که سرویس افتضاح تحویل بدن!
من چند ماهی باید سنندج باشم کسی میدونه که بهترین سرویس دهنده اینترنت سنندج چه شرکتیه ؟
اینجا تاپیک کرمانشاهه سنندج هم که تاپیک نداره پس منتطر جواب نباش کسی نمی دونه:31::31::31:نقل قول:
بچه ها من می خوام adsl بگیرم حالا با این اوصاف حسابگر بگیرم بهتره یا صبا نت؟