قیمت 430 تمن امروز سوال کردم
Printable View
قیمت 430 تمن امروز سوال کردم
در مورد دوربین K850 مجهز به فلاش زنون بوده و تصاویر بهتری ارایه می ده.اینترفیس دوربین هر دو تقریبا یکیه.فقطنقل قول:
C902 هشت تا کلید لمسی برای تنظیم دوربین در اطراف صفحه نمایش داره.
در مورد زیبایی C902 قطری معادل 10.5 و یکی از نازک ترین ها به حساب میاد.اما K850 هم زیبایی خاص خودشو داره.
K850 صفحه نمایش بزگتری داره.
در کل K850 ترجیح می دم.:8:
سلام
امروز یه کا 850 با گارانتی اصلی سیتادل از کزمانشاه خریدم 385000 تومن
از همه مهمتر باطری اصلی گوشی هستش.
دوربینش فوق العادس
فقط یه سوال در حالتی که نور کمه مخصوصا در اطاق یا خانه دوربین عکاسی گوشی بره بره حرکت می کنه ولی در محیط باز و روشن فوق العاده روان وسریعه.آیا راه حلی واسه حل این قضیه در خونه واطاق وجو د داره که عین بیرون روان شه؟
ممنون میشم کمک کنید
یه سوال دیگه اینکه تا 4 گیگ ساپورت می کنه.؟
واقعا صداش معرکس در حد ان 73 قدیمی هستش.
معرکس
:20:
سلام.یه سوال.
چرا وقتی دست روی سنسور نور گوشی میذازیم صفحه تاریک میشه.در صورتی که به نظر من باید برعکس باشه.هر چی نور کمتر صفحه روشن تر.
وقتی دست رو هم بر میداریم صفحه روشن میشه.
اغا بعضی از ام پی تری ها تو گوشیم 850 بد میخونه یعنی صدای خش خش میده بیشتراشونم اونایی هستند که با کیفیت 24 هستند کسی میدونه دلیلش چیه؟ایا شما هم این وضعیت براتون پیش اومده؟
برای مثال این ام پی تری
کد:http://download2.emp3.ir/Music/Farid/T/24/Farid%20-%20Tazegia.mp3
من خودم 850 دارم فلاشش همچین چیز مالی نیست.نقل قول:
مخصوصا وقتی فاصله نزدیک باشه که اگه فلاش بزنه عکس افتضاح می شه.
k800 فلاشش بهتر بود.
در ضمن C902 قابلیت تشخیص چهره داره.
باید قبول کرد که سری C جدیدتره و بهتره.
دوستان k850 داران كمكم كنيد
يه سوال درباره دوربين؟
من يه چند تا عكس گرفتم با فلش دوربين اما عكسها تاريك هستند يعني هيچي نشون نميده از چيه؟
اين براي من جالبه چون اگر در جاي تاريك هم عكس بندازي بايد با فلاش عكس روشن باشه؟
آيا مشكلي وجود داره؟
من تا حالا سعي كردم در جاي تاريك عكس بردارم كه روشن و عكس واضح باشه اما عكسها تاريك بوده؟ آيا تنظيم خاصي وجود داره؟
فلشی که روی C902 هست جدید هست و از نوع photo flash.از لحاظ قدرت کمی از Xenon flashs ضعیفتر هست ولی مزایای بیشتری داره.عکس گرفتن بدون وقفه,مصرف انرژی کمتر...
فلش K850 توری هست که موقع فلش نور محیط را حذف میکنه.درنتیجه شما باید توی روز فلش را خاموش کنید.:10:نقل قول:
برای یک گوشی با دوربین 5 مگا رم 512 بسیار کمه ،حداقل باید یک رم 2گیگابایتی داشته باشه.نور کم هم یکی از دلایل حرکت آروم دوربینه.نقل قول:
نوشته شده توسط my_consort_is_my_life [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم هم تا 4 گیگا ساپورت می کنه.توسایت سونی اریکسون هست.